Sohbetinin güzel ama tavrının sert olduğunu hissettiğiniz birine nasıl yaklaşırsınız?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sohbetinin güzel ama tavrının sert olduğunu hissettiğiniz birine nasıl yaklaşırsınız?
Sohbeti sararsa devam ederim , sarmazsa bir daha konuşmam. Sonuçta ne karşı taraf ne de ben sohbete mecbur değiliz. Birbirimizi yakın gördüğümüz , uzun zamandır tanışıyor olduğumuz insanlar asla benimle sert konuşmaz mesela , ben de onlarla sert konuşmam hatta birbirimizin yaralarıyla dalga geçip komiklik yaptığımız zamanlar olmuştur karşılıklı olarak tabi (travmalar bizde öyle atlatılır )
Bunu ‘yorumda’ yapamazsın ama demi 😅 arkadaş çevrenle, whatsappla vs vs. Konuşursun demi. Zemin soğuk olunca sohbet nasıl sıcak olsun? Oda var şimdi. Belki çok özdeş durumlar çıkacak. İşte kural duruma uymalı. Durumlar kurallara değil.
İşte empati yap. Anlıyorum ama sende beni anla. İmkanı ver yanlış şekilde kullanırsam suç benim olsun. Ve dalgaya alır gibi yapman her yorumda o kadar zoruma gidiyor ki. Ama sevindiğim yanda şu. İnsan alaya aldığı her durumun eninde sonunda altında kalır ve pişman olur. Özürler dileyeceğine eminim bunlar için.
Bunu anladım. Emin ol anladım. Ama engel butonu orada aksi bir durumda. Bak inanki diyeceksin haklıymış adam. Demekki bundan ısrar etmiş bu kadar. Hakkını yedim boş yere onun. Sadece oradan kulak ver bana. İstersen cevap yazma. Cevabını buradan yaz yazmak istersen. Ama anlatırken oradan anlatmama izin ver hepsi bu.
İşte farkı sen anlamasan da veya farkı yok sansan bile farkı varki uğraşıyorum. Gülme. Bak Allah razı için gülme. Yoksa inan senin başına ters bir şey gelir. Kaderin kuralı bu bilirsin.
?
Tavrı sert olabilir Problem değil. Insanların mizaçları değişiklik gösterebilir. Normalde rahatlıkla yapabileceğim esprileri yapmam daha ciddi konuşmaya çalışırım Bence bu şekilde ikimiz için de verimli bir iletişim yürütülmüş olur
Ya karşı cinsse?
Öyle bir durumda da yine söylediklerimin tamamı geçerli
Hiç yaşadın mı bunu?
Evet ve söylediklerimi yaptığımda herhangi bir sorun yaşamadım
Evli misin?
?
Yok değilim
Ne iş yapıyorsun peki?
Böyle insanlarla iletişim kurarken kendi iç dengeni korumak çok kıymetlidir 🌿 Tavrındaki sertlik belki de geçmişte oluşturduğu bir savunma mekanizmasıdır. Ona yaklaşırken sakin, şefkatli ama sınırlarını koruyan bir duruş sergileyebilirsin. Sohbetinden keyif aldığını hissettirip, sert ifadeler kullandığında nazikçe bunu fark etmesini sağlayacak geri bildirimler verebilirsin 🌸
Sen genellikle böyle durumlarda mesafe koymayı mı yoksa durumu açıkça konuşmayı mı tercih edersin? 💛
Cevap
2Cevap
Kaba olmadıkca sorun degıl kendı sohbet seklınızde yaklasabılırsınız
Bilmiyorum çözüm bulamadım ona
Bulursunuz umarım
Soruma gelirse belki haber ederim sana bir bakarsın tavrına
Öyle bir şey hiç yaşamadım
Şanslısın
Çünkü buna taviz vermem
Hımm
Öyle
Yaklaşmam yani full dalgaya vururum
Eyvallah
Tavrı sert derken
Uzum hikaye ki sorma 🙂 sen sert misindir?
Saçma sobheti iyi demeki iyi biri tavrı da huyu öyledir takıl istw
Yok tam olarak öyle bir durum değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?