Evet karşı cinsten çok iyi dost, arkadaş olur. Olunca çok da güzel oluyor. Mesela liseden bu yana hakiki dostlarım var bu şekilde. Çoğu kişi aksini düşünse de bunun en içten örneği bana ve arkadaşlarıma ait diye düşünüyorum.
İyi ki varlar...
Evet karşı cins ile çok iyi arkadaş dost olabiliyorum. Yıllar süren dostluklarım oldu, sende bunlara dahilsin..
Açsam, tabaktaki bir buçuk iskenderle arkadas kalmakta zorlanirdim 😉😂
Ama sadece iyi bir arkadaş olarak gördüklerim de var. Onlar pismemis çiğ bonfile gibiler 💃💃💃😉
Arkadaş olabiliyorum. Bu sizin kendinize vereceğiniz telkinlere göre şekillenir. Kendi kalbinizi kandırmaya çalışmazsanız iyi dostlar olarak bir ömür geçirebilirsiniz.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cevap
10Cevap
Merhaba. Evet o da insan kafa dengi olduktan sonra herkesle konuşulur cinsiyet fark etmez. İyi günler
Vay hain demek benim sorumdaki fotoyu calarsin. Seni vuracagım
sadece sınırlar dahılınde.. cunku ben bılıyomkı sınırlar asılınca ama sız ama ordan ılla bı ofsayt olusuyor! onun ıcın merhaba merhabadan oteye gıtmemek gerekli.. hem zaten hatun çeker vurur beni ardınada bakmaz bile:)
🧨🪓🔫⚔💉⚰👹👺🤭
@Day_Family biz bı defa ıcımızden gelerek uzak duruyoz taammı:)
@mastergreeneyes tamam 😉🥰
Eğer kaprisli ve kıskanç değil ise çok iyi anlaşırım.. İstenen romantizm ve karizma olduktan sonra..
Genelde erkeklerle daha iyi arkadaş oluyorum. Tr kızları bir garip.
İşime gelirse yıllarının yorgunluğunu bile alıyorumda işime gelirse
Olmaz arkadaş malesef şahsen ben fırsat kollamak demeyelim de etkilenirim yani bir süre sonra
Burda cok iyi anlaştığım arkadaşlarım var.
Takibimde bulunuyorlar.
Erkeklerle daha iyi dost oluyorum. :)
Bende çok iyi, asla art niyet de beslemedim
Ben olurum ama onlar olmaz
Evet olabiliyorum.
Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum
Dost kalabilirim.
Genelde olurum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?