+1 yılYüz yüze görüşmediğin birisine aşık olamazsın fotoğraf yanıltıcıdır ya da görüntülü konuşmak da yanıltıcıdır onu kanlı canlı görmen lazım vakit geçirmeniz lazım görüştükçe birbirinizi seversiniz sayarsınız aşık olursunuz sanal ortamdaki sevgili olmak istemenin nedeni kişinin tamamı ile seks yapmak için söylediği maşa bir kelimedir ondan sonra vakit geçirmeden sadece bir uygulama ile konuştuğun için o sana evlenme teklifi edecektir evlilik veya sevgisini kazanmak bu kadar kolay kavramlar değildir benim buluştuğum kızlar oldu ama hiç biriyle sevgili olarak buluşmadım normal arkadaş olarak buluştum vakit geçirdikçe aşık olduğumu hissettim yani bu bu kadar basit değil sevgili olmak hadi sevgili olalım denmez internette ki karşı cinse çünkü sanal ortamdaki durum ile gerçek hayatta ki durum çok farklıdır o yüzden sadece arkadaş olarak buluşun onunla uzun uzun vakit geçirdikçe sevgili olun yoksa hayal kırıklığı ve üzüntü yaşarsınız.
232 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan bence de birine aşık olunmaz ama hoşlanılabilir. Zaten bende hoşlandığınız kız için başka şehre tanışmaya gider misiniz demişim
- +1 yıl
Hoşlantı dahi olamaz sanaldan ne olur ben sana söyleyim sanaldan sadece konuştuğun kişiyle boş vakitlerini değerlendirirsin ve zihnin bu duruma alışır ve o kişiyle sanki aranda bir bağ olduğunu sana düşündürür oysa ki hoşlantı veya aşk bırak sanalda ki kişiyle arkadaşlık bağı bile kolay kolay kuramazsın o yüzden sadece konuştuğun kişiyi görmek çok istiyorsan git görmeye ama normal birisi gibi git ondan bir beklentin olmasın veya yolun düşerse git ama ondan bir beklentin olmasın yani onunla gerçek hayatta devamlı görüştüğün sürece sevgili olabilirsin veya arkadaş olabilirsin arkadşalık bağları sevgili olma bağları bu kadar kolay kolay kurulabilecek bağlar değildir onu gördüğün de şarap içmişe dönmen lazım veya vakit geçirdikçe hoşlanman lazım bu durum sanaldan olmaz sanaldan sadece görüntüden hoşlandığını zannediyorsun yüz yüze geldiğinde bunların hiç birisi olmaz.
Soran+1 yılMesaj kutunu açar mıısn bu konu hakkında bir şey soracağım o zaman
- +1 yıl
Tamam takip ediyorum seni
- +1 yıl
- +1 yıl
@Derinsd Sevemezsiniz sevgi bu kadar kolayca elde edilebilecek bir duygu değildir o kişiyle uzun uzun vakit geçirmeniz lazım uzun uzun vakit geçirdikten sonra o kişiye birtakım duygular beslemeye başlarsınız yani tam anlamıyla o kişiyle tanışırsınız bu olayı resme bakarak ya da görüntülü konuşarak söyleyemezsiniz onu gördüğünüz de heyecanlanmanız lazım sanalda bu mevcut değil o yüzden kanlı canlı görüştüğünüz insanlara aşık olun
- +1 yıl
Ben olurum. Çünkü yüz yüze yalan söyleyen daha çok insan var. Siz sosyal medyayi yalan ve yüz yüze görüşmenin kişiyi birbirine bağladığı sanıyorsanız bu bende olmuyor. Daha çok sıkıcı geliyor o ortam. Devamlı bulusupta, konuşmanın bir anlamı yok bana göre. İlle el ele değmek zorunda değil
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Derinsd Sadece reel de mi adamın amacı zaten seni görmeden sevgili olmak reel hayatta buluşup cinsellik yaşamak yani kimse kimseyle o yüzden internetten onun fotoğrafını görerek ilgi duyamazsın çünkü fotoğraf yanıltıcıdır görüntülü konuşmak yanıltıcıdır onu tam anlamıyla gerçekten tanımak istiyorsan vakit geçirmen lazım yoksa görüntülü konuş konuş aşkım sevgilim seni seviyorum ondan sonra bir kere bile yüz yüze gelmiyorsunuz birbirinizi hiç bir şekilde tanımıyorsunuz ondan sonra ilişkini bitirme kararı alıyorsun ilişki zaten hiç olmamış ki ney başladı da bitecek?
- +1 yıl
Sorun ne biliyor musun niyet cinsellik o bu şu değil. Duygusal bağ ve heyecandır. Tatlı hislerdir. Zaten reelden tanışıpta normalde buluşup cinsellik isteyen adam aşık olmaz ona aşık olanda olmaz. Birgün bitecek olan çıkar ilişkisi senin dediğin. Sevmek aşık olmak demek mesafelere rağmen sevmek demek, dokunmadanda sevmek demek. Hayatında hiç aşık olmadiysan bilemezsin. İnsan uzaktan da sever. Aşık olur.
- +1 yıl
@Derinsd Ben aşık oldum ama her zaman kanlı canlı görüştüğüm insanlarla aşık oldum insan uzaktan hiç kimseyi sevemez adamı görmemişsin vakit geçirmemişsin sevdiğin insanla sadece fotoğrafına bakarak ya da bir uygulamadan konuşarak sevemezsin hiç kimseyi sadece hayal dünyanda sevdiğin beğendiğin bir karakter de adam yaratırsın onu da bu konuştuğun kişiye yansıtırsın o kadar bunun ilerisi yok bir hayal dünyasında olursun
- +1 yıl
Bu yorumun çok çelişki oldu. Hem diyorsun sosyal medyada bakarak konuşarak hiç kimseyi sevemezsin hemde hayal dünyada sevdiğin karakter diyorsun. Yahu zaten sosyal medyada konuşuyorsun böyle bir adam var hayali değil bu. Ve uzunca konuştuktan sonra anlıyorsun sana uyduğunu ya da uymadığını buna göre yol cizersin. İster yazarsın ister yazmasın bir daha. Hayallik durum yok adam kim olduğunu yansıtıyor zaten. 30 40 senelik evliler hep dip dibe yüz yüze birbirlerini hala taniyamiyorlar. Yüz yüze görüşmenin tek artısı tensel temas. Aşk demek bu değil kusura bakma.
- +1 yıl
@Derinsd Şimdi sen anlamadın daha net olarak açıklıyorum sanalda ki adamı sen ne kadar gördün de ne kadar tanıdın da o adamı sevdin sadece gördüğün bir fotoğraf parçası ya da görüntülü konuşma ya da uygulamadan mesajlaşma ile o kişiyi tam anlamıyla tanıyamazsın hayatına giremez konuşmalar ile onu tanıyamazsın ya da sevemezsin onunla uzun uzun vakit geçirmen lazım onun huyunu suyunu anlaman tanıman lazım bir şeyler paylaşmanız lazım ondan sonra onu sevip sevmediğini anlayabilirsin hayal olayı şöyle şimdi hayal dediğimiz de olmayan bir varlık olduğunu görüyorsun yani soyut bir varlık olarak nitelendiriyorsun benim demek istediğim hayalinde birisini canlandırıyorsun karşındaki konuştuğun adamı ona naklediyorsun ama konuştuğun adamı sevgili olacak derece de tanımıyorsun tanımadığın içinde o hayalindeki adamla yaşıyorsun karşındaki kişiyi gördün mü görmedin sadece fotoğrafta gördün görüntülü konuşmayla gördün bildin bu o kişiyi tam anlamıyla tanıyıp da sevebilmek olmuyor çünkü vakit geçirmek bir şeyler paylaşmak çok başka böyle görüntülü konuşarak seni seviyorum sana aşığım demek çok başka çünkü o kişiyle gerçek hayatta yüz yüze geldiğinde büyük hayal kırıklıkları yaşarsın ben bu kişiyi böyle bilmiyordum dersin o yüzden her zaman sağlıklı bir aşk ilişkisi yaşamak istiyorsan kanlı canlı görüşüp iyice vakit geçirip bir şeyler paylaştıktan sonra o kişiyle bu yola girmende fayda vardır.
Soran+1 yılAma şöyle bir şey var arkadaşım sevgilisi ile sosyal medya da tanıştı aylarca mesajlaştırlar. Uzun zaman geçti en sonunda ancak buluşabildiler ve sevgi duygusundan hiçbir şey kaybetmediler. Çok uzun süre bu şekilde sevgili kaldılar ve yıllar süren sevgililik sürecinden sonra bu yaz sonu evleniyorlar. Yani demek ki birini sosyal medyadan sevince illa tanıştığında hüsran olacak diye bir şey yok. Zaten birbirlerini seviyorlardı yüz yüze gelince de bu duygu pekişti
Soran+1 yılBen bu şekilde tanışan ve evlenen çok kişi tanıyorum daha onlarca örenk verebilirim
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice Adam anlamıyor ki. İlle elin ele düğmesinden bahsediyor zaten yaşı 34 o yaşta erkeklere göre tek duygu ten. Aşktan duygulardan hislerden anlamazlar. Ben diyorum ki hayalim yok adamı tanıyorum ediyorum eğer karakteri uyarsa devam ediyorum uymazsa noktaliyorum bu adam inatla hayal kuruyorsun beklediğin gibi çıkmıyor diyor. Yahu ne insanlar var gözünün içine bakarak profesyonel yalan söylüyorlar. Yüz yüze gelince sadece yüzüne aşık olursun. Ancak sosyal medyada sadece karakter var, davranış üslup var. Bu yaşlardaki adamın beklentisi zaten tehlikelidir. Uzak durulmalıdır.
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice 2-3 kişi gördünüz diye hemen onlar yaptılar diye sizinde başınıza böyle gelecek diye bir kaide yok istisnalar kaideyi bozmaz internet ortamında herkes yalancı herkes düzenbaz adam seni kullanır atar gerçek hayatta böyle bir şey mümkün değildir çünkü gerçektir her şey karşındakini tanırsın tanıdıktan sonra bir şeyler olur gerçekleşir siz hiç tanımadan yüz yüze yüze gelmeden huyunu suyunu bilmeden sevgiliyiz biz diyorsunuz arkadaşlarına anlattiğında sevgilini nasıl tanıştıracaksın ya da ailene nasıl tanıştıracaksın sevgilini görüntülü mu arayacaksın evine oturmaya gelmeyecek mi bu adam böyle boş yerlerde sevgili aramayın buradan sevgili çıkmaz adam cinsellik yaşar alacağını alır tekmeyi basar
- +1 yıl
@Derinsd sen anlamak istemiyorsun sen hayatına dahil olmak bu kadar basit mi sevgisini kazanmak güvenini kazanmak bu kadar basit mi bir uygulama üzerinden ya da evlilik gibi ciddi bir konuyu evleneceğim demek seninle bu kadar basit mi bu kadar basit değildir birisinin sevgisini kazanmak o adam ssnin ailenle nerede tanışacak görüntülü mü konuşturacaksin ailenle biz hiç görüşmedik ama görüntülü konuşuyoruz birbirimizi deliler gibi seviyoruz
- +1 yıl
- +1 yıl
O dediğin gerçek hayatta oluyor adam gerçek hayatta buluşuyor ikna ediyor gözünün içine bakıyor sonrada date sonra terk ediyor. Asla mümkün değildir diyor birde. Hamile kalıp terk edilenler var be ne diyorsun. Zaten yüz yüze gelen adamın amacı dokunmaktan başka bir şey değil sanalda neyini kullanacak kadının hamile mi kalacak telefondan. Tacizciler tecavüzler hep yüz yüze oluyor. Bir kadın kolayca kaçabiliyor mu tecavüzcüden ama sosyal medyada kaçıyor engelliyor siliyor numarayı işte bu kadar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben çok insan tanıdım. Ve yüz yüze gelenler hep kötü niyetli oldu. Erkekler yakın temas bağımlısıdır. Bu sebeple sosyal medya istemez yüz yüze tanışmak görüşmek ister. Aile falan değil amaçları yakın temas kurmak. Sana diyorum ya gözümün içine bakarak yalan söyleyen insanlar gördüm. Erkeklerin samimi, ikna eden beden dili kullandığını fark etmiyor muyum sanıyorsun. Yüz yüze ikna etmek için her yolu deniyorlar. Beden dili yüz ifadesi bakışlar davranışlar. Ancak sosyal medyada kısıtlı. Beklentisi neredeyse 0 çünkü temas kuramaz.
- +1 yıl
@Derinsd anlıyorum demek istediklerini bende çok yalan söyleyen kız gördüm ama şu bir gerçek gerçek hayatta 4/1 yalan söylüyorsa sanal da adam 4/3 yalan söylüyor kendini olmadık birisi gibi gösteriyor sanaldakiler o yüzden klavyeyle konuşarak flört edilmez gerçek hayatta ise yalan söyleyen adama yol vereceksin zaten her önüne gelene de aşık olamazsın böyle bir şey yok aşk sevgi çok özel duygulardir bu yüzden canlı canlı görüşmediğin kimseyle gönül bağı kuramazsin aşık olamazsın böyle bir şey mümkün değildir bu benim görüşüm bir de hiç bir erkekte sanaldaki kızla gerçek hayatta buluşmayacaksa sevgili olmaz çünkü amaç niyet belli sanaldaki adamla sevgili olmak istiyorsan arkadaşça konuşacaksın ondan bir şey beklemeyeceksin oda sevgilini konusu hiç bir zaman gündeme getirmeyecek sonra buluşacaksin onunla uzun uzun vakit geçirince flort etmeye başlaman daha mantıklı ve daha sağlıklıdır benimde çevremde sanaldan sevgili olan inanalar var ve onlara hayret ediyorum kendisi İstanbul da yaşıyor kız İzmir de 6-7 ay birbirlerine aşkım diyorlar yüz yüze bile gelmemişsin ne aşkı ne sevgisi güzel arkadaşım derdim onlara siz kendinizi kandırıyorsunuz telefonlar bilgisayarlar sosyal medya hayatımız da girdi gireli kimse kimseyle yüz yüze görüşmez oldu anca böyle klavyeyle konuşursunuz bir hayal dünyasında yaşar gidersiniz oysa eskiden herkes birbirini görürdü görüldüğüne aşık olurdu vakit geçirirdi tanışıklıklar olurdu herkes telefonlara aşık oluyor şimdi neyse böyle mutluysaniz gerçeklikten uzak mutlu olun yapacak bir şey yok ben her zaman gerçekçi yaklaşırım sanaldan konuştuğum kızla sevgili olmam o gelecek uzun uzun vakit geçireceğiz ondan sonra bir şeyler gerçekleşecek aramızda hadi görüşürüz hoşça kalın kendinize iyi bakın herkesi affedin jesus sizinle olsun
Soran+1 yılÇok uzun paragraflar yazıyorsunuz 😬😂 herkes kendine göre doğru olanı yaşamaya devam etsin 🌸
En İyi Cevaplar
Hiç görmeden otel dateine çıkmıştım. İkimizde memnun ayrıldık sonra bir daha görüşmedim. Ama hiç bir kadına tavsiye etmiyorum erkek halimle bile tongaya düşer miyiz acaba diye soru işareti oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafını bile mi görmedin
Soran+1 yılSesli de konuşmuşsan sorun çıkmaz bence
- İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevdiysem uzak mesafeye gitmek gözümü korkutmaz, yüzyüze görüşmek kıymetlidir daima ve buna değer. Cinsellik olmaması kaydıyla karşılıklı olarak gidip gelmeye gerçekten sevdiyse kadın da erkek de çekinmez cidden evet.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBuluşurum
00 Yorumla Edirneden ağrıya sırf onun için gitmem dkdkdkdk
İmkan ve fırsat olursa ve anlaştığım biriyse olabilir ama07 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin için gidiyorsun işte first date ahskahakf
Soran+1 yılTamam kızı çok beğendin hoşlandın napasın yani zjslsg böyle şeyler bir anda olmaz mı zaten
Soran+1 yılBüyük konuştun kesin başına gelecek ahzözhksg
Soran+1 yılDur bak bekle sen 😬😂😂
Buradan gecelik için biriyle buluştum iki haftalık bir ilişkimiz oldu, ilişki için gittim gecelik bir ilişkimiz oldu..
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşın kaç başın kaç
Soran+1 yılBu yaştan başlamışsın gecelik ilişkilere
Soran+1 yılDaha kötü 18 yaşında başlamışsın ahahsgjs
Cinsiyetin kızsa bırak o gelsin biraz mücadele etsin senin için önce o gelir zamanla sevgi bs güven oluşursa bende giderim yani
10 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar sanaldan kimseyle buluşmadım. Sonrasında buluşur muyum bilemem. Çok zor ya. Zaten sanaldan kimseyle ilişki düşünmem.
00 YorumlaBu devirde kimse güven vermiyor hoşuma gitti konuşma iyi biri gibi geldi ama buluşmada neler olucagi belli olmaz belki yalancı amacı farkli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşlarımlarla da buluştum exlerimle de buluştum.
arkadaşlarımla buluşuyorsam samimiyetini seviyorumdur diye sevgili ise olayı bellidir 21. yy’dayız kimse masum değil sevgilini görmeye gidiyorsan bir şeyler yaşamak istiyorsun.00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.. Eğer yola değecek bir şeyler yaşanacaksa olabilir amcak.
012 Yorumla
Soran+1 yılAmaç sevgi değil s*KS diyorsun yani 😅😅🤣
- +1 yıl
Sonrasını bilemem değişir gelişir ilişki belki ama ilk etapta bir şey motive etmeli insanı haliyle.
Soran+1 yılMotiven sevdiğin kadınla ilk defa yüz yüze buluşmak tanışmak olmaz mı zaten.
- +1 yıl
*ancak
- +1 yıl
Ha öncesinde seviyor muyum kadını..
Bilemedim o xaman olabilirdi ama yine de ekstra bir şeyler olaydı iyiydi..
Soran+1 yılDediğim gibi sanaldan tanımışsın ama sevmiş hoşlanmışsın arada bir duygu oluşmuş. İlk defa yüz yüze tanışmak için çağırmış
- +1 yıl
Gitmiyorum son kararım 😂
Bu nasıl sevgi ilgi böyle 13. Yy da mı yaşıyoruz biz, niye hiç görmemişim hatunu niye bir tane bile nude almamışım, keşiş miyiz biz mormon muyuz 😂
Soran+1 yılSanaldan görmüşsün reelde görmemişsin
Soran+1 yılVe evlilik öncesi cinselliğe karşı
- +1 yıl
Hmm. Parça parça söylüyorsun karışıyor..
Tamam sekse karşı olmasını anlarım anladım diyelim de sevişmeye de karşı olmaz insan. Olmamalı. Olmasın...
Soran+1 yılDindarsa
- +1 yıl
O da artık biraz günah işlesin canım madem. Ne diyeyim yani 😏
Öyle püripak gitmek zorunda değil kimse öte tarafa..
+1 yılBana kalırsa onun senin şehrine gelmesi daha uygun olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi, onun gelmesi şart.
Soran+1 yılSen gider miydin
- +1 yıl
Ben insanları iyi tanıyabilen biriyim fakat sanalda değil. Sanalda insanları tanımak çok zor. Eğer ki 1 ay boyunca günde en azından 1 saat gürüntülü konuştuysanız belki daha isabetli bir profil oluşmuş olabilir kafanda fakat yüzyüze konuşmadan insanı tanıyamazsın. Çocukluk arkadaşımla 12 yıldır arkadaşız, aynı eve çıktığımda dedim ki ben daha arkadaşımı tanımıyormuşum. Kötü anlamda değildi bu tabii ki. Benim düşüncem, buluşulabilir fakat senin gitmen hiç doğru olmaz, onun direkt olarak bulunduğun ile uçakla iniş yapıp 1 hafta da kalacak yer ayarlayıp, belki daha az da olabilir, 1 hafta hergün farklı turistik yerlerde gezersiniz, çay kahve içersiniz ve bir miktar ilişkinin potansiyelini görme fırsatın olur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılMantıklı
- İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBuluştum, buluşurum.
Her şey sadece seksten ibaret değil. Bazen yıllar süren dostluklar için bile bir buluşma yeter.00 Yorumla Hiç buluşmadım, buluşur muyum bilemiyorum 😂
00 YorumlaYeterince güven duyarsam.. bu saatten sonra güven mi hayır.. ☺️
00 Yorumla
+1 yıleskiden olsa buna evet derdim. şu an hayır diyorum sjskd
00 Yorumla
+1 yılgidilir be ablam ya valla gidilir düzgün iyi bir insansa fizana bile giderim :D
00 YorumlaBen buradan 4 kişiyle buluştum. Ama genel amaç cinsellik oldu
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Buluşabilirim. İki tarafta istiyorsa mesafenin bir anlamı kalmaz bana göre.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama bunun için karşılıklı güven olması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe gitmem aynı şehirde olur olabilir
00 Yorumlabi kere samsuna gitmiştim. onun haricinde sanaldan tanışıp buluştuğum çok oldu.
00 YorumlaHiç sanmam cinsellik yaşancaksa bile oraya gelmez zaten
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYol çok uzak beeee , o gelirse olur ben nasıl gideyim 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben tanıştım buluştuk iyi bir insandı herkes kötü değil az da olsa var
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli bir soru olmuş herkes bir değil ama iyi tart
00 YorumlaErkek kızın yanına gelmeli
06 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılKendim için sormadım genel bir soru bu
Buluştum aynı şehirde
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehir diyorum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldan tanıştık, şehir dışına gittim görüştük. 5 yıl oluyor 1 ay sonra nişan var.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir uçaklık işi var.
Soran+1 yılSırf onla buluşmak için mi şehir dışına çıktın
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılİsiniz gucunuz cinsellikte he
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var bu soruyla 🤨
- +1 yıl
Üşeniyorum birseyler demeye
Soran+1 yıltm
+1 yılİlk etapta Kalabalik ortamda evet
10 Yorumla
+1 yıldegmez yol parasina yazik
10 Yorumla
+1 yılBuluşurum neden olmasın yicek degillerya beni
00 YorumlaDeğmesi lazım. Değerse giderim. Uzaklık fark etmez
00 YorumlaBuluşurum sonuçta insan ve buluştuk da xd
00 Yorumla
+1 yılÇok gittim ohoo
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmak isteyen oldu ama cesaret edemedim
00 Yorumla
+1 yıl2 kere denedim sonra töövbe ettim
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bi duygu besliyorsam olabilir
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da olupta buluştuğum çok oldu
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yıl- Ben evet demek istiyorum🤵👰😂
00 Yorumla
+1 yılİmkan varsa giderim tanışırız, görüşürüm
00 Yorumla
+1 yılTabikide neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBuradab 3 kişiyle buluştum ben
00 YorumlaEvet buluştuk ve şu an çok guzel bır. Dost olduk
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılGitmisligim var :D guven meselesi
00 Yorumla
+1 yılBuluştum ve hatta cinsellik de yaşadık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yoksa gitmem. Seks varsa giderim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azından dürüstsün 😂
Cevap sahibi+1 yılYani dürüst olmak gerekir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuluşmuşluğum var ama aynı şehirdeydik
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehir olsa peki?
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet seviyesi ilerlemişse baya olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirçok kez buluştum 😅
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baska nasik tabisip buluscaz ki zaten
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılolurdu neden olmasın?
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Çok büyütüyorsunuz bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenimi kazanmışsa ve seviyorsam buluşurdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir zaman geçtikten sonra
00 Yorumla
+1 yılBuluştum evet
30 YorumlaTabikide neden olmasın sonuçta normal yani
20 Yorumla
+1 yılBulusmadan olmazki sanal konus nereye kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılSenelerce buluşmadan sanaldan sevgili olanlar bile var 😅🤣
- +1 yıl
Insan olamazlar🫢
+1 yılGidilirse o cinsellik yaşanır
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmadan olmaz
- +1 yıl
Olur, benim çok oldu
Soran+1 yılOrtada sevgi yokmuş zaten amaç belliymiş
- +1 yıl
Hayır, en uzun ve en tutkulu ilişkilerimi yaşadım öyle
Gitmem. Tabi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla Evlendük bilem
00 Yorumla
+1 yılBuluşurum
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası