Kaynana gelin çatışması! Okumadan geçmeyin lütfen, fikirlerinize ihtiyacım var?

Merhaba arkadaşlar.Çevrembe bu durmda dertleşeceğim kimse olmadığı için buraya yazıyorum.Ben evliym ve kaynanamla alt üst oturuyoruz.İki tane de çocugum var.Çocukları yetiştirme konusunda ben diyelim -A- yolunu izliyorsam;kaynanam tam tersi benm istemediğim şeyleri yapıyor çoccuklara karşı.Misal ben oğlumun öyle herkesin yanında pipisini falan açmasını,ya da başkalarına açıp göstermesini istemiyorum(4 yaşında).Ama kaynanam ve onun kız kardeşinin çocugun pipisiyle bir dertleri var.Hepimizn(2,5 yaşındaki kızım da dahil)yanında açıyorlar ve keserim yaramazlık edersen.Yok öperim.(pipisi var diye kendini kral zannedrek büyüyecek :()Yani ayrıcalıklı hissedecek ve bu durumu normal zanndecek.kardeşiyle yalnız kaldıklarında da yapabilirler bunu.Çok tehlikeli bir davranış.Ben olması gerekene,sakıncalı davranışlardan uzak tutmaya çalıştıkca,kayınvalidem bana nispet yapar gibi tam tersini uyguladıgı için fıttırıyorum.Neyin doğru neyin yanlış oldugunu şaşırdım resmen!
En son dün akşam yine oldu bişeyler.Benim çocuklarım günlerdir ishal.Onlar için endişeleniyorum ve ishalken ymelerine içmelerine dikkat ediyorum.Kendi canım bişeyler çekiyor,ama onların önünde yememk için almıyorum ve yapmıyorum.İshal olduklarından dolayı herşeyi yiyip içmemeleri gerek.
Neyse akşam kaynvaldelere çay içmeye gittik.Çocukların ishal oldugunu da biliyor bu kadın.Ama sanki çocuklara istediğini vermemk konusunda benm keyfi davrandıgımı düşünüyor gibi davranıyor.Şöyle oldu.diyaloglarla yazıyorum ne oldugunu;
>>bana >>kaynvalde,lokumla bisküvi getircem ama... (sanki benm keyfime baglı gibi,çocuklar ishal oldugu için yememeleri gerek.Ne var yemesler o akşamlık.Bir de daha önce her indiğimzde ben çocuklardan saklardım lokumu.resmen savaşırdık.hem de kaynvaldenin gözleri önünde.Şimdi ne bu Allah aşkına ?)
>>>Ben>>o an aklım gitmiş ne dedim hatırlamıyorum bile ama saygısızlık etmedim.Zaten eşim araya girdi.Bana doktor kesildn başımıza dedi.
>>>O lokumla bisküvi geldi.çocuklara ısrarlar edilerek yedirildi.Gözlerimn önünde.Sen değilbiz bilirz der gibi nispetlerle...
Ben çıldımak üzereyim.çocuların her kahrını çeken ben.kaldığım muameleye bak!
Sabrım tükenmek üzere.Ne yapmalıym arkadaşlar?
Kaynana gelin çatışması! Okumadan geçmeyin lütfen, fikirlerinize ihtiyacım var?