AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
300Cevap
Her ne kadar erkeklere sinir olsamda kıyamam vicdanım el vermez gider konuşurum :D
Belli etmedim gördüğümü ve caktirmadan uzaklastm anlatmak istese anlatrdi zaten gizlemezdi
Yanına gider otururdum derdini anlatmasını isterdim ki rahatlasın :) sonra si Allah kerim belki de arkadaş oluruz kım bilir
Uzulurum tabiki gider birseye ihtiyaci olup olmadigini sorarim redderse yanina bir su alir birakir uzaklasirim ee napim daha :D
Tanıyorsam "Hatun ne oldu?" derim. Tanımıyorsam "Pardon, yardımcı olabilir miyim?" deyip mendil, peçete falan uzatırdım. Alırsa alır, almazsa almaz :D
ben dayanamazdım hele ki çok sevdiğim birisi ise bende ağlardım sen hiç babanı abini ağlarken gördün mü...
ne yapacağım si. qtire gitsin derim bana ne sanki sıkıntı ne ya sevgilisi ya da paradır kadın=paraxzaman
Nasıl ağladığına ve yaşına falan bağlı.
Yani bir acısı varsa yardım etmeye calisirdim.
Ama bir dertten falan ağlıyorsa bir şey yapmazdım.
Umursamamis gibi yaparim ama aklim kalir herhalde yoksa yardim etmek isterim ama abim yanlis anlar 😬
Eğer ağlayan sevdiğim bir insansa ağlatanı ağlatırım ama her hangi bir insansa sadece insan olduğu için yardım etmeye çalışırım
Böyle bir an için cebimde bir paket selpak bulunduruyorum çoğu zaman. Ya bir türlü denk gelmedi ki :) Çok şanssızım sanırım :(
gider derdini sorarım bişe yapacağımdan değil genelde derdini anlatan derdinin dermanını anlatırken kendi kendine çözer zaten
yanına gitmem erkek yani sonuçta zor ağlar asabi olabilir.
Kızlaaaaaar eğer ağlayan erkek görürseniz ona gidin ve sessizce sarılıın...
Gizli gizli ağlıyorsa gördüğümü belli etmem uzaklaşırım :D
Probleminin ne oldunu sorarim benimle konusabilecegini soylerim cok ozel degilse
Konuşmak ister misin diye sorardım :) kabul ederse oturur dinlerdim..
Erkekler üzüntülerini yanlız yaşamak ister.
Sakın müdahale etmeyin. O kendini yeniler...
Başını yaslayacak omuz olurum oldumda kaç kez hemde..
Yanına gelir nasılsın iyimisin diye sorardım sonra noldu falan?
ben aglasam napardın :D
Sarıldım sana sonra sorardım neyin var noldu kim seni ağlattı?
sen ben ağlasam napardın? @EniyiYorumcu
aynını yapardım :)
:))) @EniyiYorumcu
:))) dostlar niye var demi
evet :)))
Bir ara yanına gider neyin var diye sorar yardımcı olmaya çalışırım.
Üzülürdüm yanına giderdim peçete verir üzülme der ve giderdim acelem varsa.
Ben mesaj atamiyom artik sana:(
Sadece bakardım bir kaç saniye yoluma devam ederdim.
yanına gidip sorununun ne oldugunu yardımcı olacagım bir konu var mı diye sorardım :D
Burnunu silerdim :D
eig bu olmalıydı bence :)
eyvallah :)
@çağdaşkaraman
:))
2. eig olsa :D alırdın
Aynen :)
Cok iyi ;)
Ağlayan insan savunmasızdır, yıkmıstır o an tabularını
düsünmez belkide tavırlarını
Kısacası,
ağlayan insan samimidir..
daha önce böyle bir durumla karşılaştım.. gayette olumlu oldu.. kız kendini güvende hissetmişti daha sonra sevgilisi de teşekkür etti bana..
Oy oy ağlama der sarlrm
Eve götrr çay falan yapqrm
Çocuk dertli belliki
Sonra muhabbet eder okey oynarz belki
Valla bir gün hastanedeyken bir kız oturakta ağlıyordu cesaret edip yanına gidip teselli edememiştim çok güzel bir kızdı ağlaması benide üzmüştü :S
benim icin onmliyse aglatmam degilse umurumda bile olmaz
:/ :/ bencilce
onmli olna krsi degil
maalesef ön yargılardan ötürü , gidip derdini soramıyorsun , ya da alacağın tepkinin ne olduğunu bilmemek de önemli..
Yanına gitmek isterdim ama korkardım da yani ağlayan kız sinirli olabilir ve sinirli kız her şeyi yapabilir.
Yapabileceğim bişey var mı diye sorardım kıyamıyorum pek insanlara
sebebini sorarım bayanların ağlaması kötü bir durum
kızlar aglayınca cok cırkın oluyorlar etrafıma bakar toz olurdum :D :D :D
erkeğin ağladığını görünce acaba nden ağlıyor diye sorarım
#İÜDETACİZVAR Okulumuzda sözde bilim öğrenmeye gelen 40 yasındaki adam (?) herkese gözüyle ve sözüyle tacizde bulunuyor. Bu durumdan bıktık. Sesimizi duyurmaya yardimci olun.
Gider yanına iyimisin dye sorarım insanlık ölmedi belki bişey olmuşur
Yanimda biri aglayinca hickira hickira benimde aglayasim geliyor ya 😄
yanina yaklasirim ne agliyon ln sumuklu der sebeklik yaparim :D
Uzulurdum onun için selpak verirdim. Sarılmak isterdim ama sarılmazdım.
Ağlasın sorun yok ağlamasını bilmeyen gözler gülmeyi öğrenemezler...
vay..
teşekkür ederim
@ElifDilara68
Derdini sorar derman olmaya calısırm sadece karsı cinse karsı deql herkeze
ben aglamıstım ama ne ara ve neden agladıgımı bilmiyorum kesin bebekliğimde ilk doum anımda beni döven doktor yuzunden alamısımdr :S
bir ara bir kızı görmüştüm de yanına gidip sohbet edim mi diye düşündüm. Sonra beni yavşak filan sanar diye vazgeçtim.
Gülerek yanina sokulur o cilgin soruyu sorarim agliyormusun iyimisin? 😄😃😂 * cevabini biliorm ama maksat adet yerini bulsun
yağmurda ağlar bir çok erkek göstermez yıkıldığını görenler yağmurda yuruyor sanar oysaki acılarını salıyor yağmurla :(
Giderim yanına onu motive ederim dertlesmeye çalışırım en azından göz yaşını dinmesi icin bir çok şey yaparim.
yanına gider sorardım bir konuda yardımıa ihtiyacı var mı yapabilceğim bişeyin olup olmadığını sorardım bu karşı cins olup olmamasına bakmam
eğer erkekse baskı altındadır üzerine gitme rahatlat eğlenceli şeyler düşündür Kız ise ilgisilikle ilgiliyse ilgilen eğer baskı altında ise dokunma kendisi olgunlaşsın
Ben bir kez aglamistim aglamak dediysem gozlerimden yaslar sûzûlûyordu 3 kiz gõrdû rezil oldugumu dûsûnmustum ama ûcude gozlerimin icine bakiyordu hemen uzaklastim ne hissettiklerini merak ediyorum
Kim olduğuna bağlı.. yakın arkadaşımsa ne oldu derim erkek arkadasimsa sarılırim
gider yanına konuşurum
görmemiş gibi yapsam başka zaman yine ağlar ya ben görürüm ya başkası o yüzden onunla konuşur sorunu çözmesine yardımcı olurum.
Ben sevgilimin canı sıkılsa sesi değişse üzülüyorum, ağlasa oturur bende ağlarım onunla herhalde 😊
bir kız aglayinca tuhaf oluyorum bende ağlıyorum neden bilmiyorum ama öyle
Gider derdi ne sorarım, valla. Kız erkek farketmez, ağlayan bir insan. Kimse keyfinden ağlamaz.
yanına gider yapabileceğim birşey olup olmadığını sorardım
Tanımıyorsam bir şey yapmam. Tanıdığımsa gidip ne oldu diye sorarım
Başına çok kötü bir şey gelmiştir büyük ihtimalle derim geçer giderim...
bir ara gördüm öyle şerefsiz babası onu kovmuştu evden.. alkolikmiş babası