Boynuzlanmak -boynuzları çıkmak- ve aldatılmak arasında nasıl bir ilişki kurulmuş olabilir
Neden eşi/sevgilisi tarafından aldatılan kişiye boynuzlu denir?
Neden eşi/sevgilisi tarafından aldatılan kişiye boynuzlu denir?
Her ikisi de ihanettir. Boynuzlamak bir ilişki içerisinde veya olması muhtemel bir ilişkide, başkasıyla cinsel münasebette bulunmaktır.
Aldatmak ise hem fiziksel hem ruhsaldır. Fiziksel erkeklerde çok görülürse de kızlarda da vardır, ruhsal kızlarda daha çoktur. Beyinsel yani ruhsal aldatma aldatmaların en aşağılık olanıdır ki, karşı cinse olan sevgi bitti ise haberi olmalıdır, çünkü zamanında gerçekten sevmiş ise saygı da olmalıdır. Sevgi bittiği an söylenmesi, karşı tarafın bilgilendirilmesi en makbulüdür. Diğer türlüsü, sinsice kararlar vermek, ruhsal vede fiziksel eyleme geçirmek mide bulandırıcıdır.
aslında ben ıkısı ayrı bırseydır aldatma kısı bılmeden yapılır oburu kısı baskasıyla bırlıkte olur ona ınat olsun dıyede sen gıder baskasınla olursun bu boynuzlamadır bence
Gergedan gibi boynuzu tak otur himbil gibi,
Boga gibi tak boynuzu sinirden catla... vs
Boynuz tanıdığın biriyle aldatılınca oluyo, aldatmak ise tanımadığın biri ile oluyo
Cevap
6Cevap
boynuzlanmak demek birlikte oldugu kisinin baskasiyla gorusmesini bildigi halde birsey soylememektir aldatilmaksa hic birseyden haberi olmamasidir :)
İtalyada bir olay vardı... Boynuz olayı oradan geliyor.. Tam hatırlayamadım... Bir festival gibi bişi var hatta.
saçmalık başka bir ilişki yok
Boynuz kulağı geçer hani falan fulun...
Bende merak ediyom cevabini ogrenmek icin geldim
Valla yillardir bende bilmis deilim
Ikısıde aynı Kapıya çıkar Ikısıde asagılayıcı
haberi yok gibisinden sanırım
Hiç düşünmemiştim :D
Bende merak ediyorum
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar