Kürt Türk mevzusu?

Sevdiğim çocuk Kürt bense Türk'üm Ekim 2022 den beri tanışıyoruz ve o andan beri bana bebek gibi hissettiriyor beni çok güzel seviyor tam istediğim gibi beraber çok eğleniyoruz her şeyi paylaşıyoruz ağlarsak beraber ağlıyoruz mutlu olursak beraber oluyoruz ama sevgili olamıyoruz o beni çok seviyor ne olursa olsun hayatında olacam diyor ağlıyor ama ben diyorum ki bizden olmaz ilerimizi göremiyorum şu an ikimiz aynı üniversitede okuyoruz ben mühendislik okuyorum o işletme bide açıktan tıbbi sekreterlik okuyor seneye bitecek atanma ihtimali de var okurken zaten çalışırken ailemin yanında olmayacağım onlarla yaşamayı düşünmüyorum yani ikimiz evlensek de ailelerimizden çok uzakta yasayacaz ama işte aile düşüncelerimiz çok farklı onlar 9 kardeş biz 3 onun abileri HDP li benim abim ve babam polis ama kendisi ailesi gibi değil onlardan çok farklı çok iyi düşünceleri de asla onlarınki gibi değil

Fakat benim ailem onu kabul etmeyecek diye düşünüyorum onunla mutluyum hep yanımda olsun istiyorum ama beraber olamamak çok acıtıyor canımı 10 sene de sevgili olsak sanki sonunda ailem izin vermeyecek onunla olmama bu durum beni üzüyor ailemi ikna edebilir miyim acaba 2 gündür kendi şehrinden benim yaşadığım şehre geldi beni görmeye ve dün o memleketine dönerken karşılıklı ağladık benim ailem kabul etmeyecek diyorum diye çok kötü bir durum

Kürt Türk mevzusu?