Artık Türban Konusuna Detaylı Bir Şekilde Değineceğim, Az Gel Hele :D?

Şimdi sevgili KızlarSoruyor halkı, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük derdi, başı açık, başı kapalı problemi? bazı insanlar kapanmayı, sadece vücut ve kafa olarak görüyor. bu düşünce gayet 'yobaz' bir düşüncedir. hele ki, başı kapalı bedeni kapalı ama nefsi kapalı olmayan bir bayanın, sizce kapanmasındaki amaç sadece gösteriş olabilir mi? ya da türbanlı fantazisi mi yapıyor? bakın burada, bütün kapalı bayanları eleştirmiyorum. 'Bazı namusluyum' diye geçinenleri eleştiriyorum, türban fantazisi yapanları eleştiriyorum. bu yüzden langır lungur okumadan atlamayın bir :D

Soru: Başımız Kapalı, Vücudumuz Kapalı Ama Ruhumuz ve Nefsimiz O... Ne olacak şimdi

Artık Türban Konusuna Detaylı Bir Şekilde Değineceğim, Az Gel Hele :D ?

Soru: İslami şartlara göre kapanmak değil, sadece modern kapanmak, yani kapanmak ama, vücudu'da arada belli etmek :D

Şimdi bu kadar, gerçeği görmeye rağmen, niye hala at gözlüğü ile ' Siz bizi anlamıyorsunuz' gibi tavırlara girersiniz ey türbanlı bayanlar? sizin namuslarınıza bişey dediğimiz yok bazılarınızın çok namusluyum demesi üzerine benimde ortada bir namus göremediğim'den mütevellit ele aldığım bir konudur.

İslam ne emrediyor kapalı olan bayan tayfasına? :D

- Bir kadının eli bir erkeğin eline dahi deyemez

- Vücut hatlarını belli edici şeyler giymeyin. Madem kapandınız, hakkıyla kapanın adamı deli etmeyin :D

Şimdi bu resim ve türevlerinde, ortada

- Hakkıyla kapanma yok
- Pa
Aynen Katılıyorum.
Türbanlı Fantazisi
Türban Candır :D
Fantazime Fantazi Katıyor :D
Adabın dibisin :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: