Sevgilim sabahtan akşama kadar şantiyede çalışıyor, bazen boş günü oluyor ama çoğu zaman haftanın 7 günü çalışıyor. Çok yoruluyor, bazen çok konuşamıyoruz eve girdiğinde duş akıyor yemek yiyor yatıyor hemen.
Dün akşam 20 gibi çıktı işten, ben de arkadaşlarımla dışarıdaydım, yorgun argın olmasına rağmen, tüm arkadaşlarımı tek tek evlerine bıraktık. İşten çıkar çıkmaz geldiği için haliyle değişmedi yıkanmadı, terli terli geldi.
Ondan sonra o iç arkadaşım birbirlerini arayıp sevgilimi çekiştirmişler. İşte elleri simsiyahta, ter kokuyordu da, insan utanmaz mı? Kokudan bayılacaktım da… böyle abarta abarta. Evet elleri kirliydi çünkü şantiyenin tozu falan tırnaklarında kalıyordu, ve evet terliydi çünkü tüm gün çalıştı. Ben bundan keskinlikle utanmıyorum, hatta gurur duyuyorum. Kendi alın teriyle helal ekmek parasını çıkarıyor, bir gün bile söylendiğini görmedim.
Bana da bunu aramaya katılan arkadaşlarımdan biri dedi işte laflarını yetiştirdi bana böyle dediler diye. Ben bu kızlara mesaj atıp onlara hadlerini bildirmek istiyorum ama ne yazarım bilmiyorum ben öyle dobra ya da kavgacı biri değilim ne yazayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer