Sorum detayda olacak bakar mısınız?

Bir kız var. Üç aydır tanışıyoruz. Memur kendisi ailesinden uzakta farklı şehirde yaşıyor. Neyse biz sosyal medya aracılığıyla tanıştık. Gezdik eğlendik aktiviterde bulunduk. Ramazanda iftar yaptık evine davet etti. Gittim o gece orda kaldım. İlgisi çok güzeldi. Aramızda yakınlaşma oldu. Sabahına döndüm. İki hafta sonra tekrar gittim. Bu defa iki gün onda kaldım. Bu kez daha samimiydik. İlk tanıltığımızdan beri hiçbir şekilde elim boş gitmedim hediyeler çiçekler yöresel ürünler falan lafı olmaz ama onu mutlu edebilmek için bu tür girişimlerim oldu. Bu süreçte daha ilgili davranan üzerine düşen hep ben oldum. Dört gün önce aradım cevap vermedi. Arar diye bekledim hala aramadı. Yani düşünüyorum onu mutlu edebilmek için her şeyi yaptım. Hatta son bir ay da resmen hayatımın merkezine koymuşum. Düşünüyorumda o kadar yanına oldum karşılığı bu muydu diyorum. Acaba o da benim için aynı şeyleri düşünüyor mu? Yani evime aldım soframı ve yatağımı açtım neden arayıp sormuyor gibisinden ama o düşünceye de pek ihtimal vermiyorum. Çünkü aramışım insan nezaketende olsa müsait olunca döner değil mi? En son gelirken bana bir emanet verdi arızalıydı yaptırayım ben sen uğraşma dedim. Ben de şu an emaneti. Bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim. Kadın şefkatini onda gördüm. O ilgiyi kaybetmeyi göze alamıyorum belki de bilmiyorum. Olabildiğince yanında olmak istiyorum ama onun bu gibi davranışları soğutuyor beni. Ona rağmen kaybetmek istemiyorum. Bugün akşam aramayı düşünüyorum. Sizce aramalı mıyım? Ararsam eğer hiçbir şey olmamış gibi muhabbet mi edeyim. Emanetini vermek için görüşme talep mi edeyim yoksa adresine mi göndereyim diyeyim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Yorumlarınız benim için önemli. Yorumlayan yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Sorum detayda olacak bakar mısınız?