Kürdistan kurulmalı mı?

Sorunun kaldırılmamasını rica ediyorum yönetimimizden. Her hangi bir art niyet yoktur soruda. Irkçılık yapılmamıştır.

Yanlış anlaşılabileceğim için soruyu gizliden soruyorum ve başlıyorum açıklamaya..

Öncelikle bir milliyetçiyim bunu belirteyim..

Bildiğiniz üzere kürtler Kürdistan isimli, Türkiye'ye bağlı bir devlet istiyorlar.

Şunu belirtmeliyim ki Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde Türk yok denecek kadar az. Zaten kürdistan bile denebilir oralara o derece fazlalar...

Bana kalırsa kürdistan kurulup, Türkiye ile aralarına bir sur çekilmesi veya her 200 metrede bir karakol vs. inşaa edilmesi gerekir. Doğudaki kürtlere diyeceksin ki, Kardeşim ya Türkiye'yi seçersin ya Kürdistan'ı. Tek seçim hakkın var geri dönüşün yok !

Sonra kurduracaksın kürdistanı ne para yardımı vereceksin ne destek vereceksin. Kendi yağlarında kavrulacaklar. Şu an zaten kürdistan olmadan ülkemiz kürdistan hayali ile yanıp tutuşanlara bakmakta. Kürdistan isteyen insanlara Türkiye olarak maddi yardım, imkan sağlanmakta. Kürdistan kurulduktan sonra özerk oldukları için belli miktar bir para alınıp, para yardımı yapılmama durumu bile olabilir. Hiç değilse cebimizden para çıkmaz, para girer...

Ve doğu bölgelerinin bizim ekonomimize verdiği zarar bize olan katkılarından daha fazla.

Bana kalırsa dediğim gibi Kürdistan kurulup, kendi yağınızda kavrulun denmesi lazım. Zaten onlar da o şekilde fazla dayanamayacaklar ve iran olsun israil olsun, kürdistan topraklarında hak talep edecekler. Bırakıcaksın kendilerini savunsunlar savunabiliyorlarsa. He israil gelip işgal mi etti kürdistanı. Diyeceksin hop israil dur orda burası Türkiye'nin özerk bölgesi. Onun dışında hiç karışmayacaksın...

Özel durumlarda Türkiye yönetime müdehale edebilecek..

Kanla alınan toprak kanla verilir fakat kürtler de savaştı bu ülke için. Hayır şu an yaptıkları terör hiç doğru değil tabii ki. Ama böyle bir hak tanınarak yaptıkları şeyin ne kadar yanlış olduğunu bir anlamda da göstermiş oluruz. Oralarda yaşayan zaten çok çok az Türk olduğu için oraların bizde kalmasının bir mantığı yok. Ayrıca iran, ırak ve suriye ile de bir tampon bölge olabilir.

Kürdistan kurulmalı mı?

Evet maalesef kurulmalı (Yorum Belirtin)
Hayır asla kurulmamalı (Yorum Belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kürdistan kurulmalı mı?