1,5 yıl önce kendi isteğimle kapandım. şu an açılmak istiyorum. Kendimi kapalı halimle mutlu hissetmiyorum. 1 ay önce konuyu anneme açtım demediği laf kalmadı. Babamı ve onu üzüntüden hasta edeceğime kadar getirdi konuyu. Psikolojimin bozuk olduğunu öne sürdü. Onun isteği üzerime psikiyatriye gittim. Psikiyatri bu senin kararın kimseyi dinlemene gerek yok ailen sadece fikir verebilir kararını etkileyemez dedi ve çevremdeki kişilerin sözlerini kafama takmamam için düşük mg antidepresan verdi. Psikiyatriden bu yana 3 gün geçti ve ben tekrar açılmak istediğimi dile getirdim. Beni vazgeçirmek için demediği laf kalmadı. İlaçlarını kullan senin psikolojin bozuk olduğu için böyle istiyorsun dedi. Ben anneme hiç bir türlü anlatamıyorum gerçekten açılmak istediğimi. Erkek arkadaşımın ailesi açık. Erkek arkadaşıma açılmak istediğimi söylediğimde ben senin her halini seviyorum her kararına saygı duyarım dedi. Annem erkek arkadaşımın beni etkilediğini düşünüyor halbuki alakası yok. Kendim mutsuz olduğum için açılmak istiyorum. 2 aydır örtüyü takmamak için neredeyse kapı dışarı çıkmıyorum. Hiç bir arkadaşımla buluşmuyorum. Anneme bu durumu nasıl kabullendirebilirim? Babam daha sert hele bu konularda o yüzden annemi ikna etmeden ona bu konuyu açamam. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
seni buna zorlayamazlar, açıl ama bir daha kapanmayacaksan ve ihtiyacının olmadıgını düşünüyorsan antidepresanları bırakmanı tavsiye ederim beyin hücrelerini öldürdüğünü düşünüyorum insanı mala çeviriyor
Doktor antidepresanı verirken kafaya çok taktiğim için verdiğini söyledi henüz hiç içmedim ama annem böyle yapınca içip içmemek arasında kalıyorum
Evlenince acilirsin artık bi kapan bi açıl ailede hoş karşılanmıyor
Bi açıl bı kapan yapmadım aslında açıktım kapandım şimdi tekrar açılmak istiyorum bir daha kapanma düşüncem yok çünkü gerçekten çok büyük bir sorumlulukmuş altından kalkamıyorum
Bence dediğim gibi yap evleninceye kadar sabret aileni üzme. Kapalı şık kıyafetler tercih et bi süre daha
Evlenmeme en az 6 sene var ki nasıl sabredicem
Neden 6 sene
Erkek arkadaşımın okulu var
Ailelerimiz okul bitmeden evliliğe karşılar kesinlikle izin vermiyorlar onun ailesi de benim ailem de
Dışarıda yerine göre açık mini dekolte giy keyfine bak eve giderken kapan ozaman tek Çözüm bu
En son radde olarak yapacağım şey o sanırım ama ona da erkek arkadaşım karşı çıkıyor. Ailemle bu konuda problem yaşadığımı bilmesine rağmen hiç empati yapmıyor. Ya açık ol ya kapalı ben öyle istemem diyor.
Ozaman durumun vahim erkek arkadaşın senin mutlu olmanı sağlayacak fikirler bulmalı. Eminmisin sen o kişi ile evlilik düşündüğüne.
Seninle daha detaylı konuşmak isterdim yorumda çok rahat konusulmuuo
Evet erkek arkadaşımla ilgili bir problemim yok beni en çok mutlu eden kişi diyebilirim
Ee oda dışarda açık olmana muhalefet oluyo ama ne var bırak kız istediği gibi giyinsin mutlu olsun
Onun sıkıntısı ben değilim o böyle yapıyor çünkü aileme karşı hep pasif durumda kalıyorum sesimi çıkartmamı istiyor bazı durumlarda
Dümen yapmasın ailen mi var dışarda bir mağazaya gidip istediğin kıyafeti giyip çıkıp gezer sonra tekrar giyinip eve donebilirsin. Zaten sevgilinde böyle yaparsa sen yakinda ondanda gizli yaparsın bu işi
Hata senin bence kapanıp açılmak hoş değil çocuk oyuncağı gibi
Hata bende onu biliyorum ama böyle de depresyona girdim daha mı iyi oldu psikolojimin bozulması
Ben de bazen hevesleniyorum da cesaret edemiyorum çünkü o kalıba girmek lazım alkol seviyorum denize girmeyi makyajı süsü püsü seviyom yapamam demi
Yok eğer öyleyse yapman çok zor ben alkol vs kullanan biri değildim zaten öncesinde de şuanda da kullanmıyorum süsü seven açık giyinmeyi seven birinin yapması çok zor Allah doğru vakitte içine onun sevgisini versin diyeyim umarım sen de benim gibi olmazsın. Düşünmeden bir cesaretle yaptım şu an zamanında iyi düşünmediğim için çok pişmanım
Benim arkadaşım aile zoruyla kapanmıştı üniversitede bi inat açıldı babasıyla aşırı kötü oldular ama senin annen psikolojik baskı yapmış sana bilerek psikolojin bozuk diyor restini çekmeden de kurtulamazsın
Ben açılıcam diye defalarca rest çektim ama fazla merhametli oluşumu kullanıyor babana bir şey olur bana bir şey olur diyor sürekli üzüntüden hasta oluruz başımıza bir şey gelir sonra doyarsın açık gezmeye diyor. Vicdan azabı çektiriyor bana.
Bazı insan aile yönünden ne şanssız bak bu açık görüşlü ailelere bir tane de maddiyatta sıkıntı çeken yok ha bu bu gerikafalılıktan
Görsen hayatım çok güzel hiç sıkıntı çektiğim bir şey yok maddi manevi ama gel gelelim insanın bi üzüntüsü oluyor işte
O ilaçları sakın kullanma bağımlılık yapıyor
Bana verdiği çok hafif ve düşük mg bir ilaç ama yine de yapar mı
Yapar tabi.
Asıl annenin psikolojisi iyi değil :)
Ben de öyle düşündüm biliyon mu 😀
Ah ah sorma valla götüremiyorum ki psikiyatriye. Gitmiyor. Önce sen bi iyileş ben de giderim diyor ama o böyle yaptıkça benim iyileşmem de çok zor.
Taviz verirsen her daim taviz vermek zorunda kalırsın. Kararlı ol ve iradene paralel davran. İstemediğin hiçbir eylemi yapma.
Ben bu zamana kadar hep taviz verdim zaten hep aman ailem üzülmesin mantığıyla yaşadım o yüzden bu hale geldim
Ailen üzülecekse üzülsün. Seni manipüle etmelerine izin verme artık.
İnşallah bunu başarabilirim ben de
Kararlı olursan başarırsın.
Açılın
Ben de onu istiyorum da işte 😔