Ailem açılmama izin vermiyor?

Merhabalar, 12. sınıfım bu yıl sınava hazırlanıyorum. 12 yaşından beri kapalıyım, çocukluğumu asla yaşayamadım. Kapalıyken kendimi çirkin hissettiğim için çevremde öyle düşünüyordur diye asla arkadaşım olmadı. Lise hayatım arka sırada oturup etrafı izlemekle geçti. Biliyorum, kendimi çok kısıtlıyorum ama böyle yaşamak istemiyorum. Birnevi hırslanmış durumdayım. Annemle bu konuyu defalarca konuştum fakat izin vermedi. Babamda aynı şekilde, sadece evlenirsen kocan izin verirse açıl diyor. Erkek kardeşlerim şort giyebiliyor ben ise tamamen kısıtlıyım. Bu konu yüzünden 1ntihar bile etmeye çalıştım, hastanede 2 gün kaldım. Psikoloğum annemle konuştu annem yine hayır demiş. Ben gerçekten anlamıyorum.. ailemle aram iyi fakat bu konuda gerçekten çok kısıtlayıcılar. Ne yapmam lazım? Üniversiteye kadar beklemek istemiyorum, zaten notlarım düşük gidemem sanırım.. anlatmak istedim, okuduysanız teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Açıldım. Nasıl oldu diye soracaksanız, annemle uzun uzun konuştum. Sizin benim üzerimde artık mesuliyetiniz yok dedim. Annemde bıkmış olacak ki babanla konuş sonra ne yaparsan yap dedi. İkisi de üzüleceklerini söylediler. Fakat yine de ben başardım, bugün bile inanamıyorum açıkçası. Mutluyum, içimde biraz huzursuzluk olsa da.
Ailem açılmama izin vermiyor?