Ben 2 kızla sanaldan tanışıp arkadaş olup buluşmuştum. Olabilecek bir durum. Aynı şehirde olup kolayca buluşabileceğin birini bulursan, Aklı fikri sekste olmayıp gezip beraber zaman geçirebileceğin birini bulursan bence yapılabilecek bir şey. Ama güven en önemli madde
Ben buluştum, güzel zamanlar geçti çok şükür, o bura ben ora gittim, karşılıklı güveni vermiştik birbirimize, sonra da güzel bir şekilde iki medeni insan gibi ayrıldık, çanta koluna herkes yoluna misali
Şu an bu tarz iletişimlere girmiyorum Çok eskiden evet olabilir bu çok normal Teknoloji gelişti sosyal medya aşkları çoğaldı evlilikleri çoğaldı buluşmak çok normal
Tanışılıp buluşulur bunda abes bir durum yok. Olay güven meselesinde sadece. Şimdi ne tipler var biliyorsun internet ortamında. Önce bir güven bağı kurulmalı diye düşünüyorum belli bir sürede. Daha sonra aradaki iletişim de akıcıysa bence bir sakınca yok bu durumda.
Oyunlardan tanıdığım insanlarla buluşmuşluğum olmuştu. Hatta şu an ki en yakın arkadaşlarımla bir zamanlar oynadığım bir oyundan tanışmıştım. Kendileri iyi ki varlar dediğim insanlar ama hiç tanımasaydım dediğim insanlar da oldu.
bir insanı nerede tanıdığın önemli değil, kimi tanıdığın önemlidir.. güven önemli bu konuda sağlanırsa birbirini doğru güzel bir şekilde anlarlarsa buluşabilir... karakter kişilik olarak anlaşabildiğin insan olması gerek..
Buluşurum tabii neden olmasın. Beğenmezse sorun yok. Bende yanlız hissediyorum kendimi çoğu zaman. Anlayabiliyorum seni.Çünkü telafuz ettiklerimi çok anlayan kişi yok etrafımda.Çok şey öğrenmekte sıkıntı kank.
Neden bulusulmasın ki diyicem ama herkes te artık bir değil sosyal medya da herkes düzgün ama iş reel e gelince sıkıntı olabiliyor ama bence bulusulmalı