Ailem açılmama izin vermiyor?

1,5 yıl önce kendi isteğimle kapandım. şu an açılmak istiyorum. Kendimi kapalı halimle mutlu hissetmiyorum. 1 ay önce konuyu anneme açtım demediği laf kalmadı. Babamı ve onu üzüntüden hasta edeceğime kadar getirdi konuyu. Psikolojimin bozuk olduğunu öne sürdü. Onun isteği üzerime psikiyatriye gittim. Psikiyatri bu senin kararın kimseyi dinlemene gerek yok ailen sadece fikir verebilir kararını etkileyemez dedi ve çevremdeki kişilerin sözlerini kafama takmamam için düşük mg antidepresan verdi. Psikiyatriden bu yana 3 gün geçti ve ben tekrar açılmak istediğimi dile getirdim. Beni vazgeçirmek için demediği laf kalmadı. İlaçlarını kullan senin psikolojin bozuk olduğu için böyle istiyorsun dedi. Ben anneme hiç bir türlü anlatamıyorum gerçekten açılmak istediğimi. Erkek arkadaşımın ailesi açık. Erkek arkadaşıma açılmak istediğimi söylediğimde ben senin her halini seviyorum her kararına saygı duyarım dedi. Annem erkek arkadaşımın beni etkilediğini düşünüyor halbuki alakası yok. Kendim mutsuz olduğum için açılmak istiyorum. 2 aydır örtüyü takmamak için neredeyse kapı dışarı çıkmıyorum. Hiç bir arkadaşımla buluşmuyorum. Anneme bu durumu nasıl kabullendirebilirim? Babam daha sert hele bu konularda o yüzden annemi ikna etmeden ona bu konuyu açamam. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Ailem açılmama izin vermiyor?