Gizli Üye(30-35)+1 yıllise zamanında birisiyle tanışmıstım bir gün kararlaştırdık ve bulusmaya karar verdik çok sevdim onu oda beni sevdi ama sartlar ayrılmamızı gerektirdi az öncede karsılastık onu görünce acaba o mu degilmi diye süpheye düstüm tanımakta güçlük çektim tamda yanımdan geçti ve arkamı döndüm oda aynı anda bana baktı sonra uzaklastık o yasadıklarımız aklıma geldi sende böyle bir sorunca paylasmak istedim
03 Yorumla- +1 yıl
kötü olmus ya :( olsun dök içini rahatlatır
Cevap sahibi+1 yılonca yıl sonra karsılasmak koyuyo adama
- +1 yıl
KOYAR TABI GERCEKTEN HISSEDILEN SYLR VRDI SONUCTA
En İyi Cevaplar
Sadece 1 kez bulustum arkadas olma amacli ama kendini nerde goruyorsa telefon ekrannda annemn kapali halini gorup salak salak dalga gecti o saniye muhabbeti kestim ^D neyde bu olaydan sônra hic bulusmadm ya da bulusma cabasina girmedm cevremdekiler yetiyo xd
13 Yorumla- +1 yıl
aaa çok kötü ya :(
- +1 yıl
edepsiz ya boswer takma sen :)
Sene 2010. İnternetten tanıştığım bir kız vardı. Konuştukça birbirimize çok bağlandık (sevgili gibi değil). Sonra bundan iki hafta önce onun yaşadığı şehire yolum düştü ve görüştük. Gerçekten çok iyi bir arkadaş edindiğimi farkettim. Şimdi de dostluğumuz çok iyi =)
=)13 Yorumla- +1 yıl
anı için teşekkür :)
- +1 yıl
:)))
+1 yılSıkıntı yok görüşürüz kafede oturup cay icerken bobreklerimi goturecek degil ya :)
313 Yorumla- +1 yıl
hahahaa bak bu guzeldı :D:D:D
- +1 yıl
Heralde yani bizim buralarda o isleri bayanlar yapmiyor yapan olsada o kadar insanin icinden bana denk gelecek degol ya :)
- +1 yıl
yanı oda senı bulmaz :D
- +1 yıl
Eyvallah anam :)
- +1 yıl
odunsun net
- +1 yıl
Normalde hic odunluk yapmam hobi olarak kullanıyorum sadece :)
- +1 yıl
yakısmıyo :D
- +1 yıl
Pekala eig sectigin icin tesekkur ederim yobaz hanim :)
- +1 yıl
rica ederim odun bey =)
- +1 yıl
Boyle lakapli yakistirmalarda sana yakismiyo :)
- +1 yıl
kötü niyetle demedim :D
- +1 yıl
Hadi oyle olsun :)
- +1 yıl
evet :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılbenim tavsiyem bayan arkadaşlara eğer boyle bir buluşma gerçekleşecekse kalabalık bir ortamda buluşulup ve yine kalabalık ortamdan mesela bakır köy taksim istiklal tarsı yerlerden cıkılmadan oralarda bişiler yapmak ilk buluşmadan tarafların ne mal oldugu belli olacaktır zarten^^
33 Yorumla- +1 yıl
ya içerisi kalabalıktı ama yagmur yagdıgı ıcın dısaarıda kmse yoktu
- +1 yıl
dikkatli olmaz lazım kardeşim ortalık sakat
- +1 yıl
tabıkı oyle
Hayatım boyunca hiç sanaldan kimseyle tanışıp buluşmamıştım.. Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce KSden biriyle tanıştım bir 10 günlük yazışmadan sonra buluştum.
şu an Sevgiliyiz :)23 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı olsun..
- +1 yıl
wayy Allah ayrmsn. d
+1 yılÇok arkadaşım oldu nette oyunda tanışıp reelde arkadaş olduğum defalarca görüştüğüm ya da uzaktaysa telefonla facebooktan falan konuştuğum. Ankara İzmir ağrı diyarbakır İstanbul ki zaten İstanbul'da 8 10 kişi grup olarak buluşmuştuk bikaç sefer. İnsanların sandığı gibi korkulacak bişey değil aslında.
11 Yorumla- +1 yıl
yani kötu değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsosyali sosyale çevirmek çok güzel bişey gerçekten :) mesela instadan bir kızın resmini çizmiştim benden onunla buluşmamı ardından resmin orjınalini istediğini söyledi kabul ettim ve gittim ama pişman oldum tabıkı kız yüzüme bile bakmadı -,- ben de o tekkiden sonra gelen bı cınnetle resmi parçaladım jesabı ödedim çıktım -,- artık o kızın bır sevgilisi var :D :D
128 Yorumla- +1 yıl
aaaa -,-
Cevap sahibi+1 yılBana mı üzüldün resme mi? :/
- +1 yıl
sana ya
Cevap sahibi+1 yılOlan 2 saatime oldu bırak üzülme :) ben gülmesini öğrendim :))) ama o an resmi yırtınca yüzündeki ifadeyi görseydin var ya bir iki saat daha ugrasır bodaha çizerdin :))
- +1 yıl
kımseye deger verıp cızme bosweeeer =))))
Cevap sahibi+1 yılCan sıkıntısına çiziyorum hoşuma gidiyor :) hele bir de kız güzelse :) ama dudak ve burun çizimim zayıf -,-
- +1 yıl
zamanla alısırsın :)
Cevap sahibi+1 yılArtık güvenip te gitmem -,- ama en azından bir oyundan tanıstıgım abılerım ve arkadaslarım vardı onlarla bulustum:) gün tamamen benim lehimde gitti ddiyebilirim :) aynı srkılde bırısı daha var onun için de bursaya gitmeyi düşünüyorum :)
- +1 yıl
erkek daha garantı oluyo :D
Cevap sahibi+1 yılEvet en azından karsındakı de rahat oluyor sürekli oyundan da konustugumız için rahat oluyoruz :) kızlar da sotun cıkmasının nedenı bence acaba asıl nıyetı ne? Bana sahıp olmaya calısır mı? Elimi tutarsa ne yapmalıyım? Vs. Bu sekılde kendilerini sıkmaları karsımdakını ne kadar rahatlatmak ıstesem de sutten agzı yanmıs arkadaslar bunlar heralde :))
- +1 yıl
hemde nasıl :D
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra ben de gitmicem değmediğine karar verirsem :) neyse takmıyorum boyle ufak şeyleri ben hayatıma muylu yalnız devam ederım :)
- +1 yıl
yani bosweeeeer :D
Cevap sahibi+1 yılE tamam kötü bu kızlar da hepsi mi kötü? Tabıkı de hayır ;)) bir tanesi var (sevgilisi varmış ama ) benden akıl istiyor yardımcı oluyorum her orduya gittiğimde biraz takılıyoruz hatta ona çok sevdiğim flarımı da verdim :) böyle güzel insanlar da var tabiki 8 ay 23 gün oldu :)
- +1 yıl
ordunun neresınde kız :D
Cevap sahibi+1 yılPersembe :) hayırdır? :)
- +1 yıl
hc sordum :D
Cevap sahibi+1 yılHa iyi tamam :) bir bakmışsınız arkadaşsınız falan ne gülerim :))
- +1 yıl
yok be persembeli arkadasım bir tane var oda bulusmaya korkar D:
Cevap sahibi+1 yılHa tamam :) bu da korkuodu zatrn sonra güç bela geldi yanıma konıstuk ettik akşam eve gittiğimde upuzun bir satır mesaj grldi wp dan :) "ben seni hep diğer erkeklergibi sanmıştım sen düşündüğümden daha düzgünmüşsün bilseydim daha önce defalarca gelirdim" dedi ben de senin sevgilin oldugunu ögrendiğimde artık benim için kardeş gibisin dedim o güven ortamını sagladım :) babası da iş arkadaşım çıktı bir gece onlarda bıle kaldım (mecburiyetten) :)
- +1 yıl
aaaaa olaya bak :D:D:D
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin başlangıcı instagramda keşfetten yakın crvre olarak ekledim s. a. derdim a. s. bıle demzdi samsunla ilgili bir resim atmış ben de altına duygulanndım yazdım o an hersey basladı işte :) keske wp de mesajlar dursa da sana yazdıklarının resmini yollasam sana yavsıyo dıkkat et dersın :)
- +1 yıl
hahaha :)
Cevap sahibi+1 yılBu aralar kuduruyo ama bunu ben de hissettikten sonra arayı açmaya karar verdim :/
- +1 yıl
kötüü :(
Cevap sahibi+1 yıl3.5 gündür senim attığın sinepe cevap vermezsem nasıl düşünürsün?
- +1 yıl
bişey dusunmm sıelrım senı
Cevap sahibi+1 yılSilemezsin işte yardım ediyorum ya her konunda kız kıza sohbet edecek kadar güvenebilirim sana diyo nerde bulacak benim gibisini :) gecende bir kere daha yapmıştım anında geri trip attı o derece :)) her defasında gönlünü aloyorum ama :)))
çok görüştüm, bir kere bile karşılıklı begeniyi saglıyamadık ama.. ya o beni begenmio, ya da ben onu.. eskiden ayıp olmasın die kahve içerdim, artık takaatim yok direk uzuorum...
01 Yorumla- +1 yıl
anladım :)
Ben 2 ay sonra buluşucam daha önceden buluştumda yani neden buluşmayayım ki onlarda sizin bizim gibi insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
yani
+1 yılOyle bir anim olmadi sanaldan kimseyle arkadaslik kurmadim kursaydim bulusalim dese gercekten ona inanmissam bulusurduk ama arkadas olarak yani bilemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
hmm :)
+1 yılBulustuklarim oldu
ikimiz de çok sağlıklıyiz
sohbet muhabbetler muhabbetler
İstanbul'da da var bulusacaklarim
değil mi kanka
@emre0002 Yorumla- +1 yıl
ne guzel :))))
Güven veriyorsa görüşürüm elbette sanal olunca ne oluyo ki
12 Yorumla- +1 yıl
ne biliyim insan korkuyo içinde bir şüphe oluyo ne kdr guvense bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim vaar. Hatta 4 aydir telefonla, webcamla konusuyoruz. Ailesiyle, arkadaslariyla bile tanistik :) sanirim hoslaniyoruz birbirimizden :P 8 mayista benim icin yanima gelecek insallah ilk bulusma gerceklesecek :)
02 Yorumla- +1 yıl
umarım guzel gecer
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler bu dileginiz icin, umarim..
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet bende bulusurum bulustumda gayet guzel arkdasız:)
02 Yorumla- +1 yıl
daim olsn =)
- +1 yıl
amın amın:)
+1 yılYok buluşmadim ama muhabbet ettiğim güzel insanlar var
04 Yorumla- +1 yıl
hmm inş bulusursun degısık bısey
- +1 yıl
Hep farkli iller ya çok zor o dedigin
- +1 yıl
yolun duserse falan belkı olur
- +1 yıl
Aynen belki
buluşurum, hatta buluştum, bir sitede tanıştıktan sonra 1 yıl kadar konuştuk, farklı şehirlerdeydik sonrasında o geldi yanıma buluştuk bir kaç yıl daha konuştuk sonra ailesinin istediği biriyle nişanlandı ve artık görüşmüyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
kötü bitmiş :(
- +1 yıl
hayırlısı ya :(
- +1 yıl
ınsallah
+1 yılEvet şu an bu durumu yaşıyorum zaten arkadasm burada görüşüyoruz , güzel birşey kafa denginse :D
01 Yorumla- +1 yıl
evet :)
+1 yılGüven Duyduktan Sonra Buluşulmasında Sakınca Olmuyor. 2 Taraf İçinde Uygun Yer Ve Mekanla Başlanabilir.
Birçok Platformda Yaşadığım Bir DUrum. KS'den De Görüştüğüm Biri Oldu01 Yorumla- +1 yıl
;]]]]
Aile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı. Çok kız oldu bir tanesi acayip kiloluydu çok zor dayandım en son yeter dedim kaçtım bir tanesi bıyıklı çıktı facebook da Adriana lima gibi makyaj yapıyolar bişey anlaşılmıyor
07 Yorumla- +1 yıl
ya önceden hiç mi resım görmedin
- +1 yıl
Diyorum ya hayaller paris hayatlar mardin fotoğraf gördüm tabi de fotoğraf da iyidi ama gel gör kü fena ama iyiler de oldu şişko çok kötüydü yüzü falan iyide bir popo var tanker gibi kız beni nasıl buldun dedi dedim ben bulamadım kayboldum dedim en son koluma girmeye çalıştı çektim kendimi ne oldu dedi dedim herkes de et var sende but var maşallah dedim sonra kaçtım
- +1 yıl
ayıp etmısssın ama
- +1 yıl
o zaman hak etmıs
- +1 yıl
sanadaaa
+1 yılgüven meselesi, güvenirsem ve beğenirsek karşılıklı tabi buluşurum.
02 Yorumla- +1 yıl
guven önemli
- +1 yıl
tabi
+1 yıl@TeeHee ile buluşurdum seve seve ama erken gittin be zalımın kızı geri dön ! mixlr a bak !
03 Yorumla- +1 yıl
://// inş döner
- +1 yıl
dur bir daha yazayım @TeeHee geri dön...
- +1 yıl
yaz yaz :(
+1 yılSanaldan tanışdığım çok arkadaşım oldu.
Ben insan yemiyorum çok şükür =)
O konuda vejeteryanım =P01 Yorumla- +1 yıl
hehehe güzeldi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaceteb mesaj atti konustukca ayni sehirden olduğumuzu ortak tanidiklarimizin olduğunu hatta akrabamla ayni iste çalıştığını faln öğrendim. bir buçuk yil oldu yaza söz takmak istiyoruz. Bakalim hayırlısı
03 Yorumla- +1 yıl
ne güzel Allah ayırmasın :)
Cevap sahibi+1 yılAmin :)
- +1 yıl
:))))
+1 yılTabiiki buluşulabilirr guven problemi illaki olur zaman ister bazı seyler bu sıkıntı sole asılabilir ilk buluşmaya yanında bir arkadas gotutebılır
01 Yorumla- +1 yıl
evet arkads gtrmk gzl fıkır
Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Sitenin dedikodusunu mu yapıyorsunuz buluşnca ne :)🙊🙉 Kullaklarım cınlıyor arada bir hehe
03 Yorumla- +1 yıl
yapan vardır illakı :))
- +1 yıl
oyy :))))
Görüşmüştüm ama niyetler belliydi iyi de biriydi aslında sohbeti felan yoksa görüşmezdim
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNefes aldığı sürece buluşuruzda vuruşuruzda sıfır sıkıntı :)
02 Yorumla- +1 yıl
güzeldi :)))
- +1 yıl
Diyosun :D
+1 yılben tanıstım sevgılıyız bulustum 8 aydır allh bozmasın amın:)
01 Yorumla- +1 yıl
amin cnmmm :) :)
yarıldım lannn bu nasıl bir korku boyle aSGHAGHDAD :D
03 Yorumla- +1 yıl
yarıl
- +1 yıl
yok
Sanaldan sevgili olmaya korkmamışım buluşmaya mı korkucam :))
010 Yorumla- +1 yıl
ooo güzel söyledin haa :D
- +1 yıl
:****** :D
- +1 yıl
Adadajjj peki sanalda sevgilin oldu mu? Buluştun mu?
- +1 yıl
katılıyorum size. Umarım hep iyilerle karşılaşırız.
- +1 yıl
:) :) dimi ya
- +1 yıl
:) :)
+1 yılhayır. sevgilide yapmam burdan güven problemim var çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle bir anım olmadı ki öyle bişi olsa şişman adam çıksa başka birini bekliyor gibi yapardım ☺
04 Yorumla- +1 yıl
ne biliyim ya o an baska bısey dusunemezdım :D
- +1 yıl
yani haklısın :)
+1 yılEvet cok buluştum burdan bile şu an görüştügüm kişiler var hatta bir tanesiyle pazar günü bakırköye gidecegiz
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
+1 yılBululmaya tanışmaya çalışıyoruz ama kafay yerleşmiş yabancılarla konuşmayın diye ! Soruyorum yabancıyla konuşmasan nasıl tanıycan ya da o kadar arkadaş size zebillemi indi?
04 Yorumla- +1 yıl
yani çok haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Tanışabilir miyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluştum. gayet normal konuştuk. ayrıldık. normal bişey. korkulcak bişey yok
01 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle :)
Doğru. Bulmuyorum. Bence. Yanlış iyi tanıdığım kişilerie. Bile güvenmiyor um. Artık. Başına iş açar. Çünkü internet te. Tanıdığı n birine real de farklı cikabilir
01 Yorumla- +1 yıl
tabı herkes ıyı cıkıck dye bsy yok
+1 yılinternetten tanıştığım arkadaşım vardı aynı üniversitedeyiz konuşuyoruz iyiyiz :)
01 Yorumla- +1 yıl
ne gzl :)
+1 yılhiç buluşmadım ama bu soruyu şöyle yanıtlayacağım insanına göre değişir
01 Yorumla- +1 yıl
tabiki öyle tşkk
Sanal da konuştuğun insanların , dışarıdakilerden ne farkı var , zombi muamelesi yapmayın
11 Yorumla- +1 yıl
yapmıyorum zaten benlik sorun yok
Sevgili ise zaten buluşman gerekir değil mi? Arkadaş ise duruma bağlıdır. Teke tek olmasa da grup halinde organize edilebilir.
03 Yorumla- +1 yıl
yani oda var ama sadece sanal görüp yanına gıtmek ıstemeyebılır
- +1 yıl
yani öyle tbi
+1 yılBen buluşup tanıştım 1 yıl da ilişkimiz oldu ama sonradan ayrıldık
03 Yorumla- +1 yıl
kötü olmus
- +1 yıl
Yok yok iyi oldu biraz sıkılmıştık
- +1 yıl
o zaman sorun yok :)
+1 yılBuluşurumda hic olmadaki basima gelmedi sanal ortamda biriyle tanismadim
05 Yorumla- +1 yıl
hiç mii? tanısmak
- +1 yıl
Bakayim hic hep sanal da kaldi bulusmadik dusundumde hep arkadaş ve is ortamından ilişkilerim oldu sanaldan yuzyuze görüştüğüm olmadi
- +1 yıl
Senin peki
- +1 yıl
hmm :) olsun ya belkı olur
- +1 yıl
Evet belki olur ))
evet görüşürüm sonucda konusmuşsam biseyleride anlamışdım sıkıntı etmem
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBuluşurum hayırdır kim bana birşey yapacakmış bırakın gelsin :D buluşurum sıkıntı yok
01 Yorumla- +1 yıl
sanaldan hiç erkek çıkmadı konuştuğum kişi çok şükür yoksa anında kaçardım. :)
01 Yorumla- +1 yıl
kaç tabı :D
Buluştum istanbuldan ankaraya gittim görüşmek için 3 gün kaldım orada :)
03 Yorumla- +1 yıl
baya uzun yol gıtmssn :)
- +1 yıl
dogru haketmesı lazm :=)
- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSanaldaki olayın reele dönüşümü benimiçin hep Fuck buddy oldu
00 Yorumla Buluştum. Ama profil resimlerinde Adriana lima oluyolar. Gerçekte mandalina oluyolar :(
00 YorumlaBulusulur neden bulusumlasın ki sadece ilk buluşmalarda yanlız olunmasa iyi olur
04 Yorumla- +1 yıl
karsı cınsse arkadas olur kız kıza sorun olmaz
- +1 yıl
aynen :D
+1 yılbuluşurum tabiki ne olcak hiç mi bulıuşmadık sanki :)
03 Yorumla- +1 yıl
yani :)
- +1 yıl
burası yokken faceden çok insanla blştuum hepside iyi di yani :)
- +1 yıl
ama kızların çogu buluşunca sanki sevgili olmak zorundaymışşsız gibi davranıyoru bize
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl sanaldan sonra yanına gittim
Buluştuğumuzda sus pus kaldıydıkdıkdıkta
Bb01 Yorumla- +1 yıl
bb...
+1 yılSanaldan tanistigimiz sevgili nasil oluyor ya
05 Yorumla- +1 yıl
yani normal tanısıyosunuz sonra bı taraf teklıf edıyo sevgılı oluyosunuz eger cıddıysenız gercekte bulusuyosunuz böle
- +1 yıl
Oyle nette, hic gorusmeden sevgili mi oluyorlar?
- +1 yıl
evet canım sadece yazısarak :(
- +1 yıl
Hic onu yapmam ya illa ki ayni ortamda bulunmam gormem lazim. Oyle sevgili mi olur:/ diger soruya gelince arkadas olarak bulusabilirim sevdigim guvendigim biriyse
- +1 yıl
ıns öyle guvendıgın bırı olur guzel bısey gercekten
Arkilerimin hepsine guvenir buluşurdum
11 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılsanal da eğlenir zaman geçiririm. Ötesi yok. :)
21 Yorumla- +1 yıl
hmm olsun herks blsck dye bsy yok
+1 yılÇok uzakta degilse buluşurum
10 Yorumla
+1 yılÇok buluştuk pişman değilim
10 Yorumla
+1 yılBuluştum şu an 1Senelik İlişkimiz Var :D :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
masallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılfaceden tanıstık halada cıkıyoruz hersey yolunda
01 Yorumla- +1 yıl
Allah ayırmasın :)
arkadasca olabılır ama sevgılı aslaa olunmaz
04 Yorumla- +1 yıl
guvenırsende mı
- +1 yıl
yni. d
Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Güvenirsem Buluşurum ve Buluştumda
03 Yorumla- +1 yıl
ne guzel :)
- +1 yıl
:))
Aile & Toplum konusunda 701 cevap paylaştı. Güven veriyorsa evet buluşurum.
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kankam yaa :)
Üşenirim ben buluşmaya
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılBuluşmuştum Kzı Çok Utandı Kaçtı :D. D :D
05 Yorumla- +1 yıl
hadi be :D
- +1 yıl
Sanalda AT Gibi, Reelde Çocuğum gibiydi kız :D :D