Sorum detayda bakar mısınız?

Ben A okulunda öğretmendim. B okuluna görevlendirildim. Orada bir öğretmenle tanıştım. Benimle aynı branş , yakışıklı , çekici. O kadar içim kıpır kıpır oldu. Bir de aramızda frekans baya güzel tuttu. Teneffüs öğle araları filan sohbetlerimiz oluyordu, okul öğrenciler, üniversite hayatı filan. Özel hayattan hiç konuşmadık. 3-4 hafta ben mutluluktan uçuyorum. Birbirimize uzaktan bakışmalar gülüşmeler filan. Bildiğiniz flörtleşiyoruz. Sonra ben adamın meğer evli olduğunu öğrendim. Bir ilişki yaşanmadı ama baya üzüldüm ben yine de. Sonra kovid çıktı ben C okuluna tayin istedim. Meğer o da orada kadroluymuş, eşi de benle aynı anda geldi okula. Bu yılın başından beri 3müz aynı okuldayız. Bu süreçte çocupu da olmuş. Çok mutlu bir aile tabloları var. İmrenmedim desem yalan olur. Adam artık eskisi gibi bana laf atıp durmuyor ama sürekli beni izlediğini farkediyorum. Yavşamıyor ama yanında eşi varken bile bakıyor sürekli. Adamın derdi ne sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar evli olduklarını neden saklar?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da asıl soru evli olduklarını herkesten mi saklarlar yoksa sıkıcı evliliklerini renklendirmek için gözüne kestirdikleri insanlardan mı saklarlar?
Sorum detayda bakar mısınız?