Sevgilimle dalga geçtiler?

Arkadaşlar sevgilimle üniversitede tanıştık. Şimdi 23 yaşındayım, o da 25. İnşallah ağustosta evlenicez.

Sevgilimin bir eli bilekten kesik, yani yok. Küçükken bir kaza geçirmiş. Bu yüzden çok alınıyor bu tarz şeylere, kalbi kırılıyor hemen. Ama ben onu çok seviyorum. :) Neyse.

Geçen pazartesi onu arkadaşlarımla tanıştırmak istedim, daha doğrusu onlar istedi. Arkadaş dediysem de samimi kişiler değiller, üniversiteden kalma ıvır zıvır takımı yani.

İşte tanışmaya gittik falan. Ben sevgilime göre biraz daha gösterişli kalıyorum yanında. Sevgilimin yanında biraz şaka havasıyla keşke daha sağlam birini bulsaydı falan dediler. Tabi sev gilimi savundum, lafı değiştirmeye falan çalıştım ama baya üzerinde durdular. En sonunda sevgilim kalkıp gitti, çok kalbi kırıldı.

Bana da bağırdı, senin arkadaşların da sen de bukadarsın işte falan dedi. O günden beri benimle konuşmuyor. Telefonlarıma bakmıyor, evine gidiyorum kapıyı açmıyor.

Ne yapsam barışması için? Onu çok seviyorum, kaybetmek istemiyorum. Zaten benim de suçum yok ki :( Ben de ağlıyorum kaç gündür. Düzgünce fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim..
Sevgilimle dalga geçtiler?