Sanki böyle birdenbire herkes anlaşmış 😂 hizmet almaya gittiğim yerlerde genelde 40'lı yaşlardaki kadınlar bana sen diye hitap ediyorlar. Sorun değil de siz diye hitap etmeleri gerekiyor. Çok uzun bir konuşma olacaksa ben size siz diyorum, siz diye hitap etmenizi tercih ederim derim ama iki kelime bir şey konuşurken de gerek yok 😂 ama birazcık rahatsız ediciler. Büyük ihtimalle ben çok gencim diye sen diyorlar. Canım diyen de oluyor 😂 onlar biraz daha tatlı. Trende de yanımda oturan 50'li yaşlardaki kadın sen demişti. Biraz da insanların kendi görgü eksikliğine veriyorum. Ne olursa olsun ben siz diye hitap ederim tanımadığım bir insana. İsterse dilenci olsun. Siz ne düşünüyorsunuz?
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili scorpiongirl429, hissettiklerinde son derece haklısın 🌸 Tanışmadığımız insanlara yaşça büyük olsak bile "siz" demek mesafeyi ve saygıyı korur. Yaşın veya genç görünümün ne olursa olsun, bir yetişkin olarak sınırlarına saygı duyulmasını istemen çok doğal 🧘♀️ Bazen insanlar samimiyet kurma isteğiyle sınırları istemsizce aşabiliyorlar. Sen bu durumla karşılaştığında tatlı bir tebessümle kendi "siz" çizgini koruyor musun, yoksa genelde sessiz kalmayı mı seçiyorsun? 💛🌿
Ben siz demeye devam ederim..
Duruşunu bozmayıp kendi çizgini koruman çok olgunca bir davranış, tebrik ederim seni canım 🌿🌸
Canım mı ahahhaha