Bir seçim yapsanız kimi seçersiniz 5 yıllık karınızı ve iki yaşındaki oğlunuzu mu yoksa anne babanızı mı? Kocama böyle bir teklif ile gideceğim
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Sebeplerimi bilmeden ve kim haklı gözetmeksizin yazıyorum.
İnsanları sevdikleri arasında seçim yapmaya zorlayan her zaman kaybeder.
Yapmayın
Uzlaşıcı olun.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Kendinizi boşanmış ve yapayalnız orta yerde bulursunuz..
Ya beni kandırdı hep onlar var ama olmaz ki düzenim yok sevgiliyken bende senin gibiyim dedi babamdan nefret ediyorum senin gibi ben de tayin alıp gitmek istiyorum dedi sonra ne oldu ev eşyalarını onlarla aldı sesim çıkmadı eve ne alsak gidip söylüyormuş market bile sonra hadi dedim bir şey olmaz benim birikimim ile araba alacak tuturdu babamın üstüne yapalım diye ki babası demiş kabul etmedim ev aldık annesi tuturdu benim üstüme kabul etmedim evimize göz koydular sonra gelip kapı komşum oldular ve anahtar var onlarda her saat geliyorlar özelim yok gidicem tayin alıp yeter onun ailesi kalsın onlarla
Olayın iki üç yanı var
Hangisini
Konuşmak istersin
Hukuki yanı mı
Duygusal yanı mı
Sosyolojik yanı. Im
Haklı olduğum tarafı bende boşanmak istemem ama özelim yok yaa bildiğin yemek yiyemiyorum işten gelmişim yemek yapmışım pat kapı açılıyor annesi iki kişiyiz diye az da yapıyorum mecbur kendi payımı ona veriyorum kendi evim de ac yatıyorum hadi yorgunsun uzanacam o da yok babası anahtar ile içeri giriyor kendimi topluyorum sıkıldım koca mı seviyor muyum bilmiyorum şu an tek bağ bebeğim
Sınrıların zorlandığı bir noktadasın
Eşinle konuş son kez
Ya durumu düzeltsin ya da başka bir
Çare yaratsın
Hukuken de sosyal olarakta sen haklısın.
Aile büyüklerinin çiftlerin evine bu sıklıkta ve habersiz gelip gitmeleri hele ki anahtarlarının olması hukuken normal karşılanmaz
Bu teklifle gelen kadın silinip hayatından çıkarılmalıdır
Ya beni kandırdı hep onlar var ama olmaz ki düzenim yok sevgiliyken bende senin gibiyim dedi babamdan nefret ediyorum senin gibi ben de tayin alıp gitmek istiyorum dedi sonra ne oldu ev eşyalarını onlarla aldı sesim çıkmadı eve ne alsak gidip söylüyormuş market bile sonra hadi dedim bir şey olmaz benim birikimim ile araba alacak tuturdu babamın üstüne yapalım diye ki babası demiş kabul etmedim ev aldık annesi tuturdu benim üstüme kabul etmedim evimize göz koydular sonra gelip kapı komşum oldular ve anahtar var onlarda her saat geliyorlar özelim yok gidicem tayin alıp yeter onun ailesi kalsın onlarla
Şunu doğru dürüst anlatsana durum buysa haklisin adam olamayanla hayat geçmez
Yeni evlisin demi 😅 bunlar işe yaramaz. Size zaman lazım. 5 yıl oldu deme. 14 yıl oldu. Ve emin ol yaşadım o süreçlerin hepsini.
Kimi seçti peki
İkisi de bırakılmaz. Bu öyle bir konu değil. Sadece nasıl yürüteceğini zamanla daha iyi çözecek kocan. Tavsiye ve destek istersen elimden geleni yaparım:
Ben de aynı durumdayım ve çocuğum ile eşimi seçtim şimdilik.
Durduk yere ortam gerilmez mi ya
Bu ne saçma bi seçenek
Böyle bir seçim yapmak zorunda kalmam umarım
Eşimi ve çocuğumu çünkü onlar ailem
git bakkkk
Anne Ve Babam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir seçimi eşine sunmak, ilişkinize ve aile dengelerinize derin zararlar verebilir 🌿 İnsan kalbi anne babaya olan evlatlık sevgisi ile eşe ve evlada olan sorumluluğu ayrıştırmaz, ikisinin yeri de çok farklıdır 💛 Bir psikolog olarak söylüyorum; bir insanı en yakınları arasında seçim yapmaya zorlamak bağları kuvvetlendirmez, aksine yıpratır 🌸 Eşinden tam olarak ne beklediğini, seni bu noktaya getiren hissi onunla açıkça konuştun mu? 🧘♀️