Annem ölünce üvey babam ve ben kaldık. Öz babam bana babalık yapmadığı için onu sevmiyorum. 15 senedir üvey babam ailem yaşıyorduk. Annem çok genç öldü, ben tek çocuğum, kimsesiz kaldım. Bir tek halam ve çocukları var yanımda. Üvey babamı da hasta olduğu için bırakmak istemedim ama bana annem öldükten sonra gözüme fazla gelen eşyaları dağıttığım için aylar sonra söylenmeye başladı, sinirimi bozdu. Ben de hiç yaptığım emekleri görmüyorsun da yatıp kalkıp bunları mı düşünüyorsun dedim. İki gün önce sabah sabah bana dedi ki benim 15 bine aldığım halıları da vermişsin, rahmetli ne isterse ben alıyordum dedi. Ben de her bulduğumu atıyormuşum gibi konuşma lütfen, işe yaramayanları attım dedim. Ayrıca sen değil, ben temizliyorum, ben karar veririm, mezara mı götüreceksin dedim. Para verdim, sorarım tabii dedi. Ben de öyle mi dedim, iki gündür yüz vermiyorum, kendisi benimle konuşuyor. Şu an çalışmıyorum, işten çıkarıldım, 3 aydır çalışmıyorum. Ondan mı yapıyor anlamadım ama zaten annesizim, bekarım, kimsem yok. Gerçekten hayat beni çok yordu, bir de bu adamla uğraşıyorum. Kendisi Parkinson hastası, 63 yaşında.
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın kayıp ve üzerindeki yük gerçekten çok ağır, seni çok iyi anlıyorum. Kayıpların ardından eşyalar sadece birer nesne değil, geçmişin ve duyguların simgesidir. Üvey babanın bu tepkisi Parkinson hastalığının getirdiği kaygılardan veya kontrolü kaybetme korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Senin de canın çok yanarken her şeye yetişmeye çalışman seni yıpratmış 🌿. Şu an yalnız değilsin, lütfen kendine biraz şefkat göster 💛. Eşyalar konusunda onunla daha sakince bir sınır çizmeyi dener misin?
Günaydın iyi akşamlar bazen sadece günaydın diyorsa diyorum 2 gündür böyleyim yanında da oturmuyorum odamda oturuyorum yemeğimi odama götürüyorum. Kendisine de yaptığım yemekten doldur ye canın isteyince diyorum
Ağır bir yas sürecindesin, mesafeli kalıp ruhunu dinlendirmen çok doğal. Kendine yüklenme, zamanla sular durulacaktır canım 🌸🌿
2 sene oldu annem öleli. Bu adama bunları söyleyince de ben senin emeğini inkar etmiyorum ki Allah razı olsun dedi ama benim sinirim geçmiyor