Çok fena rezil oldum, öyle böyle değil. (Aşırı derecede b*ktan bir çocukluk travması ve aksiyon içerir.) Ne yapmalı?

Merhaba. Bunu okurken eminim gülen vs. olabilir ama yaşarken hiç komik değildi, rezil oldum resmen. Ya bir de hiç olmayacak insanların diline dolanacağım şimdi... En iyisi anlatayım bir baştan:
Yıllardır ben ailenin ağırbaşlı üyesi olarak bilinirim. Hani herkese dil uzatan bir teyze vardır ya çoğu ailede... İşte o teyze kızını almış gelmişler hanımlar Bursa'dan Adana'ya. Bir de ergen kızı var habire vampir kitapları okuyan 15 yaşında. Hep peşimde gezerdi zaten, yapışmıştır bu çocukluğundan beri. Ben de severim ederim de, benden 3-4 yaş küçük bir ergenle sohbet pek ilgimi çekmez. Bu hanım kızımız da pek dalgacı bir tip, diline düştün mü anlatır anlatır güler. "Ya bir sus bacım, bana ne senin arkadaşının giydiğinden!" veya "Senin de işin gücün yok mu milleti çekiştiriyorsun bana gelip..." diyemezsiniz buna. Hani pabuç kadar dili var bile hafif bu kıza, palyaço ayakkabısı dersen belki yeter.
Tabi geldiler bizim evde kalacaklar. E, tanıdıkları burada, elbette boşuna otelde kalmalarına gerek yok. Tabii ki de kalsınlar efendim, akraba akrabadır sonuçta.
Neyse işte geldiler, gitmiyorlar bunlar. Yeminle üç gündür özel hayat kalmadı bende.
Aman efendim dün bağırsaklarım çok fena bozuldu. E, insanlık hali. Olabilir.
Eve zor attım ben de kendimi. Tam oh, rahatlayacağız.
AMANIN! BU KIZ EVE ADANA'DAKİ ESKİ OKULUNDAKİ ARKADAŞLARINI DAVET ETMİŞ.
Ben gelince tabi rahatsız konumuna geçtiler. Bir-iki tanesi sigara izmaritini söndürdü hemen falan. Ben de aldırmadım, geçtim odama eşyamı bırakıcam.
Bu teyze kızı geldi, bana bir şey soracakmış.
"Çabuk sor tatlım" deyip mal mal sırıttım. Dışarı çıkacaklarmış, neymiş hanımefendi boyfriend jean mi giysinmiş, chocker kolye onunla uyar mıymış.
Tabi benim bağırsaklar iyice isyanda.
"Ya tatlım ben zamane modasından anlamam" diye geçiştirdim hızlı adımlarla tuvalete gidicem, kız beni aniden durdurmaz mı?
E tabi, benim kendimi sıkan tüm kaslar gevşeyince gazım kaçıverdi. "Zooort!" diye ses çıktı, vallaha sanırsın 9.8 şiddetinde deprem. Kız duymamış gibi davrandı bir şaşırdı. Ben de inanın o kadar utandım ki ne dediğimi hatırlamıyorum, kemer takmasıyla ilgili bir şeyler söyleyip gittim.
Çok utanıyorum, Allah kahretsin. Kız kesin gidip bu cahil dedikoducu anasına anlatacak, toplu gülecekler. Zaten erkek arkadaşım benden kısa diye çok dalga geçmişti kendileri zamanında bu sefer kesin hapı yuttum.
Ne yapmalı?

Çok fena rezil oldum, öyle böyle değil. (Aşırı derecede b*ktan bir çocukluk travması ve aksiyon içerir.) Ne yapmalı?