öğretmenlik zor bir meslek mi neden?
evet
hayır
branşına göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
A dedim ama milletle uğraşması beni yormaz dersen çok güzel bir meslek. Ben kendi açımdan ele alırsam, bebelerle uğraşamam. En azından üniversite hocası olmam lazım :) Adam gelip saçma sapan bir şeyler söyleyecek, harbiden çileden çıkarım. Aman diyorum :)
Nesi zor ya haftada çalıştıkları zaman normal bir işçinin sadece 2 günü ayrıca 2 gün tatili var 3 ay tatili var nesi zormuş siz hiç 12 saat inşaatta çalışıp 800 lira para aldınız mı bütün gün oturup 3-4 saat birşeyler anlatıp gidiyor nesi zor
branşına göre değişir
mesela anasınıfı zor cunku cocuklar laf anlamıyor, sınıf ögretmenliği 1. sınıfta zor gerisi kolay, orta okul ise 8. sınıfta zor cünkü cocukları zapt edemiyorsun akılları fikirleri baska seylere kayıyor :)
Evet.
20 küsür yıl sabah erken kalkıp okula gidiyorsun.
sonra öğretmenim diye yine sabah erken kalkıp okula gidiyorsun.
Cevap
14Cevap
en kolay dedıgınız bıle en zor mesleklerdendır.. ellerınden operım hepsının 18 ınde olsa bıle..
Branşına göre değişir ama eğer devlet okulunda öğretmensen çok sıkıntı değil bence...
her meslek kendi çapında zordur önemli olan sevdiğin mesleği yapki zorda olsa yapmakdan zevk al. ama maalesef türkiye de işler pek öyle değil.
veliden ucan tekme yemedıgın surece pek bır zorlugu yoktur ashdsa
Bence kolay bir meslek ogretmenler daha zor meslek gormemis bir de hallerinden memnun degiller
A. şöyle söyleyim insandan insana değişiyor. ama herhangi bir insan herhangi bir mesleği seviyorsa onun için o meslek kolay oluyor.
senin öğretebilme kabiliyetine göre değişir.
Öğretmenlik değil de atanması çok zor iş
hayatta gelmiş geçmiş en kolay meslek
Veletlerle uğraşmak zordur.
evet sabır istiyo sanırım
branşına göre değişir
Çok sabır ister
Bence kolay meslek
C...
C didim teyze
Hayır
Zor...
hayr