İnternet & Teknoloji Sanaldan tanıştığınız biriyle buluşur musunuz? nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Sanaldan tanıştığınız biriyle buluşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Buluşurdum ama önce zaman geçmesi lazım birde neden buluşacağıma göre de değişir 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Değişir kişiye bağlı zaten günümüz böyleleriyle geçiyor birinin yanına gidip selam versek sapık oluyoruz 1 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Normal birini görmek zor da olsa da kahve içip iki hasbihal ederiz herhalde insanların gözlerine bakınca neler gizlediğini anlıyorsun bazen 0 0 Yorumla
ali_akb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl elbette nereden olursa olsun sonuçta tanışmışsın ama tenha yerlerde değil kalabalık bir cafede ilk buluşma daha mantıklı güvenlik açısından 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güvendikten sonra neden olmasın ama kızların daha çok dikkat etmesi lazım bu konuda. Malum bizim erkekler sapık. 0 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sanaldan birisiylr bulusmak ezikliktir. Gercek hayatta hic bir sey yapamayanların yeridir. 0 0 Yorumla
MarcoVan_Basten Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Güvenirsem olabilir ama özellikle öyle bir amacım yok. 0 0 Yorumla
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sanaldaki insan gercek hayattaki insanlardan biri işte. Sanala girmeyen insan mi var 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 380 cevap paylaştı. Zaten günümüzdeki pek çok ilişki bu şekilde buluştum ben de 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Burdan çok kişiyle buluştuk hatta ileri si bile oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben buluştum ama yapmayın siz öyle şeyler, çünkü % 50 ihtimali var kızların buluştuktan sonra kafaları değişiyor, karışıyor. 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Evet neden olmasın ki. Hatta bululup sonrasında ilişki bile yaladık. Gayet normal 0 0 Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evwt buluştum 😊 3 11 Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Mutlu olmuş Gözüküyorsun Yorumla XxVişnexX +1 yıl @HerkeseAcilyardim1 neye göre kime göre Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Yani olumsuz bir şey Yaşamamışsın 🤗🤗Şanslısın Yorumla XxVişnexX +1 yıl @HerkeseAcilyardim1 sayılır en azından böbreklerim yerinde Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Yaaa 🥰🥰🥰 Haklısın Seni Tanıyabilmek isterdim inanki.. Yorumla XxVişnexX +1 yıl @HerkeseAcilyardim1 Eskidendi o buluşmalar şimdi aynı aptalliklari yapmak için yaşlandım Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Hangi şehirde yaşadığınızı merak ettim Yorumla XxVişnexX +1 yıl @HerkeseAcilyardim1 yurtdışındayim artık 😅 Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Offf Şansa bak tam neredesin Yorumla XxVişnexX +1 yıl @HerkeseAcilyardim1 Sydney deyim 🙂 Yorumla HerkeseAcilyardim1 +1 yıl Bi Kahve içebilir miyiz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır tabii ki yani ben mi çok dar görüşlüyüm bilmiyorum ama böyle şeyler bana çok ters geliyor. 3 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Hayır, mutlaka daha önce gördüğüm biri olmalı. 2 0 Yorumla
Ozan124 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Evet, 1 hafta kadar sanaldan yazisip konusup uyumlu mu diye karar veririm, sonrasinsa uyumluysa bulusurum. 0 0 Yorumla
anastasiamy Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl buluştum 3 kişiyle hepsi de çok beyefendiydi şuanki sevgilimle de sanaldan tanıştık 1 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı. Tercihim değil ama tanışırsam buluşurum 1 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Buluştum, tanıştık ve şu an sevgilim kendisi. 1 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Herkesle değil tabi ama buluşmuşluğum oldu 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burdan bulustum, a ty? 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. Evet buluşurum 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Buluştum 3 kişiyle hızlı zamanlarımdı 😂 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İki kişi olmuştu.. oluyor ya.. 1 3 Yorumla HahahaNYKKeselim +1 yıl Aaaa aaaaaaa ne kadar ayıp AsumanAaaaaaa aaa yap bir pansuman Yorumla asuasuasuman +1 yıl 🙄. Yorumla HahahaNYKKeselim +1 yıl 🤓 hepsini biliyorum diyorum sen hala ne peşindesin anlaşıldı sonsuza kadar biticek görünen o 😉 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güvenim olursa o kişiye karşı evet 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı. Buluştuğum oldu zamanında. 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Buluşurum da görüşürüm de , evlenirim de 0 1 Yorumla sevgiEmektirr +1 yıl Hiç oldumu peki buluştuğum Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl iyi biri olduğunu düşündüysem neden olmasın 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Asla buluşmam 0 7 Yorumla cigolo_3535 +1 yıl Üzdün 😕 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl gerçekler gerçekçi olmak lazım sanal değil Yorumla cigolo_3535 +1 yıl Ben şimdi seni nerden bulacamda konuşcam burdan denk geldik mesela Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Görüşler de yorumlar da Yorumla cigolo_3535 +1 yıl İzmir'e geliyim beni gezdir 🫠 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Oda nette tanışmaya giriyor demi ama Yorumla cigolo_3535 +1 yıl tamam 🤷🏼 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 922 cevap paylaştı. Gönüller bir olursa neden olmasın 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. buluştugum oldu burdan 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Buluşurum. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Hayır buluşmazdım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Verdiği güvene bağlı 0 0 Yorumla
_BeZGinBeYY_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yüreği varsa, laftan ibaret değilse buluşurum. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. neden olmasin 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Evet buluşuyorum. 0 0 Yorumla
EtkileyiciSes00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yaşadım evet dinlemek istersen cay içmeye beklerim 0 0 Yorumla
CheraRafti Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bu siteden b 0 1 Yorumla CheraRafti +1 yıl buluştuğum bir kız oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Buluşurdum ama önce zaman geçmesi lazım birde neden buluşacağıma göre de değişir
Değişir kişiye bağlı zaten günümüz böyleleriyle geçiyor birinin yanına gidip selam versek sapık oluyoruz
Normal birini görmek zor da olsa da kahve içip iki hasbihal ederiz herhalde insanların gözlerine bakınca neler gizlediğini anlıyorsun bazen
elbette nereden olursa olsun sonuçta tanışmışsın ama tenha yerlerde değil kalabalık bir cafede ilk buluşma daha mantıklı güvenlik açısından
Güvendikten sonra neden olmasın ama kızların daha çok dikkat etmesi lazım bu konuda. Malum bizim erkekler sapık.
Sanaldan birisiylr bulusmak ezikliktir. Gercek hayatta hic bir sey yapamayanların yeridir.
Güvenirsem olabilir ama özellikle öyle bir amacım yok.
Sanaldaki insan gercek hayattaki insanlardan biri işte. Sanala girmeyen insan mi var
Zaten günümüzdeki pek çok ilişki bu şekilde buluştum ben de
Burdan çok kişiyle buluştuk hatta ileri si bile oldu
Ben buluştum ama yapmayın siz öyle şeyler, çünkü % 50 ihtimali var kızların buluştuktan sonra kafaları değişiyor, karışıyor.
Evet neden olmasın ki. Hatta bululup sonrasında ilişki bile yaladık. Gayet normal
Evwt buluştum 😊
Mutlu olmuş Gözüküyorsun
@HerkeseAcilyardim1 neye göre kime göre
Yani olumsuz bir şey Yaşamamışsın 🤗🤗
Şanslısın
@HerkeseAcilyardim1 sayılır en azından böbreklerim yerinde
Yaaa 🥰🥰🥰 Haklısın
Seni Tanıyabilmek isterdim inanki..
@HerkeseAcilyardim1 Eskidendi o buluşmalar şimdi aynı aptalliklari yapmak için yaşlandım
Hangi şehirde yaşadığınızı merak ettim
@HerkeseAcilyardim1 yurtdışındayim artık 😅
Offf Şansa bak tam neredesin
@HerkeseAcilyardim1 Sydney deyim 🙂
Bi Kahve içebilir miyiz
Hayır tabii ki yani ben mi çok dar görüşlüyüm bilmiyorum ama böyle şeyler bana çok ters geliyor.
Hayır, mutlaka daha önce gördüğüm biri olmalı.
Evet, 1 hafta kadar sanaldan yazisip konusup uyumlu mu diye karar veririm, sonrasinsa uyumluysa bulusurum.
buluştum 3 kişiyle hepsi de çok beyefendiydi şuanki sevgilimle de sanaldan tanıştık
Buluştum bile...
Tercihim değil ama tanışırsam buluşurum
Evet buluşmuşluğum var
Buluştum, tanıştık ve şu an sevgilim kendisi.
Herkesle değil tabi ama buluşmuşluğum oldu
Burdan bulustum, a ty?
Evet buluşurum
Hep buluşuyoruzz
Buluştum 3 kişiyle hızlı zamanlarımdı 😂
İki kişi olmuştu.. oluyor ya..
Aaaa aaaaaaa ne kadar ayıp Asuman
Aaaaaaa aaa yap bir pansuman
🙄.
🤓 hepsini biliyorum diyorum sen hala ne peşindesin anlaşıldı sonsuza kadar biticek görünen o 😉
Evet buluştum ve güzeldi
Güvenim olursa o kişiye karşı evet
Buluştuğum oldu zamanında.
Buluşurum da görüşürüm de , evlenirim de
Hiç oldumu peki buluştuğum
Olabilir neden olmasın
iyi biri olduğunu düşündüysem neden olmasın
Asla buluşmam
Üzdün 😕
gerçekler gerçekçi olmak lazım sanal değil
Ben şimdi seni nerden bulacamda konuşcam burdan denk geldik mesela
Görüşler de yorumlar da
İzmir'e geliyim beni gezdir 🫠
Oda nette tanışmaya giriyor demi ama
tamam 🤷🏼
Buradaki herkes korkak bence
Evet
Gönüller bir olursa neden olmasın
Hayır
Neden olmasın
Awk bile koyarim burak bulusmayi
buluştugum oldu burdan
Buluşurum.
Buluşurum
Hayır buluşmazdım
Verdiği güvene bağlı
Evet buluşurum
Uygun olursa tabii
Yüreği varsa, laftan ibaret değilse buluşurum.
neden olmasin
Buluşurum
Neden olmasin
Korkarım ben
Evet buluşuyorum.
Yaşadım evet dinlemek istersen cay içmeye beklerim
Bu siteden b
buluştuğum bir kız oldu
Buluştum
Bulustugum oldu
Cesurmusun
evet buluştum bile