Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/blWk08.jpg
https://i.hizliresim.com/QR9vnk.jpg
https://i.hizliresim.com/XB591k.jpg
https://i.hizliresim.com/rg76zm.jpg
https://i.hizliresim.com/lkV35J.jpg
Maalesef göremiyoruz varlar ama kendilerini göstermiyorlar. O nedenle tüm Kürtler pekakalı olarak algılanıyor ve ülkede Kürt sorunu bitmiyor. Ne zaman Türk Milletine bağlı Kürt'ler ortaya Türk Bayrakları ile çıkarlar o zaman ülkede Kürt sorunu biter tamamen pekaka sorunu kalır sonra onların analarını belleriz inşallah.110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36 O zaman hepiniz öldürülecek, bu ülkeden sürülecek, kalanlarda ezik olarak yaşamaya devam edecek.
Tarihte sürekli isyan ederek, bozgunculuk yaparak Türk topraklarıında kalan lanetlenmiş bir kavim elbette sonu yine hüsran olacaktır.
İşte bu yüzdendir Kürt'lerin sevilmemesi, ezilmesi, aşağılık olarak kalması.
Bu hiç bir zaman değişmeyecek !!
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36 alayınız eziksiniz, kendi kendinizi eziyorsunuz, lanetlenmişsiniz. pekakaya katılsan ne olacak dağlarda öldürülüeceksin, ataların gibi katledileceksiniz.
Anadolu toprakları Türk yurdudur. Türk yurdunda Türkler gibi eşit yaşıyorsunuz. Hainlik kanınıza işlemiş.
Sonunuz yüz yıl önceki Ermeniler gibi olacak.
Bekliyoruz o günü.
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36 yakında soyunuz kuruyacak zaten merak etme Yecüc Mecüc'ün sonu hadislerde bellidir !
Türkçe kaç yıllık bir dil güzel soru Orhun Anıtları orta da öyle bir dil büyük ihtimal binlerce yıllıktır.
Her yerde duvar resimlerimiz var Türk damgaları ile vurulmuş.
Bak 6000 yıllık duvar resmi bu :))
Sizin kafanız basmaz böyle şeylere :D
https://i.hizliresim.com/6Zdq3v.jpg
Bizimle asla eşit olamazsınız siz.
https://i.hizliresim.com/ZLmQ8G.jpg
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hadis bile var sizin !!
m.harunyahya.org/.../Peygamberimiz-hadislerinde-PKKyi-anlatmistir
Hadi bu da kapak olsun da bir git.
Hatta kimliğini ver de git ülke huzur bulsun.
https://i.hizliresim.com/M6mLP9.jpg
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. hepsi terörü destekliyor
bizim askerimiz ölünce
zevkten dört köşe oluyorlar..
sonrada tutmuş bir vatanımızı seviyoruz derler
ama adama derler ki
be vicdansız sen nasıl insansın..
hoş bence 'bazıları' insan falan degil..
umarım anlatabilmişimdir.. :d71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoyum Kürtlerden geliyormuş, Doğuluymuşuz. Banane, beni ilgilendirmiyor.
Ben boynumda ay-yıldızlı kolyemi taşıyorum.
Sorana Türk'üm diyorum çünkü Türk hissediyorum.
pkk'danda nefret ediyorum.2017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende ülkemle gurur duyuyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılSen iyi misin ya? Niye saçma konuşayım benim yaptığım gayet normal, olması gereken bu zaten. Suyunu içtiğim, ekmeğini yediğim ülkeme saldıranı niye destekliyim? Birçok soyu Türk olandan daha Türküm emin ol. Gider CHP, MHP'yede atarım oyumu. Soyumu ben seçmedim.
Cevap sahibi+1 yılTekrar söylüyorum kürt değilim çünkü bu bir seçenek bile değildi ve ben seçmedim. Bu durumda bunu kabul etmiyorum, Türkiye için çalışıyorum, okuyorum ve emek harcıyorum. Türküm. İyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılMesaj atıyorum sana bak bakalım :)
- +1 yıl
seni çok sevdim takdir ettim cesaretin var mı özele gel
- +1 yıl
Ben cevap altına mesaj atmam ama içimden geldi HELAL OLSUN !
- +1 yıl
Çok fazla araştırdım inan olsun mantıklı bir sebebi yok kardeşi kardeşe oldutturen örgüt Pkk. Ayrimcalik var diyorsunuz bir hastaneye gittiğimizde ikimizde sıraya giriyoruz. Universitelere ikimizde aynı şartlarda yerlesiyoruz. Bu ülkede biz neleri yapabiliyorsak hepsini siz de yapabiliyorsunuz ama böyle orgutlere destek vererek en buyuk kotulugu kendi irkiniza yapiyorsunuz
- +1 yıl
Türk'ün kanında döneklik yok ama sen döneksin. Hemde en kalitelisinden.
Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı. direkt ya da dolayli yoldan her kurt destekliyor.. bakmayin toplum arasinda " bizde bu ulkenin vatandasiyiz pkkli degiliz " dediklerine. kendi iclerinde hepsi kurdistan diyorlar.
923 Yorumla- +1 yıl
aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hepsinin köküne kibrit suyu. Yavuz Sultan Selim'in Ridaniye seferine giderken Muş'ta hayrat olarak yaptırdığı bir çeşmede şu şiir yazıyormuş;
Kürde fırsat verme Ya Rab
Dehre sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın
Karnı bile doymasın
Vur sopayı al haracı
Asla iflah olmasın
Ol bu çeşmeden gavur içsin
Rum içsin
Kürde nasip olmasın
Vasiyetim oldur kim,
Kürd bin kere yalvarsın.
İnanma, kanma.
Yakana bit, kapına Kürd dadandırma41 Yorumla3 yıl doğuda kaldım. Karşı geldiklerini söyleyenler bile hainlik pesindelerdi hep öyle diyeyim. Ben daha görmedim ki kürdistan istemeyen kürt.
76 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki de var, her kürte pkk sempatizanı demek büyük haksızlık. Elâzığ'da görev yapıyorum, çeşitli vesilelerle bir çok kürtle tanıştım oturup konuştum bu insanlara yıllarca her türlü eziyet edilmiş. Bir yanda terör korkusu diğer yanda asker şiddeti. Kürt devletini kürt siyasetçiler istiyor buradaki insanların böyle bir amacı yok sadece tek istekleri var barış ortamı bozulmasın eski günlere tekrar dönülmesin.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
ççok kürt tanıyorum pkk dan nefret eden doğu da çok fazla kürt oldugunu goz onune alarak secım sonclarına bakarsak bunun cevabını kantlanms olarak gorururz ki ben mersinde yasıyorum burada pkkyı destekleyenlerın mıktarı dogudakı kimi şehirden daha fazladır
10 Yorumlasana denk gelmedi diye pkklımı ilan ediceksin hepsini mantıgına tükirim
ulan bende bitlisliyim vatanımı bayragımı seviyorum, saygılıyım ailemde hiçbir zaman böyle şeylere sempati duyan olmadı olmazda
belkide senin gibi düşünenler yüzünden bir çözüm bulamıyoruz şu ön yargınızdan ve örümcek ağlarıyla dolmuş beyninizden kurtulun
yapmayın be kardeşim artık şu ırkçılıgı yapmayın be yeter artık yakışıyormu be bir müslümana ırkçılık yapmak.13 Yorumlavar tabi chp de mhp de akp bir sürü kürt var pkk kürt değil ermeni tür örgütüdür pkk içinde hiç bir yönetici kürt olmamasına rağmen taparcasına seven kürt görünen bir sürü ermeni var
29 Yorumla- +1 yıl
olm adamların tipi ben kürdüm diye bağırıyor sen ne sallıyorsun :) chp ve mhpye oy veren kürt 30 kişiden biridir en fazla
- +1 yıl
nerde yüzde 3 4 alıyo
www.haberturk.com/.../dogu-anadolu-bolgesi-5 - +1 yıl
tıp fakültesinin geliri 15 bin değiltıp fakültesini bitirip tus u kaznıp iyi bir uzmanlık alırsın 15 bin maaş alırsın tıp fakültesine girip bırakan herkesin görüşü haklı mı yani ki kaç kişi var bunlardan onu bırak da bir zulmu başkasına ettiğin zulumle nasıl eşitlersin pkk öldürdükleri listesine bak istersen çoğu köylü fakir insanlar bir de örgüt kendine halkcı diyor bu da şehit haritası devlet den cok kürt öldüren bir örgüt devletin yaptıgı zulmu cokdan gölgede bırakmıs www.forumalew.org/.../t-rkiye-sehit-haritasi.jpg
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ama kardesim pkk lafını duyunca or**pu çocukları diyesim geliyor kusruma bakma. Var pkk yandasi olmayan kurtlerde bizim yan komsu malatyalıdır onlar değil diyarbakırlı bir arkadasım var oda kürttü oda pkk yandasi deildi
11 Yorumla
+1 yılKürdüm ve PKK'dan nefret ediyor kin besliyorum. Allah belasını versin hepsinin.
21 Yorumla
+1 yılKürt olmakla pkk lı olmak bence farklı şeyler. Terörizmin ırkı, dini olamaz. Yolu aşktan sevgiden, dürüstlükten, Bilgiden geçen insanlar yetişmeli, Yetiştirmeliyiz.
20 YorumlaTabi ki var. Ülkücüsünden tut komünistine kadar hepsiyle tanışmışlığım oldu.
12 YorumlaPkk ne demek niçin çıktı ve kimlerden oluşuyor gibi soruları sorup tarafsız bakınca anlarsın Kürtler neden sempatizan oluyor diye bide şöyle düşün her kürdün bir yakın akrabası pkk li dir
13 Yorumla
+1 yılBen desem? Ve kolumda NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE yazıyor desem?
53 Yorumla- +1 yıl
Bende sana gülerim geçerim :)
Sadece Kurtlere destegi iyidir, hani Kurtlerin hepsine sahip cikmasi ama Marxist fikirlerini begenmiyorum.
12 Yorumla
+1 yılzannetmiyorum. babası kürt olan herkese kürt diyemeyiz neticede. türkleşmeyi bir sorun olarak görmeyenler sempatizan olmayabilir ama allahın yarattığı gibi kürt olarak yaşamak isteyenler elbette sempatizandır.
31 Yorumla
+1 yılkürt türk laz çerkez alevi sünni bunlar türkiyeli olmaya engel değildir nüfüs cüzdanında türkiye cumhuriyeti vatandaşı yazıyorsa sen türküyelesin mesele türk olmak değil neymiş mesele?
12 Yorumla- +1 yıl
aynen işte herkes böyle düşünebilse ülke bu durumdan kurtulur :))))
+1 yılÇok yakın kardeşim dediğim bir insan var pkk sempatizanı değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Hatta kendileri Türkiye'nin en büyük aşiretlerinden falan :)) tabi doğup büyüdüğü yer Trakya kültürün, çevrenin çok büyük etkeni var.
- +1 yıl
Yoo bazen aramızda anlaşamıyoruz hatta hiç anlaşamıyoruz ama çok yakın arkadaşız çok küfür etmişimdir ona ama hiçbir zaman pkk yanlısı biri olmadı.
+1 yılBen burada desteklemiyorum diyenlere bile zor inanırım, olduğunu gördüm ama ben desteklemiyorum diyenleri bile sık ele doku.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı. Vardır illaki soysuzlar her şeye inat Ne Mutlu Türküm Diyene
10 Yorumla
+1 yılyoo büyük yanlış bu
samimi arkadaşım kürt ve pkk dan nefret eder
bu kişiler oldukça fazla12 Yorumla- +1 yıl
sana denk gelmemiştir
türküm pkk dan nefret ederim çatışmamda oldu askerde gabar da
ama düşüncen çok yanlış
Bizler gibi nefret edenlerde var.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpkk yi kucuk yaz hayjrdir saygimi duyuyon
518 Yorumla- +1 yıl
pkk yazmayın hayırdır saygı mı duyuyorsunuz malum örgüt diyin !!1!!11
Cevap sahibi+1 yılaynrn dengenin dedini yapalim baska bir tabir daha var ama alinacaklar var ks de :D
- +1 yıl
sazan ya fghjklkjhg
Cevap sahibi+1 yılsanaldan kolay yazarsin :) yuzumuze karsi soyle ;)
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36 *
Cevap sahibi+1 yılgeri vites yapma ;) dusmaniniz sonunuz olcagiz.
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36 -
Cevap sahibi+1 yıl@DarkBoy06 Türküm ben :)
Cevap sahibi+1 yıl@faruk36 bana orayi yazdirtma :)
+1 yılAhahahaha kurt degil de yasam sarti olarak bak kurtum ve marmaris dogumluyum kurtce bile bilmiyorum mustafa kemal sempatizaniyim
11 YorumlaAllaha şükür Kürdm aama kalleş degilim şu an askerdeyim Allaha şukur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsi içten içe PKK yanlısı.
82 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapma arkadaşım var düşmanı ama
+1 yılFaşizme sempati duymayan fikir fukaraları var mı?
24 Yorumla- +1 yıl
Hadi len oradan.. Salak salak hiç bir altyapısı olmayan içi , dışı herşeyi bombok soru sor sonra benim görüşüme laf et..
Sen devlete sempati duyuyorsun ama? Devletler en büyük terör örgütleridir.. - +1 yıl
Bak güzel insan soru sormuşsun bende görüş bildirmişim.. Beğenmediysen , muhattap olmak istemiyorsan -1 ve cevap verme işine bak..
Senin beğeneceğin şeyleri yazmak gibi bir zorunluluğum yok..
Şakşakçılığı ne kadar seven bir toplumuz..
+1 yılBayağ nefret eden tanıdığım arkadaşlarım var.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama çoğu dediğin gibi buda bir gerçek
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ölü ya da leş diye tabir ettiğimiz Kürt...
30 YorumlaTanidiklarimin cogu pkk karsiti.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim cevremde baya var
14 Yorumla- +1 yıl
Dogrudur kardesim suanki ev arkadasim en yakinimda ornek onun ailesinin hepsi oyle hatta sulalesi diyebilirim lisede arkadaslarimin yaris kurttu ve pkk ya sempati duayn safece bir iki tane karaktersiz vardi gerisinin hepsi saglam tertemiz insanalrdi yani :)
- +1 yıl
Kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. olsa da azdır, o na gore buyutuluyolar zaten
11 YorumlaVar.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ''az'' muhakkak..
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoğum bende onlara çoğu apocu, ver gazı ver gazı işte böyle tepelendi dünkü ezikler.
Cevap sahibi+1 yılTürk olarak soğum bukadar masa örtüsü ve hayali ve olmayan bişeyi bize dayatma istekleri benim Ülkemde bunu baskı gibi dayatma istekleri artık insanı çileden çıkaran türden!!
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben varım
11 Yorumlavardır ama çok az
02 Yorumla
+1 yılYou never know.
00 YorumlaEvet var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kurt değilim ama hdp liyimm
00 Yorumla
+1 yılBen Varım.
18 Yorumla- +1 yıl
Kürdüm. PKK'ya sempati duymuyorum ama Kürt Olduğum halde ben Türk hissediyorum o Yüzden Türküm diye döneklikte Yapmıyorum. Sen Türk olduğu halde ben Ermeni hissediyorum ve ermeniyim diyen Türk'e helal olsun diyor musun ya da kim diyor? Üstte ki döneği iltifata boğmuşsunuz.
- +1 yıl
Anayasalar bu ülkede ne kadar geçerli Allah Aşkın'a mevzu bu olunca mı anayasa geliyor bu insanların aklına. Ben yediğim kaba pislemem ama aslımı da inkar etmem. Vesselam.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar