Lütfen yardım edin . Ne yapacağımı şaşırdım?

Arkadaslar sizlerle bir derdimi paylasmak istiyorum.
Annemgil evliliklerinin ilk 10 yılı cok mutlularmıs. Ama iste su 6 yıldır hep kavga hep bir huzursuzluk. Babaannem tarafı annemi hic sevmiyor. Diger gelin var ve o hic is yapmıyor hatta babaanemi dovuyor ama babaannem hep onun tarafında. İste babaannemgile gittigimizde annem evi temizliyor yemek yapıyor bir kere bile suratını asmıyor ama arkasından hep dedikodu yapıyorlar. Annemin yaptıgı yemegi babannem diger geline goturuyor bas tacı ediyor. İste babamda babaannemi hic kotulemiyor , yaslı kadından ne istiyorsunuz diyor. Annemde iste biliyorum anandır atılmaz , ama sende bir kere deki hanım haklısın o da yaslı iste idare et diye. Demiyor iste babam. Her zaman buyuzden kavga cıkıyor. Yine annem alttan alıp duzeliyordu araları. Ama bu sefer iste yine 1 aydır konusmuyolar. Annem konusmasa babam hic konusmaz. Dun babam iste anneler gunu icin hediye almıs. Sabah verdi annemde ben sanki kopeginim sevindirmek icin onume hediye atıyosun felan dedi. İste babam felanda baya uzuldu. Sonra anneme dedim iste yapma bole. Babam seni seviyo dddim. Annemde iste sevgi hediyeyle olmaz bikere dedimi hanım ne derdin var diye? bende anne alttan al dedim. sonra iste sen yatagını kaldırdınmı , yemegini topladınmı. Sevgi oyle gosterilmez , bana yardım etseydin , yaslı kadın yazık gucu yetmiyo deseydin ozaman sevgini gostermis olurdun dedi. şu an küsüz. Ablamda anneme bir ton laf saydırdı. Annemle ablamlada küs. Ya gercekten ne yapacagımı sasırdım yardım edin
Lütfen yardım edin . Ne yapacağımı şaşırdım?