+1 yılKim ağlattı acaba bu güzelim kızı?
İlk düşündüğüm bu olur ama tanımadığım kişiye de sormam doğru olmaz, duygusal bir durum sonuçta
Sevinç göz yaşları olsa bu ; #neye güldün giz derim ama hüzünlü bir durum söz konusu ise içime atarım ona söylemek istediğim teselli sözcüklerini :/ :/
galeri3.uludagsozluk.com/.../...sevgili_239602.jpg90 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman bir kızın ağladığını görsem içim tuhaf olur ' Hayırdır bacım sorun nedir? ' diyesim gelir 3 -4 dakkada olsa derdini dinleyesim gelir...
468 Yorumla- +1 yıl
Eig icin tesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Ahan da ayni benim hissettiklerim bu. "Icim bir tuhaf olur" tabiri cuk diye oturuyor..
bir defa birini görmüştüm hala onu çok severim baya o gün ağladığını görünce konuşmuştuk sonra aslında erkeklerinde tıpkı biz kızlar gibi her şeyi içlerinde biriktirip bunu kabalığa vurduğunu fark ettim ve o günden sonra onların bizden daha çok yorulduğunu anladım ve ne zaman görsem direkt soruyorum
00 Yorumla
Gözyaşı dilin söyleyemedikleridir ya söyleyecek kimsesi yok ya da kimseyi yakın hissetmiyor ya gerçekten söylemek istemiyor yani bu insana yaklaşınca terslenme ihtimaliniz çok yüksektir konuşmak yararsiz ben genelde şeker ya da çikolata uzatırm hiç konuşmadan
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Evde tek yaşadığım vakit yan komşumda bir kız tek yaşıyordu. Hiç tanımıyordum kendisini. Duvarlarımız dipdipeydi. bir gece vakti şiddetli ağladığını duydum. Sonra sessizce ağlamasına rağmen yinede duyuyordum. Nerdeyse bir saat ağladı. İçim öyle yandı ki öyle kahroldum ki. Neden yanına gidip yardım edemiyorum ki diye kendime kızdım ve gitmedim mal gibi. Ama vicdanım fena sızladı ve sabah 9 gibi uyandığım gibi çiçekçiye gittim bir demet beyaz gül aldım. Kapısına gittim o beni görmüşte ben onu hiç görmemiştim. Açtı. Ona konuştum güzel şeyler söyledim ve çiçeği verdim. Kız çiçeği görür görmez gözünden öyle bir yaş aktı ki çeşmeden su akar gibi... İçim kahroldu. Arkadaş olduk. Ben evden çıktım görüşemiyoruz artık ama o gün çok ferahladığını iyi hatırlıyorum
Kızlar ağlamasın. Tabikide erkeklerde :)32 Yorumla
+1 yılEn yakın kız arkadaşım ağlarken gördüğümde omuzuma yaslayarak teselli etmiştim.
İllaki sevgilim olmasına gerek yok, insan kötü niyetli değilse sorun olmaz.
Herhangi biri ağlarken görsem, size nasıl yardımcı olabilirim der mendil uzatırdım.192 Yorumla- +1 yıl
Bnde bir omuza yaslanmak isterdm
- +1 yıl
😊😊
Hıçkıra hıçkıra ağladıgımı kımse gormez tabi yanı bu cok ıstısna bır durum ama mutsuzken yolda gıderken gozumden bır damla yaş düşünce birininde gelip kardesım ne oldu hayırdır nıye böylesın demesını ısterım ınsanlık bunu gerektırır.
40 Yorumla
+1 yılgenelde bu durumda
aglayana neyin var diye sormamak lazım
tanıyorsan eger gider yanına oturursun
mendil uzatırsın100 Yorumla
+1 yılben geçen gün parkta otururken bir çocuk gördüm 25 yaşlarında falandı baktım hüngür hüngür ağlıyor gidemedim de yanına tanımadığım için ama baktığımı gördüğü için bir kaç dakika sonra o geldi yanıma oturdu sevgilisi terk etmiş sonra oturduk beraber ağladık sonrada gitti :D
30 Yorumla1 yıl önce otobüsteyim durakta bir adam bindi telefonla konuşuyodu bağırıyodu telefonda ama erkek arkadaşıyla konuşuyodu. Sonra birden hüngür hüngür bir ağlamaya başladı ama sessiz değil o kadar yüksek sesle ağlıyoki kız gibi ağlıyor yani bide tam yanımda oturuyor bende rahat rahat gülemiyorum ne gülüyosun dese ne diyecem :D Saçlarımla yüzümü kapatmaya çalışıyorum güldüğümü görmesin diye o kadar sıktım ki kendimi ölecem sandım daha gelmediğim halde 3-4 durak erken indim :D :D
10 Yorumla
+1 yılGerçekten içim burkulur. Bana verdiği izlenime göre de sorarım veya sormam. Bu ne mi demek? Elinde ayak ucunda bekleyen minik beyaz köpeğinin tasmasına sarılmış bir kız dudaklarını bükmüşse "Sizi bu kadar üzen ne?" diye sorarım mesela. Cuhara içen, kaşları çatık kısa saçlı bir ablaya aynı soruyu soramam ama.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Dürüst olmak gerekirse ben duygularımı dışa vuran bir insan değilim asla. Ağlarsam bile içimden ağlarım gülersem içimden gülerim seversem içimden severim. Kapalı kutuyum yani :) Ama ağlayan bir kız görürsem yalnız başına mesela yanında kimse yoksa sakince yaklaşıp afedersiniz bir sorun mu var diye sorarım. Tabii içimden yanına oturup derdinin çaresini bulmak ister gönül ama bunu kendisi de dahil herkes yanlış anlar ne yazık ki... Yapacağım budur.
00 Yorumlabu gun tranvayda iken bir kiz agliyordu :) yzu gozu sismis ve aglamaya da devam ediyordu :) benim tam karsimda sevgilimden ayrildim cok yalnizim sarkisini soyledim :) kiz bana bakti guldu bende hemen ilk durakta indim baska aglayan kiz bulmaya gittim ne kadar iyilik severim
00 Yorumlaağlayan insana hiç kıyılır mı zaten biri kırmış üzmüştür kimsenin gözyaşları durduk yere akmaz gider yanına sorarım neyi olduğunu yapabilceğim bir şey varsa da yardım etmeye çalışırım. biri ağlarken kafasını çeviren umursamayan insanları hiç sevemedim!
20 Yorumla
+1 yılusulca sokulurum yanına
balık sersersem yakalanır:D85 Yorumla-neden ağlıyorsun delimisin sen?
+gözlerine baktığımda neler gördüğümü bir bilsen...
yane muhtemelen sevgilisiyle sorunları vardır. yeni gençlik işte... sormazdım bakmazdım birşey yapmazdım kısacası. elimden birşey gelmez. yanına gitsen tersler o an herkes farkında bunun :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar sulu gözlüdür timsah gözyaşlarını herzaman heryerde yaparlar oyuzden bir kızı ağlarken görsem umursamazdım.. Ya sevgilisinden ayrılmıstır ya da biri bisey yaomıstir diye dusunurdum.. Ama erkehin aglaması tuhaf ama erkek aglarsa kalbinden akar gözyasları oyle gercek bir sebebi vardır biseyler içini parçalamıştır
12 Yorumla- +1 yıl
Bende erkeklerin aglamasina inanmam
Cevap sahibi+1 yılSen feministsin.. Lezbisyen
yolda yürürken bana çok denk geliyor ne hikmetse.. geçen birini durdurup soracaktım az daha, karşımdan hızlı hızlı geliyor ağlayarak, noluyo l*n dedim kim ne yaptı diye üstüne doğru yürüdüm, kafasını dikti bana baktı, hızlıca yürüyodu tereddüt ettim sormadım. üzücü bir durum
00 Yorumla
+1 yılMetrodayken benden yaşça biraz büyük bir bayan yanıma oturduktan sonra sessizce ağlamaya başlamıştı. Kafamdan, bir peçete uzatıp "neden ağlıyorsunuz, konuşmak ister misiniz?" demek geçmişti... Bende bu kadar oluyo henüz.
10 YorumlaTanimasam bile en azindan sorarim yardim edebilir miyim diye biraz beklerim varsa mendil uzatirim yakin bir arkadasimsa yanina oturur omzuma yaslar icini dokmesine yardimci olurum icinde kaldikca hatrina gelicek en iyi o an aglayabildigi kadar aglamasi bence. :)
00 Yorumlabir keresinde bir kıza gidip sen ağlıyor musun demiştim.. Sonra gülmüştü o da :D Sevgilisiyle kavga etmiş.. Çok konuşmadık, ben de üstelemedim, her zaman da yemez ama yine de gözyaşlarını silerken güldürmek birini güzeldi..
00 Yorumla
+1 yılbir erkek aglamamali. bir kez ağladığını görürsem destek olurum ama bu iki olursa bir süre snraicimdeki duygu acimaya ya da sevkata dönüşür. Erkek güç simgesi bana göre. Bencilce olabilir ama onlar dik bir omuz olmali bana göre
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uzulurum ama tepki vermem.. iyi misiniz diye sorup tacizci sapik damgasi yiyip uzerine azarlanacagima,, catlasin aglarken.. iki kural.. yardim n isteyen ya, da. Fenalasan kadin.. bu ikisi haric umrumda, olmaz.. sebep, memleketim odun kizlari.
00 YorumlaGördüm bunu. Kuzenimdi.. Kafasını önüne eğdi durdu sadece öylece. Sonra ben ona "üzülme" dememle birlikte çocuk kafası hala önüne eğik ağlamaya başladı. Mal gibi kaldım hiçbir şey yapamadım. İçim acıdı sadece.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Fazla kalabalık bir yer değilse giderim peçete uzatırım havadan sudan konuşmaya başlarım kafasını karıştırıp sonra dinlerim ki olmuştu bir kere böyle birşey hastanede 😔ama ben hiç ağlayamam dışarıda evde birinin olduğu yerde hiç ağlayamam.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılben geçen gün denk geldim ağlıyordu insanlık namına sormak istedim ama rezil eder diye korktuum sonra sessizce uzaklastım oradan bir baktım bir süre sonra sevgilisi gelmiş kavga ediyorlar dedim iyi yapmıssın sercan :D
13 Yorumla- +1 yıl
:D :D Allah kotumuş
- +1 yıl
korumuş -,-
- +1 yıl
evet :D
Kaç yaşına gelmişsin utanmıyon mu l*n ağlamaya kalk eşekoğlueşek derim zaten ben onu dediğimde her kimse bana bir tane geçirir sonra oturur beraber ağlaşırız.
40 YorumlaYaşı büyük ise, 'afedersiniz hanımefendi. İyimisiniz?' Diye sorarım.
Benim yaşıtlarımda ise 'hey iyimisin? Bir sorunun varsa paylaşmak istermisin?' Diye sorarım.
Eğer benden küçük ise 'hey tatlım. Sorun nedir? Derim.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normalde karışmam çünkü yalnız kalmak ister insan o durumda ancak sokakta falansa ve şiddet gibi durumlardan şüphelenirsem sorarım ne olduğunu.
20 Yorumla
+1 yılçok
çok
üzülrüm bir bayana kıyamam ağlatmam asla50 Yorumlaya bırak geçer giderim, hemcinsim olsa tamamda karşı cinse birşey diyince hıncını bizden almaya çalışıyor sanki biz bişey yaptık, gerçi haksızda değiller ortalıkta çok sapık var ama bizim suçumuz ney arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılGoz nezlesi olmustum agliyor gibi gozukuyordum yaslar nasil inyordu neyse burdakiler uzayda yasiyor abi kumse yardim etmemisti iyi misin demedi pecete uzatmadi hayal dunyasindayiz
00 Yorumlailk önce bakarim ama kendi haline birakirim aglasin diye gözyaslari dindikten sonra konusmaya calisirim ama genelde erkekler agladigini göstermezler zayif neden görünsünki bir bayanin karsisinda
00 YorumlaTaniyorsam gider sarilirim tanimiyorsam yanina gidip yardim edebilecegim birsey var mi diye sorarim, insan bu sonucta neden aglamasi enteresan olsun ki
00 YorumlaKızların ağlamasina alışığım da bı erkek ağlayinca.. Ne bileyim içim acir ya bı erkek ağlıyorsa vardır büyük bı sıkıntı.. Bı de en kaba erkek bıle bebek gibi duruyo gözümde ağlayinca :)
00 Yorumla
+1 yılçok sesli hıçkırarak falan ağlıyosa yanına oturur bir derdin mi var arkadaşım bana anlatabilirsin derim veya sadece peçete uzatıp üzülmemesini söylerim
00 Yorumla
+1 yılhiç gizli gizli ağlayan erkek görmedim, erkekler ağlamakta zorlanır ya eğer ağlıyorlarsa bunu bir şekilde göstermeye çalışırlar, 40 yılda bir ağlıyor boşa mı gitsin değil mi :)
00 Yorumla
+1 yılAğlayan erkek görünce dayanamıyorum ben çünkü kolay ağlamıyor çoğu gizli gizli ağlarsa gidip soramam herhalde zaten son haddine gelmiştir ağlamak için bırakırım yalnız kalsın ağlasın.
00 Yorumla
+1 yılİlk baş bakardım bıyıkları var mı diye. Varsa fazla ağlama bıyıkların belli ediyo derdim susar net :DDD
20 Yorumla
+1 yıltanıdıgım biri aglıyorsa ne oldugunu sorarım, yardım ederim, tanımadığım biri ise en fazla mendil uzatır sessizce giderim
gizlice aglayan biri tanıdıgım olsada olmasada sessizce uzaklaşırım.00 Yorumla
+1 yılDayanamıyorum içim burkuluyor gidip yardımcı olmaya Çalışıyorum biraz Yufka yürekliyim AMA Bu huyumdanda şikayetçi değilim
10 Yorumla
+1 yılBence onların ağlaması gayet normal onlar insan dışı bir şey değil yanına gider ne konuda problemi varsa teselli ederdim
10 YorumlaBen bir bebeklerin ağlamasına dayanamam bir de bayanların.. İllaha ki derdine derman olabilecek kudretim varsa ve yapmazsam elim kopsun..
10 Yorumlabir erkeğin ağlaması.. kolay olabilecek bir şey değil, demek ki canını yakmıslar arkadaş. gidip soramazdım neden ağlıyosun diye ama içim parçalanırdı kesinlikle dayanamam ben. ağlatmayın onları.
00 YorumlaTanımadığım birisi ise umrumda olmaz.
Bu tip sorular hep sorulur akıl var mantık var.
Karşı cins sana sanane dicek terslicek !
Git başımdan dicek !
vs.12 Yorumla- +1 yıl
Eig hakeden görüş.
+1 yılyanına giderim ilk önce bir içecek alırım. sonra elimi omzuna atarım canım bir sorun mu var derim. anlatmasını isterim terslese bile gitmem. sonra anlatınca sıkıca sarılırım tanımasam bile. sonuçta hiçbir kıza ağlamak yakışmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
- leyin yani sorun yok :D
+1 yılHerkes uydurmuş bişeyler gerçekleri söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama ben yinede gerçeği söyliyim mi kimse şeyine bile takmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok duygusal birisi değilim ama bir erkeği ağlarken görürsem onunla oturur ağlarım biz zaten herşeye ağlıyoruz :D yani bir kadın ağlarken yine güçlüdür ama bir adam ağlıyorsa o gerçekten o an için güçsüzdür yenilmiştir.
30 Yorumla
+1 yılCok uzulurum. yasca kucukse yardim ede bilir miyim diye sorarim. erkekler aglamasin yuregim parcalaniyor. gercekden.
00 YorumlaEger yanından geçiyorsam biraz adımlarımı yavaşlatırım ama olaya karışmam çünkü o sinirle terslerse o durumda bende sinirlerime hakim olamam.
00 Yorumla
+1 yılşu şarkı gelirdi aklıma :) çokmu ezdi onu yıllar özlediği birimi var kalpte hüzün gözde yaşlar BUKADIN NEDEN AĞLIYOR :)
00 Yorumla
+1 yılBasit insanlar oturup üzülür ya da gider başka yerde onun için üzülür ama dünyadaki herkes de üzülse onun işine yaramaz oturur derdini dinler elimden geleni yaparım yol gösteririm..
00 Yorumla
+1 yılkarşı cins ya da hemcins hiç farketmiyo ya ben ağlayan birini görünce oturup onla birlikte ağlıyorum... :D
00 YorumlaNe oldu neden ağlıyorsun demem, yanına oturur mendil veririm öylece beklerim anlatmak istiycektir eminim. Ama hiç görmedim tabi. :D
00 Yorumlaİlk önce düşünürüm. Acaba yaklaşsam ve konuşmaya çalışsam yanlış anlarmı diye. Daha sonra biraz takip ederim. Eğer kedine gelemezse gözlerimi kapatır ve yardımcı olmaya giderdim..
00 Yorumla
+1 yılgidip yanına otururdum. konuşmaya çalışırdım pek beceremem ama. kıyamam ben bir erkeğin ağlamasına ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyetime bağlı olarak değişmekle beraber, şayet özel biriyse benim için, asla görmemezlikten gelmezdim.. Dizimde teselli etmek isterdim..
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin ağlaması ilgin ama o anki durumuma ve etrafın durumuna bakarım ona göre yanına gidip ne olduğunu sorabilir imde sormaya bilir imde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani normalde insan onu o halde gördüğünde vicdanen o olumsuzluk karşsında yardım etme ihtiyacı hisseder ve yardımcı olurdum...
00 Yorumla bir erkek hiç bir zaman yalandan ağlmaz. onun için çok üzülüyorum güldürmek içinde herşeyi yaparımm
20 Yorumlakarşısına geçer oh çekerim :D eğer sadece karşı cinsten biriyse yani bir ilişki münasebet yoksa böle yaparım ama bir yakınım ise koşarak yanına varır başını okşayarak ağlama bugünler gelirde geçer babam türküsünü mırıldanırdım :)
00 Yorumla
+1 yılaşık olcakmis gibi boyle bir etkilenirim eger gercekten cok içtense nedenini bilmiyorum genelde oyle oluyor
00 YorumlaGider rahatlatırdım... En sevdiğim şey dert dinlemektir
10 Yorumla
+1 yılyardımcı olmayı isterdim ama yanına yaklaştığımda yanlış anlayıp tersleyebilir endişesiyle de belkide yaklaşmazdım bilmiyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (451)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat