Gizli Üye(36-45)+1 yılben de buradaki kızların iyi bir tarafını görmedim. yazdıklarında çok haklı olabilirsin. ayrıca bir alıntıyı paylaşmak isterim:
"fark çok basittir.
türk kızının neredeyse %90 ı mütevazi değildir.
hemen hemen çoğu bir erkekten maksimum faydayı elde etmek ister ve bunu istemekte beis görmez. olabildiğince en yakışıklısını, en zenginini, en tahsillisini ister, kendisine hizmet etmesini her dediğinin yapılmasını bekler.
öyle görünmüyor olanları da inanın elinde fırsat olsa kullanıp istemenin bokunu çıkarır. çünkü istese elde edemeyeceği için zoraki ödün vermiştir.
böyle olanlarını ben 10 dk muhabbete çekip hemen foyasını ortaya çıkarırım, çıkardım da defalarca.
eğitimli ve kendi gelirini kazanabilen bir avrupalı kızda bunu hiç göremezsiniz. çok zengin, çok yakışıklı, çok ünlü olmadıkça bunların hiçbir önemi yoktur. kendisine denk biri ister hatta aşık olmuşsa ondan da vazgeçer.
neden bu fark var?
çünkü avrupalı kız kendine yetebilmeyi ve birey olmayı öğrenmiştir. yanındaki erkekle kendini değerlendirmez. başka kızlar üzerinde de hava atma unsuru gibi görmez "valerie bulduysa ben daha iyisini bulacam, anna'nın sevgilisinden daha düşük ayarda bulmicam" gibi laflar etmez, abartı isteklerde bulunup kendini kasıp beklemez.
erkeği sığır gibi görmez, sadece erkek gibi, yani karşı cinse ait özellikleri bekler, adamın etinden sütünden yararlanayım diye amaç gütmez.
ben demiyorum ki etkilemesi kolaydır. elbette değil neticede kadın ve aradıkları her birinin farklı. ancak "hah buldum ama benden 1000 euro az kazanıyor / pek yakışıklı değil / popüler bir iş yapmıyor" demez. bulduğu an bulmuştur, güvenini kazanmışsa bitmiştir.
tatilde gidin mesela ortalama güzellikte tahsilli bir avrupalı çifti görün. bir adama, bir de kadına bakın. bir de türk çifti görün, bir de adama bakın. mümkünse konuşun. farkı görmemeniz mümkün değil."413 Yorumla
Soran+1 yılsüper tespit. hatta en iyi tespit.. türk kadını ilokul mezunu bile olsa gider doktor mühendis ister.. doktora varmak için can atar bulursada bırakmaz. bu okumuş tiplerde nasılsa bu kız salak eve kapatırırım dışarda istediğim gibi yaşarım diye bunları alır evlenir sonra insan yerine koymaz. ama önemli olan o kadın için kocasının mesleğidir zaten konuya komşuya hava atıcak ya kezban. ama kendisi okuyayım öğreneyim kendimi geliştireyim demez. hayatında kitap okumaz. hep kendinden üstün adam ister. benim erkeğim benden üstün olcakkk der. evde yan gelip yatmak ister biri ona baksın ister birey değildir. ama rüya bitince adamın canı sıkılınca kapının önüne konur kapı önüne konmamak için sürekli doğurur çoluğu çocuğu perişan eder ortalarda.. gerçek budur. istisnalar vardır ama geneli budur işte alın size türkiye kadını.
Soran+1 yılkocasının mesleği üzerinden prim yapar.. kocası mühendisse kendide mühendis olur birden.. ukala ukala konuşmaya başlar onun bunun kocasını beğenmez..
- +1 yıl
Gorusunu cok begendim ve katiliyorum anlatamadigimizi anlattin 👍 tebrik ederim
- +1 yıl
Güldürdün kid :Dd demişsinki Türk kızı bir erkekten maksimum faydayı elde etmeye çalışır. Ulan bu kadar sığ kafalı olmayın. Burdan avrupaya giden müslümana bile ev sahipliği yapan yabancı " erkeklerle ye iç yat parasını kullan" diye tavsiye verirken buradaki kızlarımızın bazı abazan erkeklere verdiği sert tepkiler namusuna sahip çıktığından değil kendisine laf getirtmemesinden değil bir erkeği maksimum kullanması olarak algılanıyor. Anlamadığı işe diyoki Türk kızı erkeği kullanıyor. Düşünce yoksunu aciz herif seni. 2 iyi vücut 2 yılışık kız gördün azdın diye Türk'e, Türk kızına laf edemezsin. Kırarlar o ağzını
- +1 yıl
Ha bu arada bir yerlerde ilgi görmüş bir yazıyı alıntı yapmadan önce bir oku
Cevap sahibi+1 yıl@Frost-Fire okudum zaten, tamamen de aynı görüşteyim alıntıyla, herkes kendi görüşünü istediği şekilde paylaşabilir. benim görüşümde yazılanlar gayet edepli. oysaki sen, kendi fikrini paylaşmakla kalmamışsın, üstüne bir de laf sokma çabasına girip tehditkar kelimeler kullanmışsın. sen bu yazdıklarınla nasıl bir kız olduğunu herkese göstermiş oldun. bütün bu yazılanların değerlendirmesini herkese bırakıyorum.
- +1 yıl
Benim ülkemde benim ırkıma laf edemezsin soysuz şey :/
Cevap sahibi+1 yıl@Frost-Fire devam et, gittikçe batıyorsun. :-) görüşümü beğenmediysen, bu sana hakaret etme hakkını vermez. ben görüşünü beğenmediğim kişiye asla hakaret etmem. herkesin kendi düşüncesidir. :-)
- +1 yıl
Ya bak dinle beni. Belli ki kafan almıyo son kez dinle. Kafasız insana bişi anlatmak sıkıyo çünkü. Herkesin görüşünü beğenmek zorunda değilim evet. Istersen bu ırkı sevme o zaman bu topraklardan yaralanma si. ktir git avrupa kölesi ol. Ama o ağzını açma. Sanaldan diyilebilicek olan bu kadar. Yolda bir ülkücüye denk gelme hayatını bitirirler. Nerelerde büyüdünüz bilmiyorum ama bu millet kendi ırkına laf söylettirmez. Irkı yücedir yüceltir. Şimdi si. ktir git biraz tarih oku bu kadar cehalet içinde yaşar sonra avrupa diye ölürsünüz
- +1 yıl
Ea bu arada o görüş senin değil sanalda beğeni almış birinin yazısı :Ddd anlat bu ırk böyle böyle de şunları yaptı utanıyorum de. Eğer ağzını açabilirsen tek kelime laf edebilirsen dilenci si. ksin. şimdi ne olduğunu bilmediğin görüşü ortalıkta paylaşmaya devam et. Dikkat et gerçek hayat sanal kadar boş değil :/
Cevap sahibi+1 yıl@Frost-Fire kötüye kötü, yanlışa yanlış demek; farkları açıklamak ne zamandan beri ırk kötülemek oldu. ben hakaret etmeden bir görüş paylaştım, amacım da kötülemek falan değil, malumun ilanı sadece. insan kendi ırkı diye kayırmacılık yapmamalı. avrupalılar bile sürekli kendi özellikleriyle veya kötü yönleriyle konuşabilir ve bunu yaptı diye kötü olmaz. keşke herkes düşüncelere ve doğrulara saygılı olsa. :-)
Cevap sahibi+1 yıl@Frost-Fire zaten "ayrıca bir alıntıyı paylaşmak isterim:" diyerek alıntı yaptığımı da belirtmiştim ilk satırda, dikkatli bak. :-)
Soran+1 yılne kadar terbiyesiz şu kız bence buna cevap verme. ne olduğu belli zaten...
seviiyesi yerlerde işte alın size türk kızı...
burdan örnek gösteriyorum ağzını topla önce kıllı seni... ülkücülüğüe laf ettirmezmiş. mal ne zaman ülkücüler bu ülkeyi yönetti türküz türküz diye konuşursunuz kimse sizi sallamaz.
En İyi Cevaplar
Soruyu soran da en iyi erkek görüşü olanda haklı ayrıca o kadar kaba bir insan olduk ki sadece selam dedim diye kızdan dayak yemedigim kaldı okul zamanı yani kıbrıısda Türkiye'den gelen bir bir kıza selam dedim diye hem tokat yedim hemde sapık muamelesi gördüm sonra Türkiye'de bir kızdan hoslandım elinde yüzük yok sevgilisi yoktu merhaba dedim o tersledi sonra kusura bakmayın rahatsızlık verdim dedim özür diledim ne oldu tipine bakıp kız tavlaycak kim bakar bu salağa belki parası olur o zaman belki dedi geldi yanıma tokat attı ben o sokla ne yapacağımı düşündüm ki kız beşik arama tekme atmaya calıştır ben durdum elini tuttum bana ne dedi kadına şiddett ha polise söylerim dedi neyse işte 10 kızdan 9 kişi bu muamele yaptı suç bende mi ayrıca bizim beslenme ve akraba evliliği dolayı olabilir çoğunlukla türk kızların güzel olmaması ayrıca Avrupa'da normal olan güzel kız kadar güzel olsa türk kızı paran yoksa yani en az 6 bin üstü ağızında kuş tutsan dünyanın en iyi insanı olsan yakışıklı bile olsan kabul etmez. Yıllarca türk kızıyla tanışmak için her tülü yolu yaptım ama yaranamadım simdi gerisini siz düşünün
10 Yorumla
+1 yıl😂👍 ay ilahi güldürdün beni doğruluk payın var ben genellemiyırım insan dan insana değişir karakterine bağlı güzellik desen avrupadakiler saha bakımlı bu huylarını seviyorum yani çoğunluğu bakımlı ve kıskanç degiller ben Almanyada doğdum ve yasadım almanları çok iyi tanıyorum daha merhametlidirler ayrıca kızlarıda abartılı makyaj yapmazlar kesinlikle fakat genede çok şık giyinirler yerinde giyinirler çok uzun oldu görüşüm ama böyşe işte şimdi türkiyedeyim çok şey gördüm burada herkes herkesten üstün olmak in çabalıyor :) ich liebe und vermisse deutschland 🙈
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım kendiyle barışık çoğu. bir erkek arkadaşın olunca yiyecek gibi kıskançlıktan kudurarak bakmıyorlar. biriyle çıkınca peşinde eski sevgilileri olmuyor kimse rahatsız etmiyor.. ben tükiyede neler gördüm neyse..
- +1 yıl
Türk kızları namusludur demişler ne alaka almanyada güya müslüman olduğu için arkadan verenleri çok gördük en azından onlar adam gibi ilişkilerini gizlemiyor aileden bile evlenmeden önce haydara kızlık zarımı dikebilir miyim diye çok soran namuslu türk kızları vardır arkadaşlar genelleme yapmayın..
- +1 yıl
Güzellik konusun da bence güzellikten önemi olan bakımlı ve temiz olmak..
Soran+1 yılay aynen kızlık zarı diktiriyorlar namuslular. ahaha namusa gel.. seks yaptı diye kimse namussuz olmaz. ama olmadığın gibi biri olarak görünmeye çalışmak namussuzluktur
Her şeyi anlarım bak güzellik konusundaki görüşüne de saygı duyuyorum bence de daha güzeller. Ama kimse kendi dış görünüşünü kendisi seçmedi kara suratlı diyerek neden aşağılıyorsun? Yeşil suratlı bile olsa kimseyi aşağılamam l*n , neden böylesiniz siz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Türk kadını ve erkeği avrupa veya diğer ülkeler deki hem cinslerine göre,
1) Vicdan sahibi (istisnalar kaideyi bozmaz) bizim annelerimiz gibi anne, babalarımız gibi baba olduklarını görmedim.
2) Hem görünen, hem de görünmeyen bölgelerde temizlik bizler için çok önemlidir. Ancak avrupa da bu kadar önemsendiğini düşünmüyorum.
3) Bizler kıskancız, olması gereken de bu, avrupalı gibi herkesle dans etmek veya öpüşmek söz konusu olamaz.
4) Çirkin değiliz, hayatta her sorunu bizler kendimiz çözmeliyiz. Ama avrupalı öylemi, hiç işsizliği düşünmüşler mi? 800 lira maaş alıp 1500 lira harcayıp geçinme derdine düşmüşler mi? Bizim kadınlarımız çirkin değil, hayatın derdi o yüzünde gördüğün.
5) 50 yaşına gelip de tüm vücudu buruşmayan avrupalı görmedim daha, benim ülkemin kadının da 60 ında vücut kalmaz doğru ama o nur varya 100 yaşında bile sönmez.
Avrupalı ya hasta, avrupalı sevdalılarına son sözüm şudur ki, afrika ve diğer geri kalmış toplumları sömürerek kendi halklarını ve devletlerini yüceltenler, elbet bir gün devran dönecek ve hak ettikleri muameleyi görecektir.81 Yorumla- +1 yıl
Kiz gerizekali iste milleti sinir etmeye ugrasiyo tepki alcagini kendide biliyo insallah herseyi ters gider guzel yazi olmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kizinin egosu boyundan buyuk. Findik kadar seyim var en bakimsiz en pis halimle bile herkes alir beni mantigiyla kendilerini saliyorlar. Boylari zaten neredeyse hepsinin kisa. Dediginde haklisin yani ben de tatil bolgesinde olan biri olarak turiistlerle ne zaman arkadaslik kursam hepsi cok mutvazi, cok dost canlisi, alcakgonullu ve guzelligini silah olarak kullanmiyor. Guzel olmasinin diger insanlardan ustun olmasini sagladigini dusunmuyor. Sana vatan haini demeden once kendilerine boy oynasinda bakmaya baslasalar daha faydali olur.
50 Yorumla
+1 yılnedense dışardan türkiyeye gelenler türkk insanı daha iyi diyorlar. önyargılı omamak lazım.. güzelliğe gelince.. güzellik yöreye göre değişiyor doğru.. mesela iskandinav ülke hatunları çok güzeller.. mesela hafif esmer kuzey afrika hatunları dahada güzeller.. türkiyede ise güzellik yöre yöre değişir. İzmir hatunları çok bakımlı ve güzeldir. adana ve mersin hatunları bakımlı olmadıkları halde bütün türkiyeyi ve hatta izmirli hatunları bile ve hatta iskandinav ülke hatunlarını bile solda sıfır bırakır... rusyanın bir bölümünde esmer hatunlar vardır.. onlar da çok müthiş güzeller... esmerler ama renkli gözlü muhteşem hatunlar onlar number one işte onlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi canım kesin öyle ben 2 yıl İngiltere Boston'da yaşadım.
Çok farklı bayanlar ile tanıştım her yeri sarı sarı kıldan görünmeyen bayanlarda vardı temizlikle uzaktan yakından ilgisi olmayan ayyaş hanımlarda.
İranlı bayanlar bile çoğu Avrupalı bayandan daha güzeldi.
Malta, Prag, Polonya kızlarını diyorsan eyvallah fakat diğer ülkelerde yerinden kalkamayan 12 yaşında kızlar bile var genelleme yaparken bir kez daha düşün ve onlar hepimizden daha kıskançlar Türk kızları hakkında neler düşünüyorlar bilemezsin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bizim kızları güzel bulan bir benim heralde 14 yıl Antalyada yaşadım bir sürü Rus, Alman yabancı kızla tanıştım ama hiç bizim kızların yerini tutmuyorlar Türk kızları daha doğal ve güzel o kadar makyajda yok bir çoğunun yüzünde bence o gördüğün kızlar makyajdan öyle. Hem o kadar kısa da değil Türk kızının ortalaması araştır istersen Avrupadakilere denk. Ben hiçbit yabancı kızı bizim herhangi bir Türk kızına değişmem.
79 Yorumla
Soran+1 yılhayır türk kızı kısa. boy ortlaması 160 iklimden dolayı.. vede kilolu..
Cevap sahibi+1 yılYa rus kizlarinim boy ortalamasida 160 zaten git araştir Türk kizlari çok güzel ve gerçekten çevemde gördüğüm Türk kızları çok hoşuma gidiyor. Sen sanki uzun bişeymissin gibi neden 160 kisa diyosunki?
Soran+1 yılben 172 boyundayım cicim..
160 kısa bir boy benim için.
yanlış araştırmışsın rus kızının ortlaması 170 dir..
uzun bacaklarıyla tanınırlar bütün dünyada.
Cevap sahibi+1 yılBenden 20 santim kisasin sende benim icin kisasin, kendi kendine sacma sapan seyler soyleme rus kizlari sandigin gibi uzun degil Türk kizlari kadar, git arastir kizim bir suru rus arkadasim var hepside kısa, sen zaten Türk olamazsin burada amacin neyse artik gözümde o kadar küçüldün ki sana anlatamam.
Soran+1 yılo senin tanıdıkların rus değil tatardır canım
Cevap sahibi+1 yılGit be cahil ! Aradaki farki biliyorum binlerce gordum yuzlercesiyle arkadas oldum hepsimi tatardi
- +1 yıl
170 cok da uzun bir boy degil ben de saniyordum ki manken gibi bir kiz soruyor soruyu.. Seni birileri fena kandirmis soran :)
Soran+1 yıl172 yim manken gibiyim çatla kara kıçlı kıllı
- +1 yıl
Avrupa standartlarini konusuyorsak, gayet de ortasin, gormesem inandiracaksin ;)
+1 yılordaki kadınların daha rahat olması konusundandır ayrıca orda havalar soguk olur genellikle soguk hava cilde daha iyi gelir örnegin ruslar bu yüzden soguk yerdeki insanların cildi daha güzel olur ayrıca güzellik görece bir kavramdır neyse ben müzik dinliyim çenem düştü :D
12 Yorumla
Soran+1 yılben isveçte yaşıyorum.. bence burdakilar ruslardan daha güzel ama ruslarda güzel.. soğukla ilgisi yok burdakilar akraba evliliği yapmıyor ondan bence.. çeşitlilik oluyor böylelikle.. daha sağlıklı güzel bireyler çıkıyor
- +1 yıl
aman yaa en iyisi mista loba loba :D
+1 yılKatıldığım yerler var lakin Türk kızlarına yine aşağılama yine hakaret dolu bir soru. ne desem bilemiyorum sizin için. insan neden kendi ırkıni, milletini, vatanını bir kaç yer gördükten sonra beğenmez, aşağılar anlamiyorum. begenmiyorsaniz buraya hiç gelmeyin kardeşim nasıl olsa burdakiler pis, cirkin. Ama unutmayalim ki insanin kalbi, niyeti nasılsa karsisindakini de öyle görür.
20 YorumlaMemnuniyetle cevabını verebilirim. Çünkü türk erkeklerinin tipsizliğinden kaynaklanıyor bu :) ama kadınlar buna ramen oldukça güzel. Sokakta bakarsanız kızların yüzde 80 gibi bir kısmı güzelken, yakışıklı erkek görmek neredeyse imkansız oldukça azlar :)
10 YorumlaSana bir şey diyim mi güzelim? Git evlen bakalım yabancıyla, onların isteklerini naısl karşılayacaksın merak ediyorum. O yabncı kocan sana yarın bir gün gel karıcım grup parti varış diye sorduğunda gidebilirsen git. Çamurdan olsun Türk olsun. 5-10 yıl sonra kırışan cildini beğenmedikleri zaman görürsün. Bir onların yaşlılarına bak birde bizim yaşlılarımıza okey?
06 Yorumla
Soran+1 yılahaha sen çok biliyorsun grup murup bakıyorum...
bence türkiye kadar sapık bir ülke yok bastılılmış duygularınızı alın gidin bence...
burası hayal ettiğin gibi bir yer değil...
Soran+1 yılsende git bekaretini vermeden arkadan vermeye devam et sözde namuslu..
Soran+1 yılahaha sizin ne olduğunuzu ben bilirim
Avrupadaki tüm kızlar mı avrupadaki Türk kızları mı? Ben avrupadaki Türk kızlarını da beğeniyorum, hoş oluyorlar, daha bir güzel oluyorlar sanki. Beğeniyorum güzeller, tatlılar, buradakiler ise daha yabani ve asık yüzlü erkeklere bakmaz göz göze gelmeeyen tipler..
10 YorumlaArkadaşlık bakımından katılıyorum. yurtdışında yaşadığım için biliyorum birçok milletten arkadaşım oldu. Ama güzellik fikrine katılmıyorum. Sen sadece güzel olanları görüyorsundur. Veya senin çevrendekiler çirkindir. Ben Türk kızlarını çok güzel buluyorum. Sana bakımsızları varoş kesim denk gelmiş. E tabi insan kendisi neyse yanındakiler de öyle 😂😂😂😎
12 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben türk kızına göre güzelim boyum uzun manken gibiyim..
ama genelde kısa şişman ve kıllı türk kadını bunu kabul edin..
Hem türkleri kötülüyosun güzellik bakımından, kültür bakımından. Ama neredeyse tüm görüşleri ve yorumları okudum insanlar sana doğru düzgün cevap vermiş. Sen yorumlarda kendi basitliğini sergilemişsin.. Troll soru olduğu için başka laf söylemeye gerek yok çünkü çok düşük bir insansın senin seviyene inemiycem. Gizliden millete saldırıyo bide..
10 Yorumla
+1 yılartık ne yaşadın bilmiyorum ama gelip burada acısını Türk kızlarından çıkarma yok namuslu değiller yok ne b*oklar yiyorlar yok dünyadaki en çirkin kadınlar türk kadınları. sen nesin ha sende Türk kadınısın. iki günde nasıl satabilirsin ülkeni. seni gelip burada insan yerine koyanda kabahat. senin gibi bizi iki günde satacaklar için korkuyorum olacaklardan. senin orda bizim güzelliklerimizden bahsetmen gerekirken bu yaptığın tam bir vatan hainliği. acıyorum sana..
30 Yorumla
+1 yılsende türksün unutma şu düşüncenden dolayı ne kadar uzun olursan ol ne kadar manken gibi olursan ol hiçbir değeri yok avrupanında güzeli çirkini var kendi milletini bu kadar aşağılayıp küçümsemen orda yasayıp avrupa kölesi olanlardan oldugunu kanıtlıyor. türk ırkı kadar güzel bir ırk yok iyi ki türküm
13 Yorumla
Soran+1 yılakraba evliliğinden dolayı çirkin dedim çoğu. bu doğru çeşitlilik yok. herkes birbine benziyor
- +1 yıl
alakası yok kimsenin birbirine benzediğide yok
Soran+1 yılçok alakası var. farklı ırklar birleşince daha güzel çocuklar çıkar
+1 yılSeni yargılamıyorum , bazı konulardada katılıyorum evet ulkemizde cok dışlanma kotu davranma gibi olaylar var bunları bende sevmiyorum Başka ulkede dostluk varsa bende oraya gitmek isterdim evet , Ama turk kadınları çirkindir kelimesi hoşuma gitmedi diyebilirim Guzelide var çirkinide ayrıca bu ulkede sadece turkler yok ki turk kurt laz cerkez v. s ama hepsini bir turk toplumu olarak goruyoruz avrupadada vardır cirkin olan yeme bizi.
01 Yorumla
Soran+1 yıltürk derken türkiye toplumundan bahsettim.. genelde burdakiler daha güzel. türkiyedede güzel kız var tabi
+1 yılBak kardesim bizim kokenlerde ailede baski var... nefes aldirtmiyorlar ayrica okutmuyorlar onlar daha kucuk yasta bakim yapmayiogretiyir erkek kadin farketmez stres yok calismak yok? O yuzden rahatlar sıkma yok babalari hep arkalarinda adam param onun icin gittsin diyo
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ya genetik.. kızlarda kıl tüy yok. boy uzun kuğu gib bembeyaz ten.
+1 yılTürk kadını dünyanın en güzel kadınıdır cefakardır vefakardır türk kadını ana dır türk kadını yeri geldiğinde simitçi yeri geldiğinde holding sahibi cephede merrmi taşıyandır türk kadını dünyanın en şanslı kadınıdır mehmetçik anasıdır türk kadını dünyanın en güzel kadınıdır hiç bir milletin kadını türk kadınından üstün değildir...
40 YorumlaDünyada türk kadını gibi örnek mi var?
Ulan millet bize biz millete hastayız nasıl bir ironi?
Niye türk kadınlarını ezikleyip duruyosunuz türk kadını candır ( nokta )46 Yorumla
Soran+1 yılyoo kimse türk kadınına hasta değil. ben türküm deyince beni arap sandılar. türk ne demek bilmiyorlar.
- +1 yıl
Sen bilmeyenine denk gelmişsin demek ki.
Sadece senin tanıdıklarınla ve sadece kendin gördüklerinde insanları siniflandıramazsın veya bu böyle şu söyle diyip karşımıza cıkarmaya çalışmanda gülünç.
Senin görmediklerin kadar elalemin gördükleri var. Oran veriyorsan tamam atıyorum %20 si çirkin veya kıskanç kötü huylu desen haklısın diyeceğim ama bir kac istisna dışında geneli böyle demen senin cahilligini ( kotu amacla soylemiyorum ) gösterir dünyadaki bütün kadınları tanimiyorsun sonuçta.
Bence bundan sonra birsey söylerken en ince ayrıntısına kadar düşünerek yasayarak konuş birkac zavallı için herkesi aynı kefeye koyamazsın cici kız
Soran+1 yılben gördüğümü söylerim ve gördüklerim çok fazla senden.. yaşın benden genç. sen hiç avrupaya gittin mi bilmiyorum bir git gör sonra kompleskse girmiyorsan bende birşey bilmiyorum..
- +1 yıl
Yahu neden kompleks yapayım elim ayağım düzgün aklım var zekam var sunun gözü güzel şunun bacağı güzel diye komplekse giren senin gibi bir yaşı büyük aklı küçük insana goredir.
Cirkinler demiyorum ki her milletten kadın farklıdır ve türk kadını da diger milletlere göre güzel kadınlardır bunu anlamak için yurt disina çıkmaya gerek yok ki. Ne kıskanacm elin çırpı bacaklısını?
Bir kaç istisna dışında %99 u böyldir diyemezsin sana bunu anlatmaya çalışıyorum ama işte boşa uğraşıyorum nerde kapasite.
Soran+1 yıltürk kadınları en çirkin bence.. en güzel isveç ruslar norveçliler baltık ülkeleri kadınları
hatta iran kadınları bile güzel ama türk kadını sınıfta kalır.
+1 yılTürk kızı görmemişsin be güzelim nerelerde yaşadın sen. Ha eğer güzellik anlayışın donuk surat patin sarısı saçsa bilemiycem. Türk kadını çekicidir namusludur sevimlidir. Orda gördüğün 2 yalan dolan omuza inanıp ırkını kötüleme kafasına so. ktuğum
30 Yorumla
+1 yılSen nerelisinde bu kadar boş konuşuyorsun? Şimdi sen turk kızlarını kotuluyorsun l*n sana sorarlar senin şu an yaptığın ne ikiyüzlü bizi aşşağılayacana don kendine bak birde gizliden yazmış sende o cesaret olsa gizliden yazmazsın 3kuruş aklın var oda beynini donduruyor sadece
00 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram. Kötü şeyler yaşamışsın diye bunu Türkler şöyle böyle diye yakıştırman güzel bir özellik değil. Güzelleride var çirkinleride. Çok güzel arkadaşlıkları olan insanlarda var. Çok yargılayıcısın
30 Yorumla:)) Akraba evliliklerin ben de karşıyım. bir de görücü üsülü evliliklerden doğan çocuklar aşk çocuklar değil zorunlu sigortadır. Aşk çocuğu daima güzel olur.
Genelleme yaptın. Burada güzel kızlar çok sadece sana sıradan geliyor çünkü gözü alışık.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeği Türk kadınına
Türk kadını da Türk erkeğine yakışıyor
Fazla tartışmaya gerek yok...810 Yorumla
Soran+1 yılasla türk erkeğinle evlenmem allah korusun
- +1 yıl
O zaman si. ktir git orda evlen a. q kızı
- +1 yıl
Zaten kiz evde kalmis bu saatten sonra kim ister bunu Allah askina :D
Soran+1 yılahaha eziklerr andolu insanı eziksinizzz evde kalmış deyimi bile ezik olduğunu demode olduğunu gösterir zaten.. kendini belli etme b*k suratlı kara şeytan
- +1 yıl
Bak kızım normalde yorumlara karşı pek yorum yapmam ama ciddi çocuksun ergenlikten olduğunu düşünüyorum. Ettiğin küfür mahalle karısı lafına tam uyuyor ayrıca o kadar evde kalmış lafına demode dersin yazı dilinde sesli harfleri yazma son harfi de uzatırsın. Noktalı virgük falan koy ağır abi ayağına yatarsın. Ha bu arada benim dilime Türkçeme ağzını açma o ağzını kırarlar. Demode dersin o zaman Türkçeyi kullanma si. ktir git adam gibi ingilizce öğren. Ana diline demode diyicek zihniyettesin de hayır o kadar modersin akıllısın uvyfyfıhycrsug ingilizce konuşsana onların sitelerinde serverlarında gezsene a. q cahili
Soran+1 yılsen küfür ederken normal ben edince ne oldu terbiyesiz mi oldum. b*k suratlı. hadi * bakalım beni yiyorsa ben herkese anladığın dilden konuşurum orpsu seni.. iki yüzlü orpsular.. evet gıcık oluyorum size. noktalama işareti kullanırım kullanmam seni ilgilendirmez kaşar seni.. ingilizce değil sadece fransızca , arapçayıda ana dilim gibi biliyorum sürtük ama sen anlayamayacağın için anladığın dilden konuşurum got it you whore
- +1 yıl
l*n ergen xjsıkxkdlcldoxokdlcfö ölümüne gülüyorum XD
Teyze yabancı ülkede yaşaman Türk olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Kendini satma çabaların içler acısı... Bu kadar basit olma. Milleti eleştirip kendini övmen çok komik :Dd Yaşını başını almış bir kadınsın kendine gel
10 Yorumla
+1 yılakraba evliliğinden ziyade türkiyede bakımlı kadın sayısı gerçekten az kadınları kendilerine yeterli bakımı gösteremedikleri için öyleler ama genelleme yapmayalım hepsi öyle değil
12 Yorumla
Soran+1 yılbence ilgisi var hemde çok
- +1 yıl
bir dk da tiplerine bir şey diyemezsin Allah öyle yaratmış ama bakımsız oldukarı gerçek
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım bir türk kızı sevgilini elinden aldı bu türk kızları kıskanç oluyo demişsin ama aslında senin yazın buram buram kıskançlık kokuyo orda farklı olduğun için talep oluyodurda burada kimse senin kalkık kıçınla uğraşamadı zaar
39 Yorumla
Soran+1 yılayy kara suratlı bıcırları mı kasıkanıcam..
kıskansam kuğ gibi kızları kıskanırım bu ülkede..
160 boy cücük bacak koca götünü mü kıskanayım
Cevap sahibi+1 yılBu saydığın özelliklerle kim kardashian milyon dolarlar kapatıyo canım welcome to real world
Soran+1 yılahaha kimle dalga geçiyorlar götünü açarak bir yere gelmiş iğrenç bücür boy koca g*t..
koca g*t iyi birşey olsa güzellik kraliçeleri koca götlü olurdu
biz götümüzden kurtulmaya çalışıyoruz senelerdir ahaha
Soran+1 yılbence sen gerçek dünyaya dön. o p*rno star anca zenciye varmış işte kendi gibi çirkine ahaha
Cevap sahibi+1 yılKoca gtlü olduğunu kabul edip özüne dönmende bir gelişme oldu aferim şimdi yavaşça o egonuda koca gtün gibi yere bırak avrupa görmüş kızsın biraz eahat ol humanist oldu
Soran+1 yılahahaha genetik şekerim.. 172 boy 55 kilo hadi şişko al götünü git burdan
Cevap sahibi+1 yılOff şaka gibi beyin pert ego tavan kezbanların şahı olmaya adayken gelip burada mal mal konuşman zeka geriliğide var sanırım oralarda senin gibi mallar bizi temsil ediyoya en kısa zamanda gidip bozulan imajımızı düzelticem tüm asilliğim ve nezaketimle canım
Soran+1 yılahaha o imajı sen mi düzelticen güldürme beni...
Cevap sahibi+1 yılSenin gibileri gördükçe bir üzüntü bir sorumluluk hissesiyorum napim canım hepimiz böyle gerizekalı değiliz beynimz ve karakterimiz var kullanabiliyoruzda diye haykırmak istiyorum
+1 yılTürk kızları namuslu aile terbiyesi almış Avrupalılar ailesinin yanında sevisiyor hersey güzellik degıl Yıllara BAKIYOR
44 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızı namuslu değil sadece gizliden yapıyor.. ben ne kızlar gördüm her haltı yiyip evlendikten sonra namuslu geçinen. gerçi seks doğal birşey seks yaptı diye namussuz olmaz...
burdakiler rahat ama kimsenin ailesinin önünde seviştiğini görmedim o yalan.- +1 yıl
Sana göre doğal bana göre degıl sen yapanlara degıl yapmayan cogunluga bak Türk insani kadar merhamet vardı yardımseverlik milliyetçi duygular var mi zaten bu kafayla sen Türkiye ye gezmeye bile gelme mümkünse orda öl
Soran+1 yılgelirim gelmem sanane. param var turist olarak gelip ülkemi kalkındırım. arkadaşlarımada gidin diyorum gerçi korkuyorum kızlara öküz gibi yanaşmaya çalışıyorsunuz hemen.
- +1 yıl
Beni ne kadar tanıyorsun da yaklaşıyorsunuz diyorsun narsist senin orda nasıl bir hayat yaşadığını da biliyoruz ikinci sınıf yaşadığın Hayat'la yüksekten bakma çakılırsın yere 500 1000 lira ile ülkeyi kalkındıracak mis 😂😂
Bu sorunun tek cevabı var.. Bizim kızlarımız egoist ve özenti olarak yetişiyor. Yıllardır beynimize aşılanmaya çalışılan buydu ve başardılar. Sonrası malum..
00 YorumlaBide gizlisin ya tam behindert. Sen türk değilmisin? Avrupadakilerdede var kıskançlık türkiyede kadar olmasada. Hem ne zamandır avrupada yaşıyosun?
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene oldu. bence yok olsa bile çok az..
- +1 yıl
Burdaki kıskançlık oranı çok daha yüksek eminim tabiki de her yerde vadır almanlar hep sadelikten yanadır mayakda ileri gitmezler palyaco gibi boyamazlar kendini
+1 yılAhaha senin zorun ne bizim kızlarla :) Hadi erkek olsan bir nebze anlayacam yabancı kızlar ilgili alanına giriyor diye, bide kızsın. Üstelik ülkendeki kızları kötülüyorsun. Dinime küfreden müslüman olsa bari :-D
20 Yorumla
+1 yılSende Turk kizi degil misin? Egoya bak madem orada herkes ilgileniyo seninle kac yasina gelmisin hala evdesin. Soruda kesin trolldur gizliden yazdigina gore pis kezo :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek zorunda mıyım salak?
senin gibiler anca erkenden evlenip çocuk yapar
benim zamanım var evet ilgileniyorlar kıskandın mı ahaha sende anadolu çomarlarıyla takıl çocuk yap evinde otur hadi bakalım..
Nazları olsun tripleri olsun herşeyleri candır bizim Türk kızları öpücük öpücük onlara 😘😘😘😘
40 Yorumla
+1 yılaslında bu durum belirli toplumsal yapının getirileri
orada.. hayat farklı burada farklı00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen iyilerine denk gelmissin bence yurtdışındakiler daha yabani, pek de yardimci değiller cok soğuklar. Bana da boyleleri denk gelmis demek ki napalim
10 YorumlaOrtadoğu coğrafyasının en büyük sorunu gereksiz egolarını bir türlü yenememeleri...
02 Yorumla
Soran+1 yıleziklikten kaynaklanıyor bu
- +1 yıl
Be soysuz sen kimin ırkı için eziklikten bahsediyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOradaki kadınlar bakımdan oluyor sabah akşam bakım yapıyorlar. Yüzlerindeki bebek tüyleri bile aldırıyorlar. Daha ne yapsınlar. Biz doğaliz hepsinin suratı makyajsız 0
00 YorumlaBence Doğulu Kadınlar, Batılı Kadınlar'a bin basar...
30 Yorumlabütün avrupayı kavimler göçüne zorlayıp karmakarışık yapmışız zamanında. onlarda melezleşe melezleşe güzelleşmişler. türk toplumunun kapalı yapısı ve akraba evlilikleri sonucu çirkinleşmişiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ego fazla geldiğin yeri unutmuşsun Türk Erkeği olsun Türk kızı olsun oradaki herkes Victoria meleği mi kendi milletini bu kadar küçümseme her yerin güzel /yakışıklı veya çirkin i vardır
10 Yorumla
+1 yılbiz halimizden memnunuz sen avrupada takılabilirsin dostum.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorum zaten bende memnunum halimden
+1 yılİyi o zaman orda kal napak * kezosu bizi beğenen burada beğeniyo zaten :D
00 YorumlaHaklisin valla sonuna kadar hemde. Sorsalar asla turk kezbani olarak dogmak istmezdim cok ciddiyim.
00 Yorumla
+1 yılHer ülkede çirkin ve güzel var. Onlar kendilerine daha çok bakıyolar sadece
10 YorumlaBizde avrupalilar gibi yakışıklı degiliz ki herşey dengeli
30 Yorumlaişte bunlar hep güzel yetiştirilme, ortam, aile yapısı ve eğitimle sağlanıyor. bu konu da haklısın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılbizimkiler kız degil, baska bir isim konuldu haberin yok mu? Kezban diyoruz biz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kadınlarını milletin gözünde soğutucan sonra evde kalıcaz senin yüzünden :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav bir git hele ya sen çok biliyon ben taş gibi kızlar gördüm hepside Türk'dü sen anca artistlen
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi beee.. 160 boy bir doğum yapsa 100 kilo oluyor. kıçını kaldırmaktan bir haber...
Cevap sahibi+1 yılHepsimi 1.60 zekasız
Çünkü yeterli bakım yapmıyorlar ama artık herkes bakımlı bu kavram değişiyor yavaş yavaş
00 YorumlaOnlarda renkli göz geni var , direk 10-0 önde başlıyorlar zaten
00 Yorumlabizimkilerde ego süper kendilerini dünyanın merkezi sanıyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeğinin dengi afgan erkekleri. Biz gene kalite oranıyla Türk erkeklerinden iyiyiz
01 Yorumla
+1 yılAvrupa gorsen ne yazar bu onyarginla ortacag avrupasindan bir farkin yok
00 YorumlaÇok genel konuşuyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılgenellikle dedim istisnai durumlar olabilir
Yok, Türk Kızları Güzel ama Bazıları Kezo İşte
22 Yorumla
Soran+1 yılbence kötü
+1 yılOnlar çok makyaj estetik felan yapıyorlar yaa :D
10 Yorumla
+1 yılgenetik knk hklgjhlgkhj
01 Yorumla
Soran+1 yılbence akraba evliliğinden
+1 yılgenetik ve beslenmeyle ilişkili daha çok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSor bir hangisi namuslu.
16 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızı çok mu namsulu? her haltı yyiyip namuslu ayağına yatıyor sadece çoğu
Cevap sahibi+1 yılBen türk deilim. Hem türk olsamda boyle genelleme yapma herkz ayni değil .
Soran+1 yıltürk derken türkiye halkından bahsettim zaten... türk olmayabailirsin laz çerkez olabilirsin ama onlarda artık karıştığı için ortlama bir türk kadını oluyor
Cevap sahibi+1 yılHayr senin dusuncen ben Kürdüm kürt kiziyim. Ve alttaki yorumlarini okudum herkes 160 boyunda değil ben 170 im fizigimde gayet fit iyi
Soran+1 yılkürtlerde çirkin oluyor bence
Cevap sahibi+1 yılSeni doğuran rus mu s*** git M. K osprusu
fıstıklar varrrr türkiyedeeeeeeeeeee
20 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım