Ailem beni ciddiye almıyor sevmiyor lütfen yardım?

Arkadaşlar konu aslında çok uzun ama ben özetleyerek şurdan başlıyayım anlatmaya abim sevgilisini eve tanıştırmaya getirdi neyse tanıştık aramız çok iyiydi kızla abla kardeş gibi olduk ama zaman geçtikçe kızın rahatlığı hareketleri hoşuma gitmemeye başladı yani sürekli bizde kalıyodu daha evli değiller hadi onuda geçtim nişan yok aileler tanışmıyo ama kız sürekli bizde bir kız nasıl bu kadar rahat olabilir evde babam var annem var onlar bir şey demiyor diye daha çok yüz buldu annemler babam kızı çok sevdiğinden hiç bir şey söylemiyorlar ve abimle araları bozulmasın diye bir gün ben babama artık bizde kalmasın neden sürekli bizde dedim ve babam bana çok kötü bağırdı senin onunla derdin ne sana zararı ne diye ve annemde bir ara yüzüme bakmadı sırf istemediğim için babamla aramız şu an biraz düzeldi ama annem hala bana karşı tavırlı ve beni sevmediği o kadar belli ki bütün arkadaşlarım annemin neden böyle davrandığını soruyor yani sürekli beni eziyorlar kıskandığımı sanıyorlar ama alakası yok benim hoşuma gitmeyen kızın rahatlığı yani burada benim suçum mu var ben mi abartıyorum herkes onu çok seviyor ama bir tek benimle arası kötü kızın zaten anladı istemediğimi artık ona bana karşı tavır aldı annem le babamla çok samimiydi şimdi daha yakın olmaya çalışıyor. Lütfen yardım edin ben ne yapayım? çocuk gibi görüyorlar beni kimse beni ciddiye almıyor. Şunu da belirtmek isterim ki babam kız arkadaş erkek arkadaş gibi konulara da çok kızar yani o kadar rahat bir aile değiliz.
Ailem beni ciddiye almıyor sevmiyor lütfen yardım?