kız kardeşim erkek arkadaşınn olduğunu söyledi nasıl davranmam lazım
Cevabın nedir?
valla zor bir durum Allah yardımcın olsn madem ki saklmadan söylemiş sende güvendigini hissettir ona söylemsi yapmasından kolay farkındayım ama en dogru olanı bu bana gelip söyledigin için teşekkürler ama bir şartım var çocugu benle tanıştıracaksın görüp tanımam gerekli önceki içim rahat etsin dersin üçlü bir buluşma ayarlar çocukla erkek erkege önce bir konuşur kızın sahipsiz olmadıgını vurgularsın tabi gerek duyarsan baktın efendi bir tip yine cek konuş agzını bi ara konuşmalarından lafından sözünden kendisini ele verecektir ister istemez sende diyalogn ona göre sekillendirirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anladığıma göre kız kardeşin 17 yaşında bak dönem kötü afedersin ama piçlik kol geziyo milletin niyeti belli ilk önce kardeşinle konuş zaten artk yaşı gelmiş herşeyin farkında de sakın ileri gitmeye başka birşey yapmaya kalkma sonra çocukla tanışmaya git başbaşa ama kardeşin olmasın buna kardeşinin sahipsiz olmadığını en ufak bi yanlışında öpmeye kokladığını çalıştığına duyduğunda başına neler gelebileceğini söyle zateng*tkorkusunu bekaretini de alamaz kız kardeşinin ama bence 19 yaşından önce ilişki yanlış
00 Yorumla
+1 yılona saygıduy bende ılk abıme erkek arkadasım oldugunu soyledıgımde tanısalım ona gore karar verelım dedı eger ters bırsey soyleseydı ben asla paylasmazdım ona hıc bıseyımı ve tanısıncada cok sevdı dogru tercıh yapmısın dedı bence sende ona anlayıslı ol dınle onu kı oda sanaherseyı durustce soylesın
00 Yorumla
eğer sert davranır bağırır kızarsan gidip sevgilisinden ayrılmaz sadece sana anlatmaktan vazgeçer.. eğer onu anlamaya çalışır yakın davranırsan kız kardeşin senden hiç birşeyini gizlemez ve bilirsin .. ki herşeyini bilmeyi tercih edersin bence :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
41Cevap
+1 yılyahu nasıl davranmam lazım diyosun tabiiki de normal karşılicaksın sana söylediği için teşekkür etçeksin. sana söylediyse sana güveniyodur bu iyi bi şey. sakın kıza kızma çünkü senin sevgililerin kız arkadaşlarında başkalarının kardeşleri. hem sevgili yapmanın kötü bi yanı yok. ha bazı konularda uyar kızı malum devir kötü. çocukla tanışmak iste bence böylece çocuğun nasıl biri olduğunu anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılAferin kardeşine iyi etmiş. Çocuk hakkında istihbarat al, gerekirse takip ettir. Yanlış bir şey varsa kardeşinin haberi olmadan çocuğu kaybet ortadan. Artık yanaşmamasını sağla. Yok baktın düzgün yanlışı yok o zaman normal biçimde al karşına mevzu nedir anlat de. Ona göre de davranırsın artık. Fazla yüz göz olma ama senin nefesini hep ensesinde hissetsin. Korku iyidir.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kızmayacaksın ona güvendiğini söylemelisin ki o da sizlerin kendisine güvendiğini bildiği için ailenize laf getirebilcek davranışlardan kaçar. Sana güvenirse gerektiğinde gelip derdi olduğunda sana söyler. Ama ona kızar terlersen inadına sizin dediklerinizin tersini yapabilir. Yaşının çok küçük olmadığını aklı başında biri olduğunu varsayarak söylüyorum.
00 Yorumlaherhangi bir engellemen işe yaramayacaktır ve sana bir daha bu konularda açılmayacaktır .. kız kardeşini biraz da arkadaşınmış gibi düşün .. nasihat et ama zorlama .. bir de sevgilisiyle tanış mutlaka .. hem elemanı görmüş olursun , hem de eleman art niyetliyse korkup geri adım atacaktır ..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılcok fazla karışma helede ergen se yada o çağ girmişsse sakın karışma yoksa bir söz vardır cok sıkarsan zurnacıyada varırı davulcuyada o yüzden hareketlerini uzaktan takip et bir şüphe yada bir ters durum bulursan anında hareket edersin yok cok fazla baskı yaparsan hem siz ailecek yanarsınız hemde onunda hayatını karartırısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ılk flortumu abıme soyledıgımde once sınırlendı dedımkı abı annemlere soylersen kırılr bacaklarımı senden saklamadım onunla olsam yada olmasana ttıgım adımı soyleyecegım sana dedım mesela bzen bulusurken abım ben flortum gıttık sonra ne oldu cocugun hatasını abım farkettı ve olaya el koydu ıyıkıse abıme soylemısım dıyorum sende benım abım gıbı sanslı abılerdensın
10 Yorumlaçocugu tanı bence. yararsız ve hatta zararlı bir insansa düzgünce konus kız kardesinle. Ama dogru duzgun bir erkekse kalkıp namus namus diye bağırıp çağırma. sen kız arkadasınla ne yapıyorsan, kız kardeşinin de onu yapmaya hakkı var.
10 Yorumla
+1 yılAbilik raconu ne gerektiriyosa onu yapacan. Çocuğu hemen tanıyıp kız kardeşinin sahipsiz olmadığını, senin bir sanatsever olduğunu, yanlış yaparsa ağzı ve burnundan yüzünde ilginç kolaj çalışmaları yapacağını söylemen lazım.
11 YorumlaSenin sevgilin yok mu? Kız 17 yaşında ve içinde beliren duygular var.. Bunlarla başa çıkarken bir de ailesinden saklamak ne kadar zordur erkekler bilmez. Anlayışlı bir abi ol yakın ol ki kötü şeyler yapmasını engelleyebilesin=)
10 Yorumlabu tür şeylerde artık mantıklı olmayı öğrenin bence :D senin mesala sevgilin var diyelim ve onunda abisi var sevgiline kötü davransa senide bir köşeye çekip dersini verse hosuna gidermi :D bunlarıda düşünün kızın üstüne çok gitme
00 Yorumlabenim abim bilse ve iyi davransaydı ondan hiçbirşeyi gizlemezdim haliyle beni karşısına almamış olurdu kontrol etmesi daha kolay olurdu sonuçta bunlar doğal şeyler illaki bişeyler yaşayacak senden gizli olsa hoşuna gidermi bunu düşün
10 Yorumla
+1 yılkardeşim ona anlayışla yaklaş
ve adam akıllı al karşına kounş
seni sahipsiz sanmasın diye senin onu tanımasına müsade etsin
kardeşinde bak ne güzle gelip sana söylemiş
fevri davranma
senin üzülmene izin vermem yanındayım de yeter00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöylelikle ülkemizde ne kadar mezhebi geniş insan var öğrenmiş olduk.. Hee kardeşim çocukla tanış, hatta lokum falan yedir, cebine harçlık koy.. O da parklar da kardeşinle yiyişsin.. Sonra kardeşin gelip bunu da anlatır sana.. Sen de kardeşim bana ne kadar güveniyor dersin.. Artık çıkın şu avrupa zihniyetinden.. Kardeşim çghb'nin mezhebi genişler diye bir skeci var.. Ona bir bak sen..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. şanslısın ki kardesin sana güveniyor deeger veriyor. Bence sen de ona destek ol sevgilisiyle tanışarak başlayabilirsin
21 Yorumlatekme tokat dalacaksın :P napılır Allah askına arkadası gıbı oturup konusun erkeklerın ıyı ve kotu yonlerıyle onunla konus sen guven verdıkce ılıskılerının boyutunuda zamanla ogrenısrsın :)
00 Yorumlaonun ozel haytı fılan deme sakn yanlıs yapma bır kız kardesının yası onemlı kız kardesın 19 dan kucukse sıkıntı ıkıncısı kız kardesını serbest bırak mını gıyecekmıs gıysın erkek arkdası olacakmıs olsun sdece sunu dıyeceksın senın ne olursa olsun arkandayım ama o cocugun sana yanlıs bır hareketını gorursem elımden kımse almaz dıyeceksın ama kesınlıkle kardesının arkdasında oldugunu ne yparsa ypsın onun arkasında duracagını ona o guvenı sımdıye kdar wermen gerkırdı sımdıde aynısını yp derım
00 Yorumla
+1 yılsaygılı ol, sana güvenip söylediği için şanslısın bence...sürekli kardeşinle konuş, paylaşımlara açık ol, hatta sen sor sürekli nasıl gittiğini falan. sen ilgili olursan herşey daha seviyeli yürür. kardeşin de senden sır saklamaz ...
00 Yorumlasaçma saçma hareketler yapıp kız kardeşine kendine düşman etme bence sakin karşıla çocukla tanılmak istediğini söle çocuğu tanımaya çalış anlaşabiliyomusun kardeşine göre nasıl tavırarı hareketeri var onlara bak
00 Yorumlasevinmelisin kardeşin senden saklamıyo anlatıyo dıye bence cocugu tanımaya çalış nasıl biridir gör onun goremedıklernı sen gorursun solersın
09 Yorumla
+1 yılkızlar için sevgili yaşı en az 19 olmalı diyenlerin sevgilileri de hep 19 yaşından küçük nedense... saçmalamayın ya
00 YorumlaBunu ancak bir erkek anlar; bence makul karşılıyormuş gibi görün ama o çocuğu kesin araştır ve nasıl biri olduğunu öğren.
00 YorumlaOnun özel hayatına saygı göstermelisin. Sonuçta sana güvenip bir sırrını paylaşmış, senin de bunu hoş karşılaman gerekir.
00 Yorumlaağzını burnunu kır. tamam erkek arkadaşı olablr de gelp nye sana söylüyor yahu.s
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı. uzaktan takip iyi bir yöntem zaman zaman ne yapması ne yapmaması gerektiği konusunda uyar.. benbu yöntemi uyguladım..
00 YorumlaArkadaşım sen bu işi istesende istemesende olacak yeterki, hissettirmeden kardeşini takibe al, hıllımı hırsızmı önemli olan adm gibi birini bulması.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşı tanı bakalım sağlam ayakmı kardeşinede güven yaniii
00 Yorumla
+1 yılHır gür çıkararak olmayacağı kesin, iş inada binmemeli çünkü...
00 YorumlaSakın bağırıp çağırma. Sana güvenmiş ve söylemiş. Sen de tatlı dille konuş ve yanlış olduğunu anlat. Tabi senin de kız arkadaşın varsa unut gitsin.
00 Yorumlakardes cocugu tanı amacı ne onu öğren devir kötü kardesının yasıda 18 den falan kucukse ayır onları cunku hata yapar aklı tam olgunlasmamıs oluyor ergen daha
00 Yorumlaazını burnunu dağıt. şaka şaka sakin ol ve sevgilisiyle tanıştırmasını iste.
10 YorumlaBisey deme, ama uzaktan gozun ustunde olsun ,sen sevgilin olabiliyoda , onunmu olamiyor, seninde sevgilin bi baskasinin kiz kardesi .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle dürüst davrandığı için onu tebrik etmelisin ona kızmamalısın unutma o senin kız kardeşinse senin sevgililerin kız arkadslarında başkalarının kardeşleri
00 YorumlaSen istemesende olacak yeterki seviyeli takipte kal ama hissettirme
00 Yorumla
+1 yılnormal davran yani erkek kardeşinin kız arkaaşı olduğunu öğrensen neler yapacağını düşün ona da öyle davran ben olsam öyle yaparım
00 Yorumlaunutma kı sende bırgun abısı olan bı kızı seversın bu normal bı durum sadece karsıdakı ınsanın ınsan oldugundan emın olmasını sagla
14 Yorumlasenın sevgılın yokmu o kızın abısı yokmu..senın sevgılı yapmaya hakkın varsa kardesıyınde var..bu kadar gerı kafalı olma..
10 Yorumla
+1 yılkardeşim azgın bu nası bi model arkadasım olana katlanırsın ozaman ..
00 YorumlaBize soruyorsan bişey yapmana gerek yok yapacak adam yapardı zaten!
00 Yorumlabencede kardeşin sana güvenmiş saygi duymalisin destek çik ama yalniş harekette affetmeyeceğini göster erkek arkadasina
00 YorumlaEee o bir genç kız, bırakta olsun abisi zamanı gelmiş :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek arkdsıyla sen cıkmıyosun kı kardeşin cıkıyo o dusunsun napıcagını :D
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen onu takıp etsende etmesende o yapıcagını yapar zaten tek yapabılcegın onunla duzgunce konusmak ama öyle kaba saba yok bi bok yeme gibi şeyler değil daha düzgün daha kibar bi şekilde
Cevap sahibi+1 yılne bılıyım işte ben senın abınım her zaman yanındayım sana guvenım sonsuz her zaman her sekılde bana herseyını anlatabılırsın etrafındakı insanlara cabuk inanma senı ıncıtmeye calısrlar vs. vs.
Cevap sahibi+1 yılsacmalama nasıl dıyceksın onu bozdurma kendını mı dıyceksın
Cevap sahibi+1 yıldokunmusta olabılır dokunmamısta belkı sevıyodur dokunmaya kıyamıyodur ne zamandır cıkıyolarmıs
Cevap sahibi+1 yılooo yapmıs olabilirler bıle epey olmus
Cevap sahibi+1 yılo konuda bı fıkrım yok
çocukla tanış seni gorsun bilsin aklında bulusun... ona göre davranır :)
00 Yorumlagit çocukla tanış korkut gözünü yamuk yapamasın fazlada korkutma yani :D kızma kız a yoksa saman altından şu şebekesi çeker :D
00 Yorumlakardeşine hasas davran erkek arkadaşı uşağıda al karşına konuş söyle kardeşimin canını sıkarsan seninde kırtlağını ben sıkarım de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden abı mabı olmaz arkadas bosa abı pozlarına gırme seren35 ıle yazdıgın yorum nedır lan kardesım bıraz azgındır dıe ayıpta sana...
10 Yorumla
+1 yılanlayışlı ol senden saklaması dahamı iyi olurdu genç ve bu normal
00 Yorumla
+1 yıldövmessen olmaz en azından çocugu bı korkut bi korku oluşsun ona göre davransın kardeşine
00 Yorumlakaç yaşında kardeşin ? yaşına göre müdahale
00 Yorumla
+1 yılona patronun kim olduğunu göster.
00 Yorumlaanlayışla karşılıcan.
00 Yorumla
+1 yılkızmaa hemşoo sana guvenmıss tanıs tanı cocugu
00 Yorumlaseviyeli,mesafeli gzelce uyarmalısın
00 YorumlaEee kardeşin yaşıyor mu hala :P
00 Yorumlasakin dostum sakin ...
00 Yorumla
+1 yılsana söylemsini tebrk et bnce
00 Yorumlaçocuğu tanı önce sonra ona göre bak işte
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. ks de sorulmuş en zor soru dostum
00 YorumlaÇocuğun burnunu kırman
00 YorumlaOlması gerektiği gibi :)
00 Yorumlaerkek arkadaşıyla tanış biraz korkut .
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kız kardeşim erkek arkadaşının olduğunu söyledi, nasıl davranmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım