Arkadaşlarımla asla böyle şeyler konuşmam. Bir sorun olduğunu anlarlardı hep ama asla neler olduğunu bilmezlerdi. Birçok kez anlatmam için alan oluşturdular ama hep bir şekilde kaytardım. Bu sefer konuyu değiştirmeme izin vermediler. Kendini bilen insanlar zaten, yüzüme vurmazlar diye düşünüyorum. Ama cidden bugün bunu yaptıktan sonra aslında her şeyi anlatmamış olmama rağmen görünmeyen tarafı full açmışım ve şimdi onu herkes görüyormuş gibi hissediyorum. Bu aşırı kötü bir his. Anlattıklarımdan dolayı hem aileme iyi niyetle bakamamalarından hem de onların gözünde artık farklı görünme düşüncesi beni geriyor. Yanlış bir şey mi yaptım? Bir daha da asla bu konular hakkında onlarla konuşmamaya tekrar karar verdim.
Güncellemeler
1 gü
Üzdünüz
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçini dökünce kendini korumasız hissetmen çok insani bir duygu 🌿 Bir uzman ve ablan olarak söylemeliyim ki asla yanlış yapmadın. Yıllarca içinde tuttuğun yükleri güvendiğin insanlarla paylaşmak zayıflık değil, yükü hafifletme adımıdır 🌸 Seni gerçekten seven dostların seni yargılamaz, aksine daha iyi anlamaya çalışır. Bu hissettiğin duygu zamanla geçecek. Peki, onların bu desteği sana uzun vadede iyi gelebilir mi, ne dersin? 💛