Yaklaşık 3 yıldır kapalıyım. İsteyerek kapanmadım kapandığımda ise ağlayarak kapandım kaç kez bu konuyu konuştum ama hep geri çevirildim. Dün uzun süreçler sonra anneme anlattım açılmak istediğimi ve direk duygusal sömürü yaparak ağlamaya başladı ve bağırdı yapmayacağımı şeyleri sanki yapacakmışım gibi konuştu saatlerce ağladım sonra benle konuşmadı sonra özür diledim ama yine burnumdan çıkardı ve babama arayıp söylemiş napacağımı bilmiyorum saçlarım o kadar güzelki upuzun herkesin isteyeceği paralar harcayacağo saçtan ben bunu sadece özgürce açmak istiyorum ama ailem çok katı ve baskıcı okuldan çıkarmakla tehdit ediyorlar lütfen ne yapabilirim manifestttir ritueldir bana bir çözüm fikri verin o kadar çaresizimki
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tam bu konularla ilgilenen bir avukatlar topluluğu hesabı var, muhtemelen polise gitmekte zorlanırsın hatta gidemezsin o yüzden bu sayfaya yazabilirsin. İg: postmodeernz ücretsiz destek veriyorlar. Ben böyle bir şey yaşamadım ama yaşayan arkadaşım vardı ve birazcık yaşadığı şeylere şahit olmuştum. O yüzden nasıl hissettiğini biraz anlayabiliyorum. Annen sana resmen manipülasyon yapıyor. Dinde zorlama yoktur ve ne kapandın diye cennetlik oluyorsun ne de açıldın diye kötü yola düşüyorsun. Keşke ailen bunu idrak edebilecek gerçek Müslümanlar olsa ama yaptıkları şeyin bile dinle bir ilgisi yok. Senin dine göre değil, kendi algılarına kurallarına göre yaşamını istiyorlar, bir birey olduğunu kabul etmek istemiyorlar. Hukuken de kimsenin senin eğitim hayatına son verme hakkı yok, şimdi eğitimine son veren ileride mesleğine de son verebilir, istemediğin biriyle de evlendirebilir. Evlenme konusunda ailen nasıl bir tutum sergiliyor bilmiyorum ama sırf açılmak istediği için bile "bu kızın hemen evlendirilmesi gerek" diye konuşan pis zihniyetleri duyduk. Daha da üzmek istemem ama böyle bir ailede kendi geleceğini ve hayatını korumak için bencil olmak zorundasın. Eğer şikayetçi olmaya karar verirsen polis seni bir yakınının evine veya kadın sığınma evine de götürebilir eğer istersen. Okuluna yine devam edebilirsin.
Ayrıca şöyle bir seçenek var istersen eğer reşit değilsen reşit olana kadar ya da mesleğini eline alana kadar dayanırsın. Sonra bir ev arkadaşı bulur ya da kendin ayrı eve çıkarsın. O sırada da açılırsın. Ama ailen senin tek başına yaşamana izin verecek insanlar değilse geriye şikayet etmekten başka bir çözüm kalmıyor bence.
Benim arkadaşım çok zor süreçlerden geçmişti evden kaçmıştı ve bir şekilde yurtta kalmaya ikna etmişti ailesini
teşekkür ederim maalesef benim ailem normal birisi değil annem muhafazakar baya babam biraz daha rahat ama polise şikayet etmek gibi bir durum yaparsam hayatımın zehir olacağından eminim o yüzden şimdilik polise şikayet etmek gibi bişey yapamıyorum
Şöyle diyeyim mesela şiddet gördüğün anda bedeninde oluşan darp izleri olduğunda kadese basabilirsin. O darp izleri anında delil olur ve polisler zaten kimin ne yaptığını anlar. Böylece daha hızlı işlemler olur senin için, babana da uzaklaştırma kararı daha çabuk çıkabilir kanıt olduğu için. Mesela şey de mantıklı ailen sana tehditkar konuştuğunda, tüm bu yazdıklarını söylediğinde kayıt almaya başla telefonunda dursun ve kimseye söyleme. Telefon kapalı iken ve ekranda görünmeden hem ses hem görüntü kaydı alan uygulamalar da var bu arada. Bu şekilde şiddet görmeden delil elde etmiş olursun.
Öncelikle şunu söyleyeyim Ben de yaklaşık 10 yıllık bir kapalılığın ardından tesettürden çıktım. Beni de amcamlar kapatmak için çok zorlamışlardı Mecburiyetten kapanmıştım o vakitler kendi evime geçtiğimde açtım tabii. Şu an kaç yaşındasın bilmiyorum Fakat okuldan çıkarmakla tehdit etmek falan bunlar çok eskide kaldı yani artık çocuğun okula gidip gitmediği çok daha katı bir şekilde denetleniyor O konuda rahat olabilirsin bence. Ne kadar bunalıp sıkıştığını anlayabiliyorum gerçekten istemediğin bir şeyi yapmak inanılmaz zor. Eğer ailen hiçbir şekilde ikna olmazsa ben senin yerinde olsam 18 yaşımı beklerdim o zamanlar Kimse sana karışamaz Bu söylediklerim 18 yaşından küçük Sen geçerli. Eğer ki 18 yaşından büyüksen ailenin zaten sana hiçbir şekilde karışmaması gerekir.
Saçını açıp da ne yapacaksın biz erkekler kim açık kim kapalı bakmıyoruz cehhennemi istiyorsan tabiki seçim senin açıl malum sektördeki kızlar gibi gururlu gururlu gez sokaklarda
Oncellikle hic bisey bilmeyio konusman zaten geri kafalı 40+ yas biri oldugun belli kızında sana aglar bi gun baba ben açılmak istiyorum diye😂😂
Yok benim kızım zamanı gelince bakarız ve ben gencim yaşlı değil ayrıca özel bolgen güzel olsa onuda mi açıp gezeceksin
Bacım eğer istiyorsan yapmakta özgürsün. Ola ki okuldan almaya kalkarlar, o zaman da şikayet edersin. Ailen dahi olsa böyle bir şeye hakları yok
Sende açılma okulun bitene kadar ne olacak 1 2 yıl daha sabret
İçinden kapanmak gelmiyorsa zor bir durum
Keşke kendi hayatımızı kendimiz yaşasak
kaç yaşındasın?
Acilip napcan bis ver
Düşük zeka işte anlamıyor ki
Özgür bireysin 18 den fazla değil misin
Tabiki 18 yaşına giren berkes cehheneme gitmek için hazırlıklara başlayabilir
hani baskı yoktu dinde
Dur dur karıştırma ortalığı 😁
ne dedim ki 😄
Kız bunalmış şimdi sende dinden girme ama haklısın dinde baskı yok derler en baskıci şeyde dindedir
kızın bunalım pek şimdi işi değil. 3 senedir diyor
He ya Allah yardım etsin senin ruh halin neden limoni
adet olacam 😂😂😂
Heee bu adet niye çok etkiliyor lo sizi böyle karın ağrısı ruh değişikliği
İstek attım sana
istek atma. kimseyi kabul etmiyom
Konuşur sohbet ederdik ondan dedim canım patlıyor
Çok mu istekli birisin bu konuda
Zorlami kapatildin
kacm kacmk acıl