Çoğu zaman geçmişte yaşadığım şeyler aklıma geliyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şuanda psikolojik açıdan biraz kötüyüm. Bende bilmiyorum ruh halim her gün değişiyor. Çoğu zaman geçmişte yaşadığım şeyler aklıma geliyor iyisiyle kötüsüyle keşke büyümeseydim orada kalsaydım çünü daha mutluydum diyorum. bilmiyorum şuanda biraz kötüyüm birkaç sene önce ailemin işi yüzünden başka bir şehre taşındık ve arkadaşlarım dostlarım çevrem hepsi yok oldu. bu yeni şehirdede var tabi arkadaşlar çevre falan ama eskisi gibi değil. insanlar eskisi gibi değil. buradaki hiçbir şeyi sevmiyorum ama yinede biraz mutlu olmak için kendimi kandırıp seviyormuş gibi yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Eski arkadaşlarımı okulumu çevremi herşeyimi özlüyorum. çünkü o zamanlar çok güzeldi herşey ben kendimi hissediyordum
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ( birkaç sene önce 2-3 ) taşındığımız şehir iyi. sakin ve küçük. ve kötü bişey sakin küçük deyince aklınıza iyi manzaralı güzel bir sahil kasabası falan gelmesin. normal kendi halinde bir şehir işte adını vermiyorum ama trakya da işte öyle doğu da anadoluda falan değil. hiçbirşey yapılmıyor eskiden ben Tekirdağ da otururken herşeyi yapıyordum aktivite olarak futbol yüzme vb. herşey arkadaşlar çevre vb. tamdı yani hayatım iyiydi mutluydum ama şimdi...

Ne günah işledimde tanrı bunu yaptı?
Çoğu zaman geçmişte yaşadığım şeyler aklıma geliyor ne yapmalıyım?