Hoşlandıgım kişiye nasıl yaklaşmalıyım yüz vermiyor?

Bu sorun bir erkek tarafından soruldu arkadaşım adına yazıyorum bir kıza nasıl yaklaşmalı

Yıllardır bu kızı tanıyorum fakat bana hiç yüz vermiyor elini bile uzatmıyor tokalaşmıyor yılda 2 kere anca görüşülüyor o da akraba ortamında kız çok güzel onu etkilemek için herşeyi yaptım yere yatıp şınav bile çektim
Kızla aramızda bir çekim var gibi hissediyorum çok hoşuma gidiyor en son 5 ay önce karşılaştık onunla konuşmak için bir bahane buldum gözlerini hala hatırlıyorum bana bakışını gözümü bile alamıyorum üstünden görünce

Ama kızın babası çok katı kız babasının yanında duruyor kız genelde yanlız vb durmuyor ondan babası da yanında olunca anca kaçamak bakabiliyorum bana normalde hiç yüz vermez ama bi gün biraz daha iyi davrandı bende instadan istek attım onayladı gt yaptı ama beni 6 ay vb sonra çıkarmış bir neden yokken

Kız böyle çok güzel bütün erkekleri peşinde koşturabilecek türden bir kız efsane bir şey ama karaktersiz biri değil erkek arkadaş vb var mı yüz vermiyor diye soramıyorum çevreden bilgi almaya çalışıyorum onunla da konuşamıyorum çünkü beni rezil etme ihtimali var yapmıştı elini vermeyerek tokalaşmada

Kıza eriyorum ne yapmalıyım kız kuzenim bu arada
Güncellemeler
11 ay
Kızın babası kıza karşı katı değil çevreye karşı katı
Hoşlandıgım kişiye nasıl yaklaşmalıyım yüz vermiyor?