arkadaşlar bu hakimlik savcılık nasıl iyi mi? bunların sınavları çok mu zor?bir de şirket avukatlığı mı yoksa devlet mi ?
çevresinde tanıdığı olan bilgisi olanlar?
çevresinde tanıdığı olan bilgisi olanlar?
Havaları çok yengem ve abim hakim-savcı:-Devet sınav zor hatta sınavdan sonra akademi eğitimi alıyorsun iki yıl en sonunda yapılan sınavı geçemezsen ilişkin kesiliyor hakim ve savcılıkla torpil lazım her türlü
Havalarına sıçayım yengenle abinin
Niye küfrediyorsun?
ben de görmüştüm bir kez ya adamı ipe takıyorlar resmen şoka girdim herkes resmen kapıya dizilmişti
Yani görev yaptığın yere göre değişir o bir ilçenin iki hakim savcısı varsa tabiki göz önünde olursun vicdan önemli bir olay ki çok şükür abimle yengem vicdanlıdırlar
yok ya ben ilde görmüştüm büyük bir il diyim
Şaka ya sarasım var bugün millete bir de öyle havalı diyince yapıştırdım. Neyse canım sorry
Yani olabilir dediğim gibi vicdan merhamet kişiden kişiye değişir
Dikkat et bu sarmaların hakaret davasıyla başına bela olmasın iyi günler
amipsi hareketi engelledim kusura bakmayın lütfen
Sorun değil sizin bir suçunuz yok
Silbaştannn nikli hanım öncelikle ben de iyi derecede bir üniversite mezunuyum ama hayatım boyuncakariyerle havalı olmaya çalışanlara acıdım çünkü ezikliklerini kamufle ederler. Fikrim sabittir ama kırdıysam özür.Ayrıca o senin kanunları uygulayan abinden de adaleti daha yi bilirim işlemediği yerde de ben kendi adaletimi uygularım o yüzden hakim,savcı,asker kralını tanımam yeterince dava,mahkeme gördüm :)) Yazılarımdasuç varsa buyur. Ve40 lık eşek sana ne oldu illa yalıycan bir de engellemiş:)
Ben açıklamamı yazdım size yakışan susmak lütfen
bu soruyu hukuk fakültesine henüz girmemiş biri mi soruyor yoksa öğrenci mi yoksa mezun mu oldu?yaş aralığı baya yanıltıcı.zira 30 yaş koşulu var hakim ve savcılıkta.merakımı giderirsen sevinirim
30 yaşındayım srbest avukatlık yapıyorum
24 kasımdaki idari yargı hakimliği sınavına girmiyceksen geç kalmış gibisin
Cevap
0Cevap
sınavlar zor değil ama sıkı çalışmalısın çevren olursada iyi olur torpil çok fazla işlemiyor merak etme
o kadarını daha bilmiyorum ama güzel gibi duruyor özel avukatlık mı yoksa devlet mi daha iyidir kazanıcam yüksek iht inş :D
avukatlıkla yetineceksen maaş olareak özel ama onda da tutunmak zor ayrıca pazarlamada yapman gerekiyor kaba tabirle işinde iyi olup kendini pazarlıcaksın bu pazarlama lafı yanlış anlaşılmasın öyle kullanıldığı için yazdım hakim yada savcılık her zaman iyidir gözünü korkutan çok olurda sallama çalıştıktan sonra oluyor
Yandaşsan köşeyi dönersin, değilsen sürünürsün.
Torpil şart.
o kolay sizce normal şirket avukatlığı mı yoksa devlet mi
Devlet bence ben devlette çalışmak istiyorum :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar