13 yaşında kız kardeşim imvuda 18-17-24-30 yaşındakilerle tanışmış dün babamdan dayak yedi hala konuşuyor?

18 yaşında olan sadece babamın bildiği.30 yaşında bir adamla telefon olmadan ,20 yaşında biriylede line ve whatsapptan ,24 yaşında alman biriyle ,17 yaşında jack diye kaydedilmiş ne olduğunu çözemediğim biriylede konuşuyor her türlü. ama asıl sevgilimm dediği 18 yaşındaki çocuk. Alman olanla sırf sapık tarz şeyler konuşuyormuş 30 yaşında adamın telefonu yok ama oyunda konuştuğundan eminim oyun sevgilisi gibi bir şey. jack diye kaydettiğide normal arkadaşıymış. Bunların hepsini imvudan bulmuş. Sahte bir isimle ve sahte fotoğraflarla kandırmış. Dün babam 18 yaşındakini öğrendi buna bir iki tane vurdu telefonuda masanın üstündeydi babam tam alacaktiki telefonu alıp kendimi tuvalete kilitledim hepsini öğrendim babam sakinleştiği zaman herşeyi tek tek anlattırdım bunlarıda ondan öğrendim. Ne yapabilirim arkadaşlar çok zor durumdayım?
13 yaşında kız kardeşim imvuda 18-17-24-30 yaşındakilerle tanışmış dün babamdan dayak yedi hala konuşuyor?