Hemcinsini kıskanan kadınların davranış ve sözleri kendilerini nasıl belli ederler mesela kadını görünce durduk yere tavır almak, soğuk davranma ve aşağı çekmeye çalışmak örnek verilebilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Mesela diyelim ki sen alımlı güzel bir kadınsın ama karşındaki çekemeyen biri hep benmerkezci davranır Sende beğendiği şey kendisinde yoksa sana iltifat etmeye kesinlikle gocunur moralini bozmaya çalışır ve sürekli yanına negatiflik saçar Ben yoldan geçen bir kadını veya hemcinsimi beğensem bile hemen söylerim içimde tutamam çünkü insanlar bir tatlı sözle mutlu oluyor içimde tutup ne yapacağım Kıskanç kadınlar ise övgüde cimri eleştiride acımasız olurlar durduk yere soğuk davranıp seni aşağı çekmeye çalışarak kendilerini belli ederler özgüvensizlikleri yüzlerine vurur resmen 🙄🙄🙄
Ayhh nefrettttt ediyorum öylelerinden çok başıma geldi benimde
Direkt sorabilirsin veya görmezden gelebilirsin
Benim bilmediğim sizin bildiğiniz bir durum mu var acaba her geldiğimde tavırlısınız hayır bir sorun varsa açık açık söyleyin derdimiz nedir Eğer bir sorun yoksa ben eminim ki benim tarafımdan kesinlikle bir sorun yok Onun dışında bu çekememezlik kokan duruşunuz ve soğuk tavırlarınız dışarıdan bakınca cidden çok itici duruyor Kendi içinizdeki o negatifliği ve benmerkezciliği etrafınıza saçmayı bırakın artık
Diyebilirsin
Belki farkındalık yaşar bu kari bayani
pasif-agresif davranışlar, sürekli eleştirme eğilimi ve ince iğnelemelerle ele verirler. Ortamda o kadının başarıları, görünüşü veya yetenekleri övüldüğünde konuyu hemen değiştirmeye çalışır, başarılarını küçümser veya Zaten şöyle böyle olduğu için... gibi bahanelerle arkasından küçültücü yorumlar yaparlar. davranış olarak da o kadını sosyal ortamlarda dışlama, göz teması kurmaktan kaçınma ya da ortamdaki diğer kişilerin gözünden düşürmek için dedikodu üretme gibi kıskançlık emareleri sergilerler.
Bariz kıskançlık
Tabii ki… çok daha iyi arkadaşlarınız olur inşallah 🌸
Her şeyine laf sokar çamur atar
İş yerinden mi?
Hımm.
Nefret ederim kadını kıskanan kadından
Öyle insanlar özgüvensiz oluyor hep sen daha özgüvenli dur arada lafını da söyle çekinme zaten bozuluyorlar susuyorlar hepsi aynı ya gıcıklar
Ha iş yerinde yaşıyorsun ay onlar hiç çekilmez kendilerini bisey sanan tipler sadece sana da değildir belki herkesi küçük görenler onu hiç umursama işini hallet olabildiğince uzak dur onlardan adam olmaz yani
net belli eder..
Aşağılama ufak ufak eksiklerini soylemesi
Aynenn
maalesef hayat
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Nazime, bahsettiğin tüm detaylar kıskançlığın ve için için duyulan yetersizlik hissinin çok net yansımalarıdır. Bu kişiler genelde başkalarının başarısını küçümser, durduk yere soğuk davranır ve imalı iltifatlar arkasına gizlenirler. Aslında bu tavırlar tamamen kendi iç dünyalarındaki huzursuzlukla ilgilidir. Yaşadığın bu durum seni duygusal olarak çok yoruyor olmalı. Sen böyle bir davranışla karşılaştığında kendi sınırlarını korumak için nasıl bir yol izliyorsun? 🌿💛