Hastaligi icin değil yaptığı bir seylerden dolayi agirima gitti ve sinirlendim. Evli olan akrabalarim dahi benim cok az yaptigimi yerimde onlar olsa o cocugu paralayacaklarini soylediler. Ben cok sabirliymisim. Haline üzülüyorum üzülmüyor değilim. Ayrilali 4 5 gun oldu. Fazla bir çaba sarf etmese de mesajlar atip barismaya çalışıyor. Ailemden kimse de onunla barismami istemiyor. Ama ben özlüyorum galiba ya napmaliyim.
Cevabın nedir?
+1 yılBenim durumumda seninle aynı. sadece o şizofren değil öfke problemi var. benimkide 2 haftadır yalvarıyor ve 4 yıl peşimden koştu 2yıldır beraberdik. ve benimde ailem istemiyordu. ayrıldıktan beri görmediğim ama aslında sorun olan şeyler birbir önüme geliyor. evet seviyoruz ama bir yerden sonra ayrılmak en mantıklısı oluyor. unutma insan değişmez. ve en önemlisi kendi değerini karşındakine sakın küçültme yoksa ezilen sen olursun.
09 Yorumla
Soran+1 yılYani birak gitsin diyorsun
- +1 yıl
Eğer yapacağın herşeyi yapmışsan arkana bile bakma kimse vazgeçilmez değildir. unutmazsın ama alışırsın ve stresle her gün uğraşmak zorunda olmazsın.. ki pek çabada sarf etmemiş bence arkana bile bakmadan git.
Soran+1 yılValla her allahin günü sinir stres başka şey yok
- +1 yıl
Bak ben 2 haftadır ayrıyıım üzülüyorum ağlıyorum kotuyum ama gün geçtikçe alışıyorum ve inan bana ayrıldığımızdan beri uzuntunun dışında ne sinir ne stress kafam rahat. kendine yazık etmeç
Soran+1 yılYa ben uzulurum 1 aya gecer çünkü istesek de istemesek de hayat bir sekildr devam ediyor anlayabiliyorum ne demek istedigini ama onun o hali beni üzüyor onu da geçtim artik insan gibi konuşamıyoruz çıldırmış delirmis ve ayni okuldayiz ayni fakultedeyiz her ayriligimizda beni rahatsiz ediyor biktim o beni biraksa kendisi benden cok rahat edecek
- +1 yıl
Umarım hakkında hayırlısı olur ve inşallah çok kotu olmadan biter bu konu.
Soran+1 yılİnsallah biter artik 1 yildir konunun bu kadar harlanmasindan biktim. Dua et bana
- +1 yıl
Dualarım seninle umarım hayatın düzene girer herşey gönlünce olur ve tabiki Allah seni kıymet bilenlerle karşılaştırsın.. sende bana dua et peşimden duşsun konu uzamadan kapansın ailem duymadan:(
Soran+1 yılAmin insallah ikimiz de kimse uzulmeden kurtuluruz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hastalık ile ugrasmak gerçekten çok çok zor kardeşim bu zor bir sınav inşallah arkadasin duzelmez ama en azından en hafif şekilde geçirir hastalığını allah yardım etsin tedavisini oluyorsa ilaçlarını düzenli kullanıyorsa neden devam Etmeye sin ki belki senin sevgin ilgin daha iyi gelir ona ama tam tersi ise ilerde sana bir zararı olabilir oyüzden ayrılmak en mantiklisi
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah arkadasin düzelmez nasil bir dua? Benim sevgim ona iyi gelmiyor kopek yerine koyuyor beni. Doktor da dedi yasin kucuk sakin bir kahramanlik yapmaua kalkma seni oldurur dedi. Paranoid tipte belirtiler gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılYanlış yazdı T9 olduğu için kusura bakma. dr öyle dedi ye uzaklasmalisin
Başına bela almak hayatının zindana çevirmek hergün kabuslar görmek istiyorsan o mesajlara cevap verip barışmalısın. Aşk herşeye değer değilmi? hayatın mahfolsa ne olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin... Doktorlar gibi
+1 yılYaptığı şeyi yazmadıktan sonra bunları yazman bile bile saçmalık.
035 Yorumla
Soran+1 yılBenimle hiçbir sey yapmıyordu. İlgi sifir. Gel gezelim yok yemek yiyelim hayir ben sizr geleyim uykum var bir is rica ediyorum isim var baskasi bir sey istiyor nasil koşuyor kavga ettim ben degersiz miyim diye. Soruyu sordum burada. Sorudan yarim saat sonra bana ne kızlar geldi de ben kabul etmedim senin için falan dedi sözde kendini yukselticek gozumde... İyice düşürdü. Isim ver dedim veremem sen zarar verirsin kiza dedi. Yani beni paranoyaklastiriyor herkese kosuyor baskasini koruyor. Ona yaptığım iyiligi yemin olsun ailesi bile yapmadi. Ona harika bir hayat verdim ama bir hayvan kadar bile degerim yok
- +1 yıl
Anlıyorum. Tamamiyle haklısın. Çocuk gibi davranmış. Ne yaparsan haklısın.
Soran+1 yılHastasin anlarim tamam da baskasini korumak nedir
- +1 yıl
Hastalık psikolojisiyle alakası yok bence.
Soran+1 yılArkasina siginiyor bence
- +1 yıl
yakınlarındaki kişilere zarar veriyorlarmış.
Soran+1 yılEn yakin ben varim giren çıkan bana
- +1 yıl
Herkes aynı değildir;bu elemanın karakteri iyi değil.
Soran+1 yılBence de karakterinde sorun var eskiden de boyleydi sizofreni yokken oyle seyler yasatti ki bana anlatamam...
- +1 yıl
Niye hala yıpratıyorsun ki kendini?
Soran+1 yılHastalığı cok üzücü. Ben sizofreniden arkadaş kaybettim öldü. Yani bir gun gem de genç yasinda onun gibi olecegini düşündükçe kahroluyorum diyebilirim. Karaktersizligine rağmen.
- +1 yıl
Çok iyi bir insansın yaptıklarına rağmen. Hala onun iyiliğini düşünmen çok olgunca.
Soran+1 yılAklima geldikce agliyorum ölüp gidecek 1 2 yil sonra...
- +1 yıl
Bir sürü kız varmış çevresinde, bu durumda bile sana posta koyabiliyorsa endişelenmene gerwk yok bence.
Soran+1 yılBiri değer verir dimi yani ölmesin yazik ölse gözümün önünde ölür ve ben dayanamam biri deger versin sevsin o da onu sevsin ne güzel
- +1 yıl
Hak etmediği halde senden ilgi bulduysa başkası da verir ya, üzülme. Sen yapman gerekeni fazlasıyla yapıp yerine getirmişdin.
- +1 yıl
Getirmişsin*
Soran+1 yılVicdanim rahat mi olsun yani sence
- +1 yıl
Ya tabiki rahat olsun, sen elinden geleni yapmışsın, özveri göstermişsin, kahrını da çekmişsin.
Soran+1 yıl3 4 yil cektim kahrini ama cok da sevdim
- +1 yıl
Sevince ezilmeye gözünü yumuyorsun. Bazen kalpsiz olmak daha iyi.
Soran+1 yılHaklısın donsem biliyorum neler olacağını. Simdikinden daha cok uzulup yipranicam
- +1 yıl
Zamanla her şey geçip gidiyor, ileride dönüp bakınca güleceksin kendine, ne kadar komik şeylere kendini üzmüşüm diye.
Soran+1 yılInsallah öyle o da iyi olsun ben de. Ama ayri ayrı
- +1 yıl
Zamanla her şey geçecek, inan bana. O seni arayacak,'keşke' diyecek ama geç olacak.
Soran+1 yılO iste keske demeye baslayinca bana sariyor..
- +1 yıl
Senin de kendini tutman gerekiyor, hakim olman gerekiyor. Merhametli birisi, dayanamayabilirsin ama uzak durmak zorundasın, karakteri bozuk biri.
Soran+1 yılMerhametimden oluyor hep bunlar gercekten sirf o yuzden birakamiyorum
- +1 yıl
Senin canın yanacak yapma. Bırak herkes yolunu bulsun. Onu hep sen kollayamazsın ki.
Soran+1 yılHaklisin cok teşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil, ne zaman konuşmak istersen.
Soran+1 yılyazarım yine sana :( iznin olursa tabi :(
- +1 yıl
Ne izni, saçmalama lütfen :) İstediğin vakit yazabilirsin elbette :)
Soran+1 yılteşekkürler tekrar
- +1 yıl
Kendine iyi bak, istediğin vakit yaz, ben yazamıyorum :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
13Cevap
+1 yılŞizofrenlik, ne zamandan beri abaza bir pisliğin kamuflesi oldu ?
Şizofrennlikte seretonin, yani duyguları hissettiren hücreler dopamin fazlalığından tükendiği için kişi, Vurdumduymaz olur, hissedemez, sandığın gibi iletişim bile kuramaz. Kaldı ki senin manyak şizofren ****den uydurduğu denklemlerle amacına ulaşmaya çalışmış...14 Yorumla
Soran+1 yılAbazalik yok hareketlerinde. Bilmeden konuşma. Fazla bir ilgisizlik yatıyor sadece.
- +1 yıl
Bilmeden konuşma mı? Verdiğin bilgilerin farkında mısın kezban?
Soran+1 yılNerde abazalik geçmiş mal misin iyi oku. Sensin kezban. Embesil
- +1 yıl
peki :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar taş kalpli olma bilerek şizofren olmuyo insanlar İnsanız hepimizin başına gelebilir kötü kaderi var diye senin bu yaptiklarini haktmiyo kendini onun yerine koy unutma onunda duyguları var bak hem sende seviyomussun bırak geri kalan engelleri git konuş
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n sen ne biliyorsun da bana taş kalpli diyorsun yaptıklarını haketmiyor diyorsun? sor da ona göre konuş ona ailesinden bile iyi davrandım ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelimsn sen sizofreni hastasiymis cocuk
Bu hastalar sinirlendimi basa bela olur. Sinirlendirmeye gelmezler. Haberde bir sizofreni hastasinn anne babasinn basini kestigini duymustum daha neler neler. Evlilikte cinayetler neden oluyo saniyosun. psikolojik bir hastalik bu. Psikoloji dersi gordum ben okulda ordan biliyorum dikkatli ol bence iyi dusun02 Yorumla
Soran+1 yılBen de aldim psikoloji dersi. Zaten soruyu yazdiktan yarim saat sonra gosterdi yine yüzünü.
Cevap sahibi+1 yılBence ondan uzaklas kendi iyiligin icin iyi dusun
+1 yılAllah sabır versin inşallah bir an önce unutursun unutmak yeni kişiler tanımak senin için daha iyi olacaktır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖbür türlüsünü denedim ne kadar denediysem olmuyor
+1 yılKimsenin agziyla hareket etme gulum kaybedersin , hisset yaptiklarini benimkide şizofren ama halledebiliyoruz artik
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi nasıl desem 3 yıldır falan birşikteyiz ya bu hastalık yokken de bana çok kötü şeyler yaptı ben sevdiğimden devam ettim bugün dedi ki şizofreni olabilirmişim. hani tam kesin bir olay da yokmuş bana var demişti aylarca ağlattı beni boş yere. geldi tehditler etti ayrılınca öldürücem edicem diye. ben intihar ediyordum dayanamadım artık olanlara öncesi zaten rezillik ayrılmıştım diye o* dedi herkesle yattı dedi baktı dönmüyorum bunu söyledi biraz önce de kesin bir şey olmadığını söyledi. ben halledemiyorum. yaptıklarımı hissetmeye çalışıyorum. ona asla ama asla güvenmiyorum. her zaman yalan söyleyip bir şey saklıyor 3 yıldır ben bunu düzeltemedim. şizofreni olması inan problem değil. sevgi her şeyi ayakta tutar buna hep inanırım. ama o ayağa kalktıkça ben yıkılıyorum. az önce dalga geçer gibi kesin değil o ya dedi şimdi sen ne dersin ne yaparsın bu insana allah aşkına
ve sana özelden yazabilir miyim?- +1 yıl
Sen ozele gel bak ne ornekler vericem sana şu an cok sukur gram pismanliklarimiz yok en azindan farkini anlar pes etme pes ediceksen adim atma
Soran+1 yılYazdim sana
+1 yılSizofreni ilerki zaman için sorun çıkarır demedi deme.
01 Yorumla
Soran+1 yıletrafımda duyuyorum adam karısını dövüyormuş morluk oluyormuş ertesi gün o morluk için sen eve adam aldın seviştin deyip bir daha dövüyormuş
+1 yılSzfrnse yadrim alsn dktrlrdn yani sifasi bulunsun diye yok gordunki olmuyu sana kotu davrabiyi bilmuyorum hem aytilmalisin amma hemde ayrilmamalisin yanu karsrdiz kaldm
01 Yorumla
Soran+1 yılya ben ne yaptımsa dinlemiyor artık kafayı yedim doktora gt diyorum gitmiyor geleyim diyorum doktorun yerini söylemiyor ya ağır delirdi artık zaten hastalığından ayrılmadık
duygularından eminsen devam et ama muallakta kalman iyi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrilman kendi akil sagligin icin allah sifa versin kendisine tabiki öyle biriyle korku icinde yasanmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar istemesem de uzek durmak zorundayim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedavi olsun ondan sonra belki tekrar deneyebilirsinz. Hastaligini umursamiyormus gibi bir halin var ama ciddi bir hastalik cok uzulursun çoook
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet umursamiyorum hastaligini sevgi her seyin onundedir
Cevap sahibi+1 yılIyi de sen seviyorsun da o gerckten seviyor mu seni. Belki degskn ruh halinden dolayi sevdigini saniyor.
Soran+1 yılBence sevmiyor sadece öyle saniyor
Cevap sahibi+1 yılBak acimakla asik olmak duygusu arasinda ince bir cizgi vardir. Yasin kac bilmiyrm ama 20 falansin sanirim. Bu iki duygu beyne hemen hemen ayni sinyalleri gonderir. Belki sende asik oldugunu saniyorsun. Yasin ilerledikce farki anlarsin.
Soran+1 yılBen aciyor olabilirim dedigin dogru ikisi hemen hemen ayni sinyalleri gonderiyor bazi anlarda ayrim yapamiyorsun. Acıyor olma ihtimalim var hatta yüksek. Ama yine de üzülüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tedavi için ikna etmeye çalış ama üstüne çok gitme. Bazı durumlar hastalıktan kaynaklanıyor olabilir kendimden biliyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılSen dr mi sizofrenisin yalvarıyorum bilgi ver bana nolursun
Cevap sahibi+1 yılhayır benimki başka bir psikolojik rahatsızlık
Soran+1 yılOnda da sizofreni baslangici var ilgilenilmezse ilerleyecek
Cevap sahibi+1 yılEğer İstanbul'da oturuyorsanız erenköy hastanesini tavsiye edebiliirim ben gitmedim fakat internette yaptıgım araştırmalarda baya iyi oldugunu öğrendim
Soran+1 yılHastane ozel mi nedir ben bunu öğrendikten sonra benim de psikolojim çöktü hep üzülüyorum agliyorum dayanamiyorum sizofreniden arkadasimi kaybettim oldu intihar etti ödüm kopuyor bun da bir sey olursa diye
Cevap sahibi+1 yılHayır devlet hastanesi. Şizofreni polikinliği var. Senin durumun daha çok psikoj ile konuşmanı gerektiriyor sanırım. Devlet hastanelerinde rendevu psikisyatriye alınıyor eğer doktor gerekli görürse psikoloja yönlerdiriyor. Bu bilgiyi internette tedavi olan bir kişiden öğrenmiştim
Soran+1 yılIstanbula doner donmez o hastaneye gidelim cok sağol ya
Cevap sahibi+1 yılTeşekkur ederim ama internetten şizofreni için doktor araştırması yap bence. Sonuçta bütün doktorları aynı değildir diye düşünüyorum
Soran+1 yılTabi degildir ama az önce kendisine mesaj attim kendi istemedi artik ne burada soru sorucam ne de arastirma yapicam. Degmezmis
Cevap sahibi+1 yılİstemesini beklemen saçma olur. Basit bir hastalıktan bahsetmiyorsun bence kabul etmemesi çok normal. Bana kalırsa üstüne fazla gitme baskı yapma illa doktora git diye. Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman gidelim gibisinden şeyler de ki o da kendini baskı altına hissetmesin
Soran+1 yılBeni istemedi
Cevap sahibi+1 yılcanım bu da hastalıktan olabilir yani ben içeriğini bilemem neler hayatınız ettiniz sen daha iyi bilirsin
+1 yılSevgin onun şizofrenliğine bile katlanabilecek güçte olduğu için tebrikler. Onu bırakma, sev, daha çok sev.
05 Yorumla
Soran+1 yılo beni bırakıyor be yavrum
- +1 yıl
Yazmışsın ya barışmaya çalışıyor diye özlüyorsan konuş.
Soran+1 yılkonuşunca bana o* demeye başlıyor ben yokum sen eve erkek alıyorsun diyor
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılamin
Hastalığı için de ayrılsan ayiplanacak bir durum yok. En doğru karar sakın cevap verme
00 Yorumla
+1 yılŞizofreninin derece ve çeşitleri var her şizofren katil ya da vb. kötü değildir.
04 Yorumla
Soran+1 yılParanoid tip gibi ama bir dedigi bir dedigini tutmuyor bir hastayim dedi simdi gelmis hasta olabilirim doktor dikkat et dedi diyor
- +1 yıl
Paranoid kişilik bozukluğu ve tedavisi mümkün! Şizofren değil.. bilip bilmeden yaftayı...
Soran+1 yılDoktorun dedigine gore konusuyorum ayrica paranoid sizofreniyi duymadin mi sen hiç?
- +1 yıl
Doğrudur :D iyi geceler.
+1 yıliyi yapmissin sen akil hastaliklari uzmani degilsin sonjcta hayatini neden mahveseceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamana bırak ilk başlarda ozlersin sonuçta her gün zaman gecirdigin bir insan. Unutmaya çalış. Başka şeyler düşün arkadaslarinla takil farklı aktiviteler yap. Emin ol daha iyi olacak. :)
00 YorumlaŞizofrenlerle uğraşılmaz hiç düşünme en iyisini etmişsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavisi de yok galiba onunla bir ilişki olmaz bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Davranışları nasıldı? Hastalığı ilerliyor muydu?
03 Yorumla
Soran+1 yılDavranislari gecmisten beri kötü abicim. Davranışları normal bir insan gibi degildi bu şey yokken de. Ben dayanamaz oldum artik. Her iyi niyetimin sonucu hüsran
Soran+1 yılAmin..
+1 yılbence barıs özür diliyorsa her iste bir hayır var
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de istiyorum ama ailede herkes beni aşağılıyor ondan sonra
- +1 yıl
asaglamasının sebebi nedir? ya gider barısırım konusum siz nede beni asaglıyorsunuz diye ayleni sorguya cektinmi? sizin derdiniz nedir niye beni asaglıyorsunuz nedir sizin benimle alıp veremediniz diye konustunmu hiç? sevgilinle barıstın diyelim aylenle konusmanı tavsiye ederim asaglama hakında
Soran+1 yılO sana bunlari yapiyot sen de kabul mu ediyorsun ne gurursuzsun diyorlar ama ona bir sey olunca beni kizdirsa bile unutuyorum cigerlerim parcalaniyor resmen
- +1 yıl
gurur karın doyurmuyor kalp ferman dinlemiyor anne akıl vercenize bana piskolojik yardım etseniz faydanız olsa nasıl olur dersen belki aylene faydalı olur sözün ve bence sabret bu sizofrenide bir hastalık türü fakat bundan ALLAHIN izniyle bu isi cözen isin biri SAYİKLER var piskolojik sıkıntılar sizofreni. cin musalatı bayanlar için vajinismus vsvs türü seyler türkiyedemi yasıyorsun nerde yasıyorsun sizofreni olan cogu kisi bu sayiklerin araclıgı ile ALLAHIN izni ile bu hastalıktan 3 gün gibi kısa sürede kurtuluyor canlı seyans bide adamlar sarlatan deyil bizat seyans videoları var o sevgilini 1 sayige göstermeni öneririm videoları istersen atarım cünkü bunlar asıl temel sebebi musallat günah isleyip öteki tarafa dünyaya atma banane be nasıl olsa öteki tarafta cekcez deme töbe etmeyi unutma ALLAHIN emreti tersini yapma sonucu meydana gelen olaylar https://www.youtube.com/watch?v=b5aFh6dHHsA burdan aynı vaka benzerleri var baka bilirsin 1000 tl yanlız ücretleri bastan söyliym
Soran+1 yılKorkarim ben öyle şeyden
Onu bu halde yalnız bıraktıysan. yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir hayir olay cok baska ama bu hastaliktan dolayi uzak durmam gerektigini soyluyor doktorlar yani bildigin givi degil ben kimseyi birakmam yari yolda
+1 yılEn iyisini yapmışsın bence zaten
00 Yorumlaadam hasta ne kadar erken o kadar iyi
00 Yorumla
+1 yılBarışma boşver
10 Yorumla
+1 yılha?*
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçerr
00 Yorumlabırak kendini düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. boşver
00 Yorumla
Devamını Gör(13)