Selectra hafif ama diğer ilaç cok ağır ayrıca bir çok doktor bazen yanlış ilaç verebiliyo
Sevgilime doktor şizofreni ilacı vermiş yardım?
Selectra hafif ama diğer ilaç cok ağır ayrıca bir çok doktor bazen yanlış ilaç verebiliyo
Sen çok büyütmüşsün olayı... Doktorlar zaten öyle ilaçların en ağırlarını vermez ilk başlarda. Hem sadece şizofrenlik için kullanılmıyor o ilaçlar. İlk tedavi aşamasında düşük dozlar verirler.. Hem şizofren olsaydı mutlaka belli olurdu.
İçine atmak herşeyi şizofrelik değildir bence.
Resmen destek olup yanında kalacağına cocuga ne demişsin. Kusura bakma da bilinsiz sensin sevgilin değil. Bırak kullansın duzelicek işte Allah Allah. Ne kadar üzülmüştur o şimdi. Biraz empati kur sevgilinle
ya sabır her ilaç başka bir şey için kullanılabilir mesele doktorun ne tanı koyduğu, ayrıca burdaki insanlar nasıl yardım edecek sana bir düşün bakam buıraya gelene kadar doktorla konuşsan sanırımd aha mantıklı olur
bu ülkede normal
Eski nikin ne senin
tek rumuz
Cevap
5Cevap
vay canına şizoreniyi halktan duyma bilgilerle ve sadece bir ilacın şizofreni hastalarına verilmesini bularak sevglini şizofren ilan etmişsin. gerçekten tebrik ediyorum seni. şimdi adam ilacı içmese, başka bir hastalığı olduğu halde (ya da şizofren olsun ne fark eder) iyice hastalansa daha mı iyi olur? nedir kontrolcülük nedir bu şüpheli tavırlar? şu devirde kimin psikolojisi sağlam?
Bilinçsiz olan senmişsin.. Bilinçli olsan '' bu ilaçları nasıl kullanırsin sen Bilinçsiz bir insan mısın dedim '' bu cümleyi ona kurmassın
Farklı bir doktora görn. Sen hangi üni'nin tıp fak. Okudnda ahkam kesmişsn öyle
Kullanabilir anlayışla karşılamalaydın
sevgilin sorunlu olabilir
Belki sinirlerle alakalidir ayni anda ilac
sadece sizofrenide kullanılmıyodur büyük ihtimal
normal geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar