Nankör bir babanız olsa ne yapardınız?

Annemle dün babama ayakkabı aldık süpriz yapacaktık güya. Ayakkabıları eskimişti zaman bulup alamıyodu. Neyse işte dün akşam geldi eve bende getirdim ayakkabıları heyecanlı heyecanlı sevinir diye düşündüm. Giysin diye önüne koydum. Ne bunlar dedi sert şekilde. Sana aldık baba dedim. Sizden ayakkabı isteyen mi oldu dedi bağırdı çağırdı. Bu adam hep böyle nankör değer bilmez. Herşeye bağırır sevmez bizi saygı göstermez. Bıktım ben artık babalığı sadece karın doyurmak kredi kartını elimize verip marka kıyafetler almak sanan bir babam var. 21 yaşındayım bigünde kızım diyip başımı okşamamıştır. Sırf bu sevgisizliği yüzünden erkek arkadaşım olsun istiyorum bir şevkate ihtiyacım var çünkü. Bu son yaptığı da çok zoruma gitti. Bencillik edip kendime de alabilirdim ayakkabı kıyafet falan ama gidip onu düşündüm işte aptalın önde gideniyim. Bana sakın o senin baban ya olmasaydı falan demeyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayakkabiyi geri verdim kendime aldim biseyler. Yazik degil mi 200tl o adama gidecekti. harcadim kendime oh olsunnnnn
Nankör bir babanız olsa ne yapardınız?