- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBir gerçek var :
Hayırlı işlere aracılık edenler çok nadir, arkadaş ve iş yerindeki insan ve ortamlarda bulunulmassa, hoşlanılan bir kişi var ve ona niyet açılmazsa.. bayanda olsa karşısındakine açılmassa, maddi, tahsil, kariyer vb. isteklerde ısrar edilirse, insanlara ön yargıyla bakış şans verilmezse, bir insana niyet açıldığında niyeti açana cevaben :
Olumsuzda olsa, nazikçe, saygı ve hoşgörü vede az biraz tebessümle iyi temennilerde bulunarak olumsuz cevap verilmez ise vb.
O zaman bekar kalma ihtimali çok yüksektir.
Esra erol vb. tarzda programlar :
Her ne kadar alay konusu olup, bu konuda olumsuz örnek ve muhattaplığı olanlar bu vb. tepkilere neden olsada..
Yararlı programlardır, katılımcılardan yakışıklı, kültürlü, duygusal, manevi hassasiyetli, zengin, kariyer sahibi ve bir çok karşı cins tarafında beyenilen ve çokça kendisine arkadaşlık isteği vb. gelsede..
Programa çıkıp : 1 tarafın beyenerek ve huy olarakta uyum adına tedbiren geleceği ve boşuna program dışında eş adayı aramanın risk ve uzun süreceği, bulsada uyumun zor olacağı vb. vakit kaybı yerine programa çıkarak evlenmeyi, olmassa nasip, real yaşamda karşısına çıkacakların program vesilesiyle olma ihtimali olacağını bilmektedir.
İnternetten eş bulma ve evlenme adına katılım oranları artmıştır, bu kendini ispatlamış 1-2 gazetede röportajlarla sayfalarında yayınlanmıştır.
Ben denize :
Bir bayan tavsiye ediyorlar :) ön yargısız görüşüyorum hiç evlenmemeiş, ayrılmış, ayrılmış ve çocuğu var vb. ayrım yapmaksızın..
Nasip olmassa : ona cevaben :
Sima ve huy olarak senin hoşlanacağın ve senden hoşlanacak ve tanıdığım bir insan olursa seni tavsiye ederim, sonuçta din kardeşiyiz bireysel mutluluk yerine çoğunluk mutluluğu içinde aracı olmaktan yanayım ve uygulamasınıda yapmaktayım diyor ve yapıyorum :) oda aynısını ben deniz içinde diyor ve hayırlı işlere aracılık yapmış oluyoruz :).12 Yorumla- +1 yıl
Uzun yorumlar okumaya değerdir. :D😊👍
- +1 yıl
Psikoloji adına, uzun , detaylı ve analizi insan yansımaları adına faydalı olan kişilere verilen bir kişilik yansıman anlamına geliyor cevap mesajın şahsımca :).
5 Yıl psikoloji sitesinde üyelik ve moderatorluk yaptım , bir çok insan tanıdım, özel dertlerini ve mutluluklarını vede en derin sırlarının sırdaşı ve şahitleri oldum.
İyi bir dinleyici vede gözlemci oldum, boş gözle ve akıl bakışıyla vede ön yargıyla hatalı olanları veya haklı olanlarına bakmadım, empati ve her konuda esas doğrularla yaklaştım yumuşatarak üslup ve cevaplarımı,1 yuvanın ben deniz ile eşini bayanın aldatmasına engel olma adına dertleşip tavsiye vermekle kurtulmasına, liseli 10 yaş küçüğüm olan bayanında heves ve duygusal boşluğunu benle sevgili olarak doldurma hatasını benzer yaklaşım ve tavsiyelerle hatasından dönüp, kötü niyetliler tarafından kullanılmadan selamete ulaşıp, ben denize dua edip, hak verip helalleşerek muhattaplığımız bitti :) cevabın, nezaketin, vede ayırdığın vaktin için teşekkür ederim:) @huysuzvircin
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdiiiii... beğenilmemenin nedeni kimsenin seni görmemesi mi?
Görüp de beğenmemesi mi?
Birinci durum için biraz daha sosyalleşmen işe yarayabilir.
İkinci durumda nedenin görünüşün ya da karakterin olabilir. Hangisi olduğunu tespit edip ona göre yol alman gerekir.
Fiziki olarak bazı şeyleri doğal yollarla değiştiremezsin boy, surat şekli, göz rengi vs vs... (lens, ameliyat falan onları saymıyorum). Ancak saç şekli, rengi, kilo, vücut şekli vs değiştirilebilir şeylerdir ve büyük etki oluşturabilir.00 Yorumla
30 yaşımdayımm
kariyerim o biçim+zekiyimmmm
seksiyimmmm
esssmerim de hani
e zenginden de halliceyimm
not: evliliğin bağlayıcı+sıkıcı prosedür olduğundan yüz de beş kat trilyon eminim
2. not: evlenmeyi assla düşünmüyorum
berbat not: kaynak gösteremem çünkü tam üstünde oturuyorum11 Yorumla
Soran+1 yılama insan yaşlanıyor canım
hayatta yalnız kalıcaksın
gerçi zenginim demişsin kariyerlisin
bende bişey yok
evkızıyım anne baba da artık evde kaldın gibi bakıyor ailemde zengin degil
bide şunu anladım erkek para kazanan kadın arıyor gibi hani zengin
Her yasta kizlarin ayni problemi :( o yasa dogru ileliyorum face girmek istemiyorum hep nişan haberi gormek canimi sıkıor arkdsla ikimz kaldik koskoca sinifta tek bekar bunalımlara girdik
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
+1 yılKısmetin nereden ve ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Genel olarak istatistiksel değerlendirirsek evet "evde kalmış" teorisindeki tüm belirtileri karşılıyorsunuz. Lâkin kısmetin nereden çıkacağı hiç bilinmez. Rabbimden en kısa zamanda hayırlı kısmetlerini diler saygılarımı sunar iyi dileklerimi cenabı haktan tüm samimiyetimle niyaz ederim :)
00 YorumlaNAsip ne zamansa o zaman olur yaşın çok geçmiş değil moralini bozma kısmetin kimse o seni gelip bulacak olacağı varsa olur olmıycaksa zaten istesende olmaz sabredersen hakkında hayırlı kim ise o muhakkak olucaktır...
00 YorumlaAşağıdaki yoruma ithafen 30 yaşında birine kadın denir. Bunun zarla da alakası yok. Memlekette ne mal herifler türedi ya, hal böyle olunca bu yaşa kadar evlenememen çok doğal. Gerçi sen de bu kafadaysan o zaman evde kaldın diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılakıllı olsun istersen 20 olsun, akıllı olsun isterse 50 olsun. evlilikte en önem verdiğim şey bir şeyler üzerinde ortak bir paydada her zaman buluşabilmek ve akıllı hareket etmektir.
00 Yorumlaneden evlenilmesin belki kısmetiniz kapalı olabilir bilemezsiniz ki bunu inşallah karşınıza size değer veren, sizi gerçekten seven tabi sizinde beğenip sevebileceğiniz biri çıkar...
00 Yorumlagelenleri beğenmedin beğenmedin yaş oldu 30 şimdi de gelen olmuyor değil mi doğruyu söyle evde kalanlar genellikle bu durumdan dolayı evde kalıyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
sadce biri vardı çok istedigim halde olmadı istediler ama onlar vazgeçti
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Evlenilir neden evlenilmesin ararsın karşına çıkmaz aman boşver dersin burnunun dibinde biter hayat boyle bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılburnumun dibinde bişey bitmiyor
yaşlandım kimse yook ya
arasamda yok
+1 yılNe alaka yaa. Bir kere bayanlar 30 yasindan sonra kendilerini bulurlar.. Cokta guzel olurlar.. Disiliklerinin farkina varirlar
10 Yorumla
+1 yılEvlenilebilir tam zamanı 2-3 sene sonra çok zor anca boşanmış falan biriyle.
Teyzelerin yaptıgı altın günlerine katıl belki alırlar ogluna gelin olarak.01 Yorumla
Soran+1 yılbiz altın gününe katılmıyoruz yani bna göre degil
çok yaşlılar çocukları var ama evlenmiş torunlu falan benlik degil
Sonuçta bunlar kısmet işi uygun birini bulana kadar bekle bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılyaş 30 oldu bekle demesi kolay
+1 yılSen yine iyisin..:D Bir de istemediği halde sürekli karşısına koca adayı çıkartılan bir ben var...:D
024 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki seni begenen varmış benim alıcım yok
hava atarsın istediler ama ben begenmedim diye- +1 yıl
Neyin havasını atayım? :D Ancak, her topalın bir kör alanı vardır... bunu unutma ve herşeyin hayırlısı de... Evlenmek için evleneceğime kırar dizimi otururum evimde.. Evlenenler ömür boyu mutlu mesut mu yaşıyor? :)
Soran+1 yılbana da bir sefil perişan adam talip oldu işsiz falan
sanki bende sorun var gibi tuhaf hissettim annem babam demiş kim olsa vericez geldiler
sadece bu ama başka kimse olmadı
öyle de istemiyorum- +1 yıl
Valla bana da mahalle baskısı arttı.. Dört koldan koca buluyorlar teyzeler..:D Ama sorsan kendi kocalarını itin bir yerine sokarlar..:D En son bir teyze sordu neden evlenmediğimi, oğlun yoksa sorma dedim..;)
Soran+1 yılben hiç öyle teyze görmedim ya
biri daha demişti yaşlı teyzeler arıyor buluyor diye bizim tarafta yok öyle teyze- +1 yıl
Bizim mahalleye taşın haftasına kocan hazır :D
Soran+1 yılhangi şehir hangi mahalle
sen belki güzelsindir sana birilerini buluyorlar- +1 yıl
İstanbul , Hırka-i Şerif. :) Güzel değilim ama tatlıyım... Aslında ben kadın erkek ayırmadan iyi davrandığımdan bazen erkekler yanlış anlıyor ama evlilik için doğru kişiyi bulmak ve bunun için de sabır şart.
Soran+1 yılbende tatlılıkds güzellikde yok
- +1 yıl
İllaki vardır..:)
Soran+1 yılvarsa da korkuyorum
dedim ya daha önce biri oldu sefil perişan saf
o türden adamdan korkuyorum evde kaldı diye diye öyle birini buldular ben anlayınca istemiyorum dedim vazgeçtiler ama adam acınacak halde düşün bundan korkuyorum
normal biri çoksada evlensem dengim biri ne olurdu
öyle çok zengin adamda gözüm yok- +1 yıl
Aynısını bana da yaptılar ama siz evlendiniz de ne oldu? deyince...:D
Soran+1 yılya benimkileri aslında akrabalar falan söylüyor ondan yoksa göze batmıyorum
hem seni saf sefille gerçekten evlendirmek mi istediler onu mu dedin benim başıma bu geldi bide annesi babası kardeşiyle oturucaktım adam kendi evine kurma cesareti olmayan babasına baglı biri bir kazancı yok korkuyorum senin başına bu gelmemiştir- +1 yıl
Çalışıyordu ama evi yoktu... Aramızda 13 yaş vardı bir de :D
Soran+1 yılev zamanla da olurdu
yeterki kazancı olsun çalışkan olsun
ben bulamadım böyle birini
öyle saf sefil adamdan korkuyorum
annem babam diyor öyle daha iyi
Soran+1 yılsen 32 yaşındasın 45 yaşındaki adam mı istedi seni
- +1 yıl
Evet. Üstelik ben açık olduğum halde zinaya karşıyım.. Evlenmeden öpüşmeye bile ama o seviyormuş... Ben de ayrıldım...
Soran+1 yılİYİ ETTİN
adam istedigini alıp vazgeçe de bilir
ne olacagı belli degil
ya seni ne güzel isteyen görücün falan var
çalışıyor musun çalışan kadın mısın- +1 yıl
Ev kızıyım. Eskiden çalıyordum. Şimdi de dikiş ve yüzme eğitimi alıyorum. Öneririm, çevren de olur böylece hem kendini geliştirirsin..
Soran+1 yılöyle şeyler olmuyor bnde
dikiş falan sevmiyorum
türbanlıyım annem öyle yüzme falana da bırakmaz
üni okudum işsizim- +1 yıl
Kapalı ablalar çoğunlukta hem dikiş hem yüzmede... Zaten sırf kadınlar için.:)
Soran+1 yılyüzmede kadın var mı kapalı ya
bizim oralarda yok hepsi açık bikini li- +1 yıl
Fatih'teyiz... Spor A. Ş.
Soran+1 yılİstanbul olunca oralarda fark oluyor
ben gaziantepdeyim
+1 yıl30 yaşına gelmiş bir kız değil kadın olur abla. Bulursun elbet sen iste yeter ki. Altın günü falan da mı yapan yok oralarda konuşulur. Benim abimde evde kalacak annem çok asosyal valla :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte benim 3 sene sonraki halim. şu an " ya bu dünyadaki tek amacımız evlenmek mi sanki" diye kendimi savunuyorum herkese ama 3 sene sonra bu cümleyi bahane aracı olarak kullanıcam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Elbet olur da çok fazla insanla tanışmak lazım çevre lazım birilerinin seni bilmesi tanıması lazım eş dost akraba radarların açılması lazım şans ya işin zor k. glsin.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenilmesin ki canım ya çok mu çirkinsin? Herkesin bir yerde kısmeti vardır
00 Yorumlabence en ideal yaş olgun yani, heleki burdaki kafayı sıyırmış ergen topluluğuna şahit olduktan sonra 30 lu yaşlarla biriyle evlenmeye daha mantıklı bakıyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme ya
ben yşlandıgı mı hissediyorum
keşke 20 yaşında olsam 30 yaşa bakan erkek olmuyor olsada 40 lı yaşlarda adam 20-21 lik kız bakıyor 30 yaş oldugmu ögrenen vazgeçiyor görünce
Soran+1 yılbir tek öyle diyorsun
Yahu bende evde kaldım bu zamanla alakalı birşey bu zamanda zor valla Allah yardımcımız olsun :))
00 Yorumlabence evlenilir tabi tip devreye giriyor biraz da tipin nasıl?
08 Yorumla
Soran+1 yıltip iyi de olmuyor ya
kimse olmadı önceden istemedim kaldım işte
Soran+1 yılama çirkinleştigimin farkındayım gözle görülür fark oluyor 2 yıl önce böyle degildim
üzülüyorumda kimse yok kader
Soran+1 yılo bakan göz yok ama
Soran+1 yıldul adam olur da ben ilki olmak istiyorum
er ya da geç ama ilk olmak farklı
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. kariyer yapcam die evde kalmışsan normal. yok yıllardır böyleysen anormal :D
02 Yorumla
Soran+1 yılüni okudum ama işsizim
boşa okudum gibi
kpss falan olmadı iş de bulamıyorum
normal degil
25 yaş üstü olanlarla tanışalım diyoruz kimse yazmıyor. Sonra da evde kaldık diye zırlıyorsunuz. Yazın da tanışalım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılkilo varsa ver, belki bikaç cerrahi operasyon, bakımlı ol. acık işveli cilveli ol kız. elini sallasan ellisi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. 40-50 yaşındakilerle bile evleniyorlar seni havada kaparlar
014 Yorumla
Soran+1 yılonlar ddul çocuklu oluyor
Soran+1 yılben dul çocukludan korkuyorum ama
bide başkasının çocugu çekilmez kendi çocugumu büyütmek isterdim yaş 30 olmayacak gibi
Soran+1 yılya 30 lu yaşladaki adam 20-21 yaştaki kızla evleniyor bu da normal görülüyor
Soran+1 yılkendimden küçükle evlenmek istemiyorum ben kızım erkek de bu normal
Soran+1 yılzor degilim
ben kızım erkek olsam 20-21 lik kızla evlenirdim
Soran+1 yılöyle oluyor genelde
30 yaşındaki adam 20lik kıza geliyor
Soran+1 yılbende ondan korkuyorum
+1 yılEvlilik nasip işidir yahu. Zorlama ile olmaz.. Güzellik ilede alakalı değildir. Yani takma kafana hayatını yaşa ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyşlandım nasıl takmayayım yaşıtım çocuklu okula gönderiyor çocugunu
Geç kalmış sayılmazsın. Düzgün bir insansa ben evlenirdim şahsen aradaki yaş farkına pek dikkat etmiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılçok küçüksün sen
kendi yaşıtına bak
Soran+1 yılsen 18 yaşındasın bende 30 um büyük fark
+1 yılValla 30 civarinda olsam neyse de sen buyuksun be abla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirsin ileride sıkma canını. İş durumun felan iyiyse talibin daha fazla çıkar. Hele birde kırbaç kullanabilirsen daha daha çıkar.
00 YorumlaYasima uygunsun ama ne olursa olsun yas goruntu bakmam
Tek sartim uyum icinde yasayacagim bir bayandir 5 yas buyugum ama00 Yorumla
+1 yılBulursun inş. Hayırlısı diyelim. İnce ele sık doku boşver bu iş şakaya gelmez ne zaman karşına çıkarsa o zaman evlenirsin yaşa bağlama kendini.
00 YorumlaBen evlenirdim arayıpta bulamadığım bir yaş aralığı ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen benden küçüksün ama
Soran+1 yıl24 yazıyor
+1 yılevlenilir neden evlenilmesin her körün toplaın bir alıcısı vardır üzülme bu kadar bende 29 da evlendim ne var...
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle diye diye 30 oldum ama
- +1 yıl
30 da olursun 40 da olursun nsaip bu işler...
+1 yılKaç yaşında evlenilir? 20-25? Kişiye ve yaşam tarzına göre değişen gereksiz kavramlar bunlar...
10 Yorumlamerak etme evlenırsın zamanında pesınde kosanalrı reddetsımdı gel evlenmek ıste :)
00 Yorumla30 yaşında bir bayan burada ergenler gibi bu soruyu sormaz. Kendini kariyerine verir.
01 Yorumla- +1 yıl
bir cocuk ufacik elli bir kiz cocugu yumuk yumuk bu tadin yerini tutarmi kariyer ya da baska sey @xena26
+1 yılNiye evlenilmesin, toplumda böyle bir kural mı var, bence gayette evlenilir
012 Yorumla
Soran+1 yılevet kaldı diyorlar ya
- +1 yıl
Evde kalma diye birşey yok, bizdeki toplum baskısını bir türlü aşamadık gitti, canını sıkma üzme kendini, işe yaramaz bir adamla evlenipte hayatını bitireceğine evlenme bekar kal daha iyi
Soran+1 yılböyle daha kalırsam işe yaramaz adam beni bulucak gerçekten
işe yarayan adam böyle 30 luk kıza bakmaz bildigim- +1 yıl
İşe yarar adamdan kastın ne bilmiyorum ama bu biraz beklentilerlede alakalı, senin durumunda olan akrabam vardı, güzel temiz talipleri çıkmıştı ama o basit sebeplerden reddetti, inan şimdi çok pişman
Soran+1 yılyani biri vardı bir akrabam ogluna istiyor ama kendilerinede hizmetçi arıyor ogluda işsiz aynı ev içinde
başkada olmadı- +1 yıl
Daha evvel kimseyle çıktın mı peki?
Soran+1 yılo çok eskilerde kaldı
okulda flan çıktım- +1 yıl
Ev hanımı mısın? Yoksa bir yerde çalışıyor musun?
Soran+1 yılev hanımı gibi de
şu an işsizim- +1 yıl
Anladım, peki sence bu durum senin fiziki özelliklerinle mi alakalı
Soran+1 yılhayır
yaşım gençken çok teptim yüz vermiyordum
ama şu an farklıyım yaşlanıyorum- +1 yıl
Gizliden çıkıp bana mesaj atar mısın? Gerçekten merak ediyorum seni
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkısmet hanımefendi, 30 olduk evde kaldık diye bir mantık yok
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında kızı begenen olmazki
kendi çocugumu büyütmek varken başka birinin çocuguna bakıcı olmaktan korkuyorum yaşlı başlı adam görücü geliyor- +1 yıl
öyle deme illaki bir kısmetin var seninde, korkun yersiz bence
+1 yılevlenir neden evlenmesin. peki bnden de sana bir soru.30 yaşındaki bir kız kendinden 6 yaş küçük bir erkekle evlenir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır şahsen ben istemem
- +1 yıl
şimdi biri sana aşık olsa istemez misin onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yaşa kadar kız olduğuna eminsek neden olmasın abla senden 8 yaş küçük talibin olsa ne yapcan kabul etçen mi tövbe est :D
00 Yorumlareelını at bakalım yorum yapcam sana neden evdesın.
00 Yorumlabende evde kaldım abla boşver bekarlık sultanlık evlilik hep sorun oluyor kavga gürültü n gerek var
00 Yorumla
+1 yılolas sebepler üstünden sorman daha mantıklı soru hayli amaçsız...
00 Yorumla27 yaşından sonra Devlet kadınlara Çeyiz yardımı bile yapmıyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl60 yaşında teyzeler evleniyor senin şansın daha çok var...
03 Yorumla
Soran+1 yılonlar dul çocuklu oluyor
kendim gibi olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım hayırlı bir kısmet çıkar sizin için... önemli olan birini bulmak değil birbirini bulmaktır... dua edin ve Allahtan hayırlısını isteyin...
Soran+1 yılevet dua ediyorum da
Allah ne zaman buluturucak göstericek
ben de 31 yaşındayım :D sabret elbet seni seven de çıkar !!!
00 YorumlaHer şeyin hayırlısı be ablacım demek ki kısmet değilmiş
00 Yorumla
+1 yılNe istedigini biliyor musun. ? Kaprisli olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılevlenilir neden evlenilmesinki milet hepsi 30 35 yasında evleniyor zaten
00 Yorumlayaşın ne önemi var ki sıkma canını bakalım sabret biraz karşına çıkar elbet düzgün biri
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç olmayacak gibi
artık bu saatden sonra olmaz evde kaldın seni kimse begenmez diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz zor, ancak ikinci eviliğini yapmak isteyen kel, göbekli, aynı zamanda zendost beylere talim olursun.
10 Yorumla
+1 yılbende 30 yaşındayım :) evlencek kız ryorumda hpe cadı kızlar ya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenilir canım takma kafana evlenmenin yaşı mı kaldı artık üzülme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen evlensen var ya ne ateşli sevişirsin yılların özlemiyle.
00 Yorumla
+1 yılbknz; 30 yaşında *kadın*
22 Yorumla- +1 yıl
Bakireyse kız. Değilse kadın
Niye evlenilmesin. Kısmet bu işler.
01 Yorumla
Soran+1 yılkısmet bekliyorumda ne zaman
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılya ne alaka :D :D evlenirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılkimse yok ya
- +1 yıl
Olur kızzım bir kadının en güzel olduğu yaş 32 dir. boşuna evde kaldım deme :D Seni seven birini bulmadan da evlenme...
Soran+1 yılkimse 30 yaş üstüne bakmaz ha dul falan yaşlı falan o bakar
- +1 yıl
Ne alaka yaw :D Senle yaşıt hiç evlenmemiş insan var :D :D
Boşversene. en güzeli fuckbuddy takılmak ama evlilikte senin yaşlarında şart.
bir kaç seneye kadar evlenirsin :D :D
Soran+1 yılah keşke
- +1 yıl
dert etme evde kalmazsın...
+1 yılBen hala bekar :D evlenip bosandim
01 Yorumla
+1 yılEvlenme bosver kafan rahat
11 Yorumla
Soran+1 yılbabaevi çekilmiyor göze batıyorsun anne baba akraba hepsi batıyor hepsi evde kaldı diyor
öyle rahat degilim üzülüyorum da
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende kaldım 86 liyim :S
Sen?04 Yorumla
Soran+1 yıl85 liyim ben
- +1 yıl
1 yaş var Mayıs 27 de doğdum ben...
Soran+1 yılŞubat
- +1 yıl
1 ay sonra 29 um işte fotoğraf taki şu an ki halim değişiklik olsun diye bıyık bıraktım :) öğleyin çekildim... :)
Demem o ki ben buralardayım...
Aşk meşk diye düşünme hemen muhabbet sohbet edelim istersen?
İstemezsen canın sağola benle kkonuşmak zorunda değilsiniz ama mecburi :)) (şaka ) :)
+1 yılcilve yapmayı bilmediğinizdendir.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapılıyormuş cilve
- +1 yıl
Cepten bagliyim ks ye uzun uzun yazamam. Yerinizde olsam cilve nasil yapilir seklinde soru sorardim. Degisik fikirler gelucektir...
+1 yıl30 yaşında kadınla zenginse evlenen olabilir =)
01 Yorumla
Soran+1 yılzengin degilim
+1 yılevde oturup koca beklersen daha çok beklersin.
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat