Babam hastanedeyken kendi hayatıma dönmem çok mu garip?

Mesleğim için devam eden eğitimlerim var, hem hazırlık yapmak için hem de bu eğitimlerim için babamı hastaneye yatırdıktan sonra kendi evime geldim. Halamlar ziyarete gelmiş, çok şaşırmışlar ben yokum diye. Babamla da konuştum bu konuyu, o da işlerini hallet kızım dedi, hiç engel olmak istemedi. Sağlık durumu da günden güne iyiye gidiyor. Daha erken hastaneye götürseydik daha çok yanında olabilirdim ama acile de gitmek istemiyordu zaten, uzman doktor muayenesine gitmek istiyordu. Sadece muayeneye gittiğimiz gün onun yürüyecek halinin bile zor olmasına, dışarıda mont olduğu halde üşümesine falan üzülüyorum. Çünkü görüntüler gözümün önüne geliyor. Elimden geleni yaptım ama onun için yine de.. İnsanlar biraz da kendi sağlıklarını kendileri korumalı. Sigara içiyordu, ilaçlarını kullanmıyordu ve doktor kontrollerine gitmiyordu. İki aydır sigarayı bırakmış ama son raddeye gelene kadar beklemiş kısacası. Muayene tarihinde benim orada olmam da güzel bir tesadüf oldu. Oradaki doktor ve asistanlar çok yardımcı da olmak istemiyordu, öncelik tanımadılar, bazı insanlar üstten üstten konuşuyordu. Bence hasta yakınlarına daha hassas davranmalılar. Davranamıyorsa orada salla başı al maaşı çalışmayacak. Onları da hep CİMER'e şikayet edeceğim. Sonra kardeşimi çağırdım zaten, şimdi kardeşim orada. Halamlar da gelmiş ben yokum diye şaşırmış.. Bana çok saçma geldi şaşırmaları. Benim de önceden yapılmış planlarım var sonuçta. Böyle olmasını ben de istemezdim. Şaşırmaları saçma değil mi sizce? Bana yargılama gibi geliyor. Şaşıracağına o kuzenim mesaj yazamadı mı bana geçmiş olsun diye.. kimsenin kimsenin hayatı hakkında yorum ve yargı yapmaya hakkı yok..

Babam hastanedeyken kendi hayatıma dönmem çok mu garip?