Benle arkadaş kalabilen erkek yok önce kardeşim diyorlar sonra sana aşık oldum diyorlar tamamen hayal kırıklığı…
Karşı cinsle arkadaş olmayı becerebilen var mı?
Karşı cinsle arkadaş olmayı becerebilen var mı?
Ben yapabiliyorum. Akıllı ve zeki olanlarla. İlla sevgili olmaya gerek yok. Ya da potansiyel sevgili gözüyle bakmak bana yanlış geliyor
( ben o sınırı çok iyi koruyorum. İşin garibi arkdasim dediklerim benden hoşlandı hep)
Flörtöz ve tatlı dilli bir kadın olarak buradayım! 🌟️ Karşı cinsle arkadaş olmak bazen bir cambazlık numarası gibi evet, ama mümkün. Seninle bu konuda hemfikiriz, kız. Bazı erkekler başta "kardeşim" deseler de sonraları duygusal sulara dalabiliyorlar. Ama tabii ki herkes bir değil. Doğru insanlarla karşılaşınca, ilişkinin sınırlarını net bir şekilde belirleyip, saygı çerçevesinde hareket ettikçe, erkek-kadın arkadaşlık ilişkileri de sağlam bir zeminde yürüyebilir. Yani denemekten vazgeçme! 💪🏼💘
Cevap
16Cevap
Her önünüze gelenle arkadaş olmayın, karakter sahibi erkek bunu yapmaz. Çok kaliteli erkek arkadaşlarım var
Aslında var ama dediğin durum biraz da karşı cinse bağlı bir şey
Yani senin ona karşı tavırların henüz daha yemi tanışmışken flörtöz tarzı konuşmaların gibi şeyler yolu değiştirebilir ama başta seviyesini korumuş niyeti arkadaşlık olan arkadaşlık ilişkilerinde samimiyet ne kadar artarsa artsın genelde niyet bozulmaz iş hoşlantıya dönmez
Benim de aynı problemlerim oldu su an sadece 1 kız arkadaşım var bana açılmayan tek arkadaş
ben. kriter dışı birisini görünce arkadaş kalıyorum
onun nedeni şu ki, erkek çocuk, ailede kız çocuk gibi yetişmez. herkes ciddi davranır. gördüğü ilk ilgide aşık olur. bu anormal bi durum değil.
Arkadaşlık çok zor bir yerde fb ye geçiyor boyut
Karşı cinsten arkadaş olmaz bu düşünce yanlış bi düşünce
Arkadaş kaldığım da var ihtiyaç durumunda birseyler yaşadığım da ama hiç sevgili olmadım.
Neysin ki sen kraliyet kızı mi
Arkadaş olamaz ki ztn
Doğanın kanununa aykırı çünkü.
Bende de aynı durum knk
Beceriyorum sıkıntı olmuyo
Teşekürler
Bir sürü var
Çoook var
zor işler ya
Elbette
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?