İş hayatındaki başarıdan, okuldaki çalışkanlığından, iş bilginden, el becerinden, özel yeteneklerinden, sükunetinden, serinkanlılığından, sevginden, sıcakkanlılığından, vs vs.
İnsanlar sana neden imrenir?

İş hayatındaki başarıdan, okuldaki çalışkanlığından, iş bilginden, el becerinden, özel yeteneklerinden, sükunetinden, serinkanlılığından, sevginden, sıcakkanlılığından, vs vs.
İnsanlar sana neden imrenir?

Hiç anlamış değilim ama demek ki benim bile göremediğim şeyleri görüyorlar bana bakınca.. Bana da anlatsalar, ben de bilsem keşke ama nerde o yürek onlarda..
Bunu ben de düşünüyorum bazen. Bende neyi imrendiklerini söyleseler de bilsem diye.
İmreniliyor muyum bilmiyorum ama birkaç kişiden keşke senin gibi olsaydım sözünü duymuştum şundan ötürü duydum her şeye rağmen çok pozitif bir insanım gülmeyi neşemi asla hayatımda ne eksik etmiyorum umursamamam gereken hiçbir şeyi umursamıyorum kafama takmıyorum Kale almıyorum lafımı esirgemiyorum Çok dobra bir insanım yani birkaç kişiden bu huylarım için keşke senin gibi olsaydım diyenler oldu ama bu imrenmek mi emin değilim.
Kimse imrenmese ben imrenirim sana sevimli 🤪
Teşekkür ederim ❤️
Beni tanıyanlar keşke senin gibi olsam derler neden derim sen çekinmeden pat diye söylüyorsun derler babamdan dayak yemiştim bir kere misafirin yanında babama laf söylemiştim bana patavatsız kızım der 😂
Cevap
1Cevap
Realde ki arkadaşlarım en çok eğlenceli ve kin tutamama özelliğime imrenirler. Hala deli doluyum. Kin tutan biriside değilim.
Ki birleşik yazılacak, biriside dediğin yerde ise de ayrı yazılacaktı
Ben de imla kuralları konusunda istikrarlıyım 🤣🤣🤣
Bende hep yapıyorsun bu hataları. Cazibe meselesi 🤣🤣🤣
Ben söz konusu olunca elin ayağın birbirine dolanıyor tabi. 🤪
🌼
Umursamaz ve duygusuz olmama ve düşünceli
Doğrucu olmama :)
Adamdaki karizma feci :)
Sırf seni sorularıma çekmek için kullanıyorum George dayımızı
😂😂😂😂
Pozitiflğimden ve sevdiklerimi mutlu etmemden dolayı imrenirler.
Anlayisli ve sakin duyarli biri olamam imreniyorlar genelde
Dik duruşum ve çizgimi bozmayışıma
İmrenmezler, imrenecek bi şey yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?