Kürt ve Türk sevgili

arkdaşlar öncelike fıkrime saygı duymanızı istiyorum. sonuçta bu tercih meselesi. ister gerilik ister teröristlik diyin..

benm 2 aylık bi ilişkim var. sevgilim çok efendi çok iyi kalpli biri. utangaç olması bni hepten ona bağladı..

ben kürdüm. ailemde çok fazla kürt fanatikliği var. ama ben kürtçe bile bilmem.. ailem mesela pkk sever:S ben seviyoyorum diyemem.. ama neden söylim, ölen pkk lılara uzluyorum. türk mehmetçilerine üzüldüğüm kadar:(

ölüm her dilde aynı:(

böyle biriyle evlenirsem ilerde sorun olurmu:( onun ailesi bunu yüzüme vururmu. bunu erkek arkadaşımla konuşmalımıyım. yani doğru olan bu.. saklamanın bi mantığı yok.

benim ailem sonuçta

propagandalı mesajlar istemiyorum. üzgünüm lütfen kıracak şeyler yazmayın:(
Güncellemeler
+1 yıl
teşekkür ederim herkese..

benim kafamdaki şeyleri sizde onayladınız.. erkek arkadaşıma karşı dürüst olup herşeyi anlatıcam.. en iyisi ayrılmak..

ve ALLAH yukarda.. şehit haberi duyunca, açıp yasin okumuşumdur ruhlarına. neyse salla gitsin. benim içimi bilseniz ne olur bilmeseniz ne olur..

inşALLAH ilerde çocuklarımız için temiz bir türkiye bırakırız..
Güncellemeler
+1 yıl
2 aydır sevgiliyiz. 1 yıldır aynı ortamdayız.. ortak arkadaşlarımızda fazla.. 2ay çok kısa bir süre ama birbirimizi iyi tanıdıgmız için sevgili olduk
Güncellemeler
+1 yıl
hadi bdpleriler çıkıp barış diyor.. kan dursun diyor.. bizimkiler öyle.. inançlı insanlar ailem. türkler şehit edilince evimize bayrak asmayız belki ama oh iyi oldu. inşallah daha çok ölür diyen bir aile ye sahip değilim

20yaşındaki gencecik insanlar , yok yee öldü diyorlar..

neyse ben artık yazmaycagım teşekkür ederim
Kürt ve Türk sevgili