Alevi misin Sunni misin sorusuna benim gibi Fenerbahçe'liyim diye cevap veren var mı?

Soru başlığını saygısızlık için değil dikkat çeksin diye böyle yazdım.
Abicim ne lüzumsuz bir ayrışmadır bu anlamadım gitti. Geldim 34 yaşıma hala bu muhabbet. Arkadaş Allah'ın bir Peygamber'in bir kitabın bir daha ne buluyo insanlar ayrım yapmak için. Hz. Ali'yi Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'i katledenlerdensen ya da savunanlardansan zaten Müslüman değilsin demek ozaman başka dindensin tamam sorun yok. Öbür taraftan Hz. Ömer ve Hz. Osman'da bu Ümmetin Halifeleri. Onları kabullenmemekte yanlış. Ha aralarında bir sorun varsa bu bizi aşar. 4.ncü Halifelik konusunda muaviyeyle ters düşen Hz. Ali'nin halifeliğini kabul etmeyen ya da muaviyenin hakkıydı halifelik diyen Müslümanda görmedim. Yezid artık her Müslümanın dilinde zaten hakaret sayılıyo. Hz. Ali ve Hz. Ayşe olayındada hem bizi aşar hemde illa taraf tutucaksak ki yine söylüyorum bu tartışmada taraf olmak yanlış ama Hz. Ali mevkisi ve İslamdaki yeri zaten tartışılmaz. Eee ne kaldı geriye ? Ben bu ayrımı çözemedim. Çözen beri gelsin. ( Buarada ben hakkaten bu soruya Fener'liyim diye cevap veririm :) )
Alevi misin Sunni misin sorusuna benim gibi Fenerbahçe'liyim diye cevap veren var mı?