Dokunduğumuz kişiye illa duygusal ya da cinsi bir şey hissetmek zorunda mıyız? Arkadaşça dokunamaz mıyız? Bir derdinde ona destek olmak için başı omzumuzda olamaz mı mesela?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim karşı cins olarak sarıldığım tek kişi annem dir
Karşı cins den kimseye sarılmadım ama benim en yakın arkadaşım kız. Biz cidden birbirimizi kardes gibi görüyoruz. Şimdiye kadar arkadaşıma karşı hiç art niyetli bir düşüncem olmadı. Onun da bana karşı art niyetli bir şey düşünmediğinden eminim.
Çevremde de karşı cins ile çok yakın arkadaş olan kişşiler var. Art niyetli şeyler düşünenler de var, masum düşünceler içinde olanlar da var.
Bence bir kız ile erkek yakın arkadaş olabilir , birbirlerine karşı masum düşünceler besleyebilirler.
Bu dediğin ergenlik döneminde çok zor :/
Ama ergenlik döneminde her iki cinsin de kanı biraz fazla kaynıyor :/ özellikle ergenliğin ilk döneminde dostça sarılmak zor :(
kızları bilemiyorum ama erkeklerin büyük kısmı , kıza sarıldığı zaman başka düşünceler içine girebilir
.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dostunsa asla duygusal veya cinsi bişey hissetmezsin. Ama arkadaşınsa hissedersin. Dost bu devirde sayılı , o yüzden çok ama çok zor karşı cinse dostça sarılmak. zor kısmına gelirsek bir dost olarak sarılmak çok ama çok kolay güven ve sadakat hadsafada ise zaten herşeyi beraber yaptığınızdan sarılırsınız çok rahat bir şekilde :)
20 Yorumla
Çoğunluğun zihniyeti değişmediği müddetçe bu bahsettiğin zor olsa gerek..
Sen dostça sarılsan erkek öyle algılamıyor..
Ne diyebilirim ki.. Kızı regl gördü diye türban takmaya teşvik etmeye çalışan , annesinin diz kapağından bile tahrik olacak , eşeğe , ördeğe hallenen insanların olduğu yobaz , sapık ve tutucu bir ülkede imkansıza yakın bişey.. Genede tamamen yok demiyorum.
Kadınlarla erkeklerin "salt" dost olabileceklerine ben inanıyorum
#DostOlmakİçin13 Yorumla
+1 yılBenim en yakın arkadaşım, dostum bir erkek ve ben ona sarıldığımda hiçbir zaman art niyet fesatlık düşünmedim çok ciddiyim. O da bana karşı aynı şekilde davranır. Bence en iyi dostluklar aynı cinste değil karşı cinste aranmalı. Bizim milletin tek hatası karşı cins deyince direk aşk anlaması -_-
382 Yorumla- +1 yıl
Son cumle cok dogru..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
167
Cevap
130Cevap
Bir kac arkadas cevap wermıs ztn lakın evet bır erkek ıle bır kadının arkadaslıgı zor degıl ancak dostlugu gercekten zor benımde en yakın arkadaslarımdan bırısı dunya tatlı bır kız :) ve ıyıkı tanıyorum :)
12 Yorumlaben de oyle düşünüyordum ama yıllar geçince geçmişe şöyle baktıgınız da ben niye o yakın arkadasıma başka gozle bakmamışım bir çok seyden birlikte keyif aldığım iyi anlaştığım birisi ile sevgili olmak veya evlenmek varken yok kalbim çarpmıyor yok elektirk alamıyorum deyip saçma salaklara kendişmizi kaptırıyoruz:) sonradan da acaba olurmuyduk sorusu kalıyor zihinde bir daha o şekilde kimse ile anlaşamadığın için...
11 Yorumlahey arkadaşın senle birlikte olmak istiyor :)) o senin ne giydiğinden çok ne giymediğinle ilgileniyor :)) acımazsız gerçekler aşağıdaki linkte olduğu gibidir arkadaşça sarılmanın arka planı izleyin...
https://www.youtube.com/watch?v=At8SXZVfIhg10 YorumlaSamimi duyguların yerini art niyet aldı, sebebini sorsan cevap belli "guvenemiyorum"bunu söylemek yerine biraz tanımak için çaba gosterseler zaten anlayacaklar kişinin niyetini az veya çok ama işlemiş önyargı içlerine bir türlü siyrilamiyorlar ki bu yüreklerini kaplamış karanlıktan.
01 Yorumlaulan benim kankim yüzümdeki siyah noktaları bile patlatıyor sokak ortasında gören sevgili sanar ama benim de sevgilim var onunda sevgilisi hatta bana der kıza ihanet edersen Senden Şerefsizi yok diye ama bazı kitleler görünce damgalı eşşek muhamelesi yapıyor
10 Yorumla
+1 yıl2 yıldır erkek dostum var. Tek çocuğum ben. Allah'a şükürler olsun ki onun gibi birini çıkardı karşıma. Beni sevdiğini her fırsatta hissettirir. bir abi, bir dost, bir sevgili gibi şefkatle sarılır.. çok seviyorum çok !
20 Yorumla
+1 yılBircok dostuma sarılırım dostca sıkıca
dostlugumu hissetiririm
illa duygusallıga gerek yok21 Yorumla
+1 yılEğer müslümansın ona dokunman Haram, günah yanlış birşey Biz kimin ümmetiyiz hz aişe r. a derki Vallahi Allah Rasûlünün eli aslâ bir kadının eline değmedi. O kadınlarla sözle biatleşti.
Karşı cinsle sarılan kişiler aralırnda dini nikah yoksa şeytanla zincire vurulup cehenneme atılır
senin bir bayanın eline dokunman abdestini bozuyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakmasın da kimse. Sevgisi olan bir bayan ya da erkek başka biriyle de kanka falan olamaz. Su yaşıma kadar kanka dediğim kim varsa fos çıktı... ki öyle aşırı samimi olmadığım halde bir de kafasını omzuna koyacak.! Aman tanrım didim. Bırak bu işleri devlet du işleri. ...
Öyle bir dünya yok bence kardeş ayni anadan babadan doğar.
Cok istiyen karşı cinse saygılı olsun
oldu bitti.06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGevşek olmak erkeklerin icin de var...
Cevap sahibi+1 yılHatirlatmak gerekirse nefs birsey var.
Ne derler
Bir erkeğin nefsini 9 iple bağlı olup xor zaptedilir mış
Kadina o bir ip yeterli mış
Gerci şimdiki kadinlara erkekler ip teslim ediyor artık.
Neyse konu bu değil ama. Sen dikkat et. Yinede
Sayin @Belinelli
Cevap sahibi+1 yıl:)))))) fena yaaaa
+1 yılNiyet herşeyden önemli bu durumda.
Dokunmak zor değil, ama bizler karşı cinsi, ya da karşı cinsler bizi farklı bakış açısıyla baktığımız için, her zaman bir sevgili olur kıvamındayız. Oysa dostumuza'da sarılırız bunda kötü birşey yok şahsen ve art niyet'te aramamak lazım.11 YorumlaOlabilir benim cidden dostum dediğim insanlar var hiçte o gözle bakmam gayette sarılırım kardeşim onlar benim öyle ergen tribi değil öz kardeşim olsa bu kadar olurdu niye sarılmayım her şeyi yanlışa bağlamak saçmalık
01 Yorumla
+1 yılKarşı cins le herhangi bir yakınlaşma zinhar günah ne sarılmasından bahsediyorsunuz? müslüman bir insan teselli de verecek olsa niyeti kötü olmasa bile böyle bir şey yapamaz.
11 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar güvendiğim kızlar hep sırtımdan vurdu. Erkek kardeşlerim var cocukluğumdan beri tanıdığım. Ne art niyet düşünürler ne de başka birşey. Öyle kardeş arkadaş diyip başka düşünen insanlar Allaha yakın benden uzak olsunlar.
02 Yorumla- +1 yıl
evet kıymet bilmek gerekir her zaman
+1 yılEn yakın arkadaşımla 6 yaşından beri tanışıyoruz ve fazlasıyla yakınız, bildiğin kız arkadaşlar gibi her konuda yardımcı oluyoruz birbirimize. Karşı cinsten olan herkese fesat bakan insanların beyni pistir.
12 Yorumla
+1 yılEig saçma. Bide sürü psikolojisi beğenmişler içgüdüseliz bir kere bir kadın ve bir erkeğin kardeş kanka olmaları sizce mümkün mü? Arkadaş olabilirler ama ne kadar samimi olabilirler ki? Yakınlaştığınızda ister istemez farklı şeyler hissedeceksiniz, bu sizin elinizde değil. Kardeşiniz değil babanız dayınız amcanız değil yabancı bir erkeği kardeşim diye sindirmeye çalışmayın
49 Yorumla- +1 yıl
Çocukluktan beridir birlikteyizdir, ve ya arkadaşımdır şakalaşırız dertleşiriz falan ona bişey diyemem ama mesafe korunmalı. bir kaç senedir dostum olmuş, her ağladığımda sevindiğimde korktuğumda ona gitmişim o olmadan zorlanmaz mıyım? Hayatım alt üst olur o zaman bu aşktır zaten. Ayrıca bir kız arkadaştan farklı, koruyabilir, sahip çıkabilir, bu da etkiler. Hem kardeşim dediğin o kızın dibine kadar sokul bişey hissetmicek misin? Aptal aptal konuşup sorunum olduğunu söylüyorsun elde olan bişey değil diyorum içgüdüsüsellik diyorum kontrol altında tutulacak bişeymiş gibi konuşma
- +1 yıl
Sen soru sordun ben kendi görüşümü belirttim herkes seninle aynı görüşte olucak diye bişey yok rencide edici konuşmana gerek var mı? Farklı düşüncelere açık değilsen saygı duyamicaksan bu tarz sorular sorma
- +1 yıl
Cevabımda üslupsuzluk nerde?
- +1 yıl
Çünkü kendinizi buna zorluyosunuz, kardeşim gibi diyosa gerçekten dostuysa sonuna kadar birlikteler demektir peki sen evleniceğin kadının kardeşi gibi gördüğü adamla çok samimi olmasını kabul edebilir misin? sen kabul etmiyosun diye dostunu bıraktığında veya mesafe koyduğunda o şey dosluk olur mu? dostluk evliliğe kadar mı?
Olabilir tabi ki ama herkes ile olmuyor kimsine bu yakınlığı göstermeye yeltendiğin zaman hemen ya yanlış anlıyor ya da tersliyor. Özellikle bayanlar düşecek olduğu anda bile elini tutsan yardım etsen ters ters bakıyor sanki yiyeceksin :D
01 YorumlaBen yakın arkadaşlarıma sarılabiliyorum. Ama öyle sarmaş dolaş değil, arada mesafe varken ve kısa. Üç saniyeden fazla sürüyorsa altından bir şey çıkacağını düşünebiliyor karşındaki kişi.
02 YorumlaBenim var yorumlara baktımda herkes olmaz veya farklı yaklasıyor demiş niye olunmasın ki :) ben kolay kolay sevemiyorum zaten suana ladar kmseyi sevemedm benle arkadas olan zararlı cıkamaz :DD
01 YorumlaYaparken tereddüt etmediğin sürece bir sorun olmaz bence. Dostça dokunduğunun farkında olmasını sağlarsın. Çekinmemek lazım. Arkadaş olarak sarıldığını hissettirmen lazım tereddüt edersen ancak şüphelenir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten dost olmaz arkadaş, kendinizi kandırmayın. Nefis denen şey var bir kere buna asla izin vermez. Bu yüzden mümkün olduğunca sanal ortamlarınızda bile kız bulundurmayın.
10 Yorumla
+1 yılyooo zor değil. gayet normal birşey. erkek dostlarım var.
10 Yorumla
+1 yılvalla kardeşim ben bir kız arkadaşımın çektiği zorlujktan dolayı çağırdım bir eve geldi küçük güzel oyunlar oynadık omzumda sabahladı.. içimden ufak kötülük bile geçmedi. olunca oluyor.
11 YorumlaArkadaşlıkta duygusal birşey değilmi bence öyle. cinsel birşey hissetmeden dokunmak mümkün ama duyguyu bilemeycem
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek çekici bulmadığı kadına sarılmaz. Gizliden gizliye bir çekim vardır mutlak. Yatmak istemeyeceği kızla samimi de olmaz zaten. Aksini söyleyen kendisini avutsun.
00 Yorumla
+1 yılTabiki de olur geçen hafta yaşadım daha ,2 senelik dostum, moreli çok bozuktu sarıldım sırtını sıvazladım gerçek anlamda dost olmak bir aile olmak bunu gerektirir
00 YorumlaHayır. En yakın arkadaşlarım erkek. Sarılıyoruz. Hatta yanaktan öptüğüm bile oluyor. Ne var bunda? Olabilir.
01 Yorumla
+1 yılvalla bütün arkadaşlarım erkek ve hepsiyle can ciğeriz ve ne onlar senelerdir bana farklı bir amaçla dokunmuştur nede ben onlara
01 Yorumla
+1 yıleğer aklından farklı niyetler geçirmezsin olur tabi neden olmasın... herşey fikrine zihniyetine bağlı
01 YorumlaBence bu imkansız çünkü bu insanın doğasında olan bir şey engelleyemezsiniz illaki bir şeyler hissedersiniz.
03 Yorumla
+1 yılbenim icin zor degil en yakin arkadaslarim her zaman erkekler olmustur. kotu düşünmeden dokunmayi iyi biliyorum
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Seni anladım ben. İnsanına göre değişir bu ama senin dediğin gibi erkeklerin ve kızların nesli tükeniyor.
01 YorumlaNedem olmasın ki hatta
Karşı cins daha objektif bakabiliyor, dertleşmek için en iyisi bunun sonunda da sarılma olabilir garipsenecek bir durum değil
Ki sevgimi göstermek için bile sarılırım, severim :)05 YorumlaBen sıcakkanlı biriyimdir ve genelde insanlar bu yanımı çok sever. Hatta gay olduğumu düşünen insanlar var ama ben duruma yerine ve zamanına göre sarılmayı severim.
00 Yorumla
+1 yılBenim için mümkün. Severim bu tarz şeyleri. Lakin bunu başarabileceğim çok az kıza rastladım. Yine de rastladım, var yani, oluyor, mümkündür, güzeldir :)
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabi ki. Ama insan geriliyo, bir şeyler oynayacak diye. Hatta çok geriliyor. Bu bir fobi.
10 YorumlaAnatomik olarak erkek ve kadın arasında 16 Fark vardır. Ruhsal olarak ise belirsiz. Sizce 16 koskocaman farkın olduğu 2 canlı nasıl dostça sarılsın? Daha iyi bir yorum olamaz ! (TIP böyle diyor )
10 Yorumla
+1 yılhayır oyle bişey olmaz ten tene degdiğinde illaki bişeler hissedilir..
11 Yorumla
+1 yılİnsanın fıtratına aykırı... sana nikahı düşen karşı cinse sarılınca sıkıntı yoksa neden kankama aşık oldum arkadaşıma aşık oldu gibi vakalarla karşılaşıyoruz? Allah bunu yasak etmişse biz Allahtan daha mı iyi biliyoruz..
kendimizi kandırmayalım.00 Yorumlabenim karşı cinsten çok iyi arkadaşlarım var birinin sana destek olması çok güzel birşey ama bizim halkımız böyle erkek arkadaş de aranızda birşey var sanıyorlar
02 Yorumla
+1 yılvalla ben bir erkeğin omuzundan kucağında orasında burasında ağlayamam içim kıpır kıpır oluyo etkileniyorum o yüzden mesafeyi hep korurum :D sizi bilemem...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zor değil ama insan duyguları olan bir varlık Bu duygusal anlar da olursa hislerin ortaya çıkması hiçte zor değil
00 YorumlaHayir degil sarilmak bence cok masum ve hos birsey dostlarima yani erkek dostlarima bolca sarilirim benim
İcin seksuel birseyi cagristirmiyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor degil tabiki. niyet önemli.
uzun sureligine bu dost iliskisi sürmez ama. araya baska hisler girir (seytan) :)
o yüzden karsicinsden dost olmaaaz.. maalesef !
yoksa dostluklariniz cok güzel oluyor siz erkeklerin00 YorumlaOlabilir cok normal ama bazi yobazlar ve seksistler bunu anlamaz
01 Yorumla
+1 yılen yakın arkadaşım bir erkekti ama eski sevgilim icin beni yarı yolda bıraktı :( onu seçti bildigin ahdjfm
07 Yorumla- +1 yıl
hayır komik olan da bu :D
- +1 yıl
yok yahu cocuk kucuklugumden beri hayatimda ikisini ben tanistirdim:D @belinelli
- +1 yıl
umarım gaydır @belinelli :D
+1 yılBen pek onaylamiyorum zamanla taraflardan birinde duygusal birseyler oluyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence en iyisi karşı cinsten olması zaten en yakın arkadaşlarım hep erkek çünkü aynı cinsten dost olmaz mesela kızlar çok fesat ve kıskanç olur bu yüzden arkandan kuyunu kazarlar ama bir erkek bir kızı neden kıskansın ki
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkeşke eic için biraz bekleseydin be dostum :)
Cevap sahibi+1 yılabi tamam ya kullanıcı adı zeynap yani çok fazla şeyde beklememek lazım adhjhf
evet zor. benim gibi ayrangönüllüler hemen aşık olur
06 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın? Ama maalesef çarpıtılmaya çok müsait bir görüş çerçevesinde yaşıyoruz..
01 Yorumla Ben kucaklarımda sırıtmada alırım sarılırımda en ufak hareketimden dolayı hallenen kızın ben mına koyim daha beyni gelişmemiştir zaten
11 Yorumla
+1 yılZor değil tabiki de ama yanlış anlaşılma durumu olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
buralar bensiz olmaz :D :D aynen canları cehenneme :)
mümkün birşey ağlayan bir kıza veya sarhoş bir kıza fofenk yapmadım
o bakışla bakarsan öküz bile hoş gelir
ama abartmamak gerek01 YorumlaAile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. senin evleneceğin bir kıza
dostça sarılan erkekleri kabul ediyorsan sorun yok30 Yorumlahiç zor değil. bir mekanda tuvaletten çıkınca bilmediğim bir kızla sarıldım ama çok iyi gelmisti bir dahada görmedim o kötü oldu :)
10 YorumlaHayır tabiki sarılmak sevgiyi anlatmanın en güzel yolu. İlla sevgili olmak gerekmiyo bence. Arkadaşım babası vefat ettiğinde saatlerce benim omzumda ağlamıştı sarılıp birlikte göz yaşı döktük..
01 YorumlaEn yakın arkadaşım bir kız fiziksel olarak çok temasa giriyoruz ama aklıma hiç böyle bir şey gelmedi onunda gelmemiştir ya
00 Yorumlabir süre sonra duygularına hakim olamayan insanlar var açıkcası ama dozunu koruyabilsek çok iyi bişey
10 Yorumla
+1 yılErkekler arkadasca dokunamaz. Kizlarinda az bir kismi masumdur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuyor. Peygamber ne demis? Bir bayanla bir erkek yalniz kaldig8nda ucuncu kisileri seytandir. yani akillara illa baska seyler sokuyor nefis var nefis. ama sevgilinin cidden eglenceli dost sirdas olmasi bu istegin8n olusmamasini saglayacaktir.
00 Yorumla
+1 yılyok benim cok arkadasim var patlayana kadar sıkıştırıyorum :D
01 Yorumla- Devamını Gör (237)
Devamını Gör(282)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri