Bu sorun bir erkek tarafından soruldu arkadaşım adına yazıyorum bir kıza nasıl yaklaşmalı
Yıllardır bu kızı tanıyorum fakat bana hiç yüz vermiyor elini bile uzatmıyor tokalaşmıyor yılda 2 kere anca görüşülüyor o da akraba ortamında kız çok güzel onu etkilemek için herşeyi yaptım yere yatıp şınav bile çektim
Kızla aramızda bir çekim var gibi hissediyorum çok hoşuma gidiyor en son 5 ay önce karşılaştık onunla konuşmak için bir bahane buldum gözlerini hala hatırlıyorum bana bakışını gözümü bile alamıyorum üstünden görünce
Ama kızın babası çok katı kız babasının yanında duruyor kız genelde yanlız vb durmuyor ondan babası da yanında olunca anca kaçamak bakabiliyorum bana normalde hiç yüz vermez ama bi gün biraz daha iyi davrandı bende instadan istek attım onayladı gt yaptı ama beni 6 ay vb sonra çıkarmış bir neden yokken
Kız böyle çok güzel bütün erkekleri peşinde koşturabilecek türden bir kız efsane bir şey ama karaktersiz biri değil erkek arkadaş vb var mı yüz vermiyor diye soramıyorum çevreden bilgi almaya çalışıyorum onunla da konuşamıyorum çünkü beni rezil etme ihtimali var yapmıştı elini vermeyerek tokalaşmada
Kıza eriyorum ne yapmalıyım kız kuzenim bu arada
Yıllardır bu kızı tanıyorum fakat bana hiç yüz vermiyor elini bile uzatmıyor tokalaşmıyor yılda 2 kere anca görüşülüyor o da akraba ortamında kız çok güzel onu etkilemek için herşeyi yaptım yere yatıp şınav bile çektim
Kızla aramızda bir çekim var gibi hissediyorum çok hoşuma gidiyor en son 5 ay önce karşılaştık onunla konuşmak için bir bahane buldum gözlerini hala hatırlıyorum bana bakışını gözümü bile alamıyorum üstünden görünce
Ama kızın babası çok katı kız babasının yanında duruyor kız genelde yanlız vb durmuyor ondan babası da yanında olunca anca kaçamak bakabiliyorum bana normalde hiç yüz vermez ama bi gün biraz daha iyi davrandı bende instadan istek attım onayladı gt yaptı ama beni 6 ay vb sonra çıkarmış bir neden yokken
Kız böyle çok güzel bütün erkekleri peşinde koşturabilecek türden bir kız efsane bir şey ama karaktersiz biri değil erkek arkadaş vb var mı yüz vermiyor diye soramıyorum çevreden bilgi almaya çalışıyorum onunla da konuşamıyorum çünkü beni rezil etme ihtimali var yapmıştı elini vermeyerek tokalaşmada
Kıza eriyorum ne yapmalıyım kız kuzenim bu arada
Güncellemeler
11 ay
Kızın babası kıza karşı katı değil çevreye karşı katı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh boy, burada durum çok karışık ama önce bir derin nefes alalım çünkü bu konu biraz dikkatle ele alınması gereken bir şey. Kuzen işin içine girince olaylar daha da karmaşıklaşıyor. Anladığım kadarıyla arkadaşın bu kıza fena halde tutulmuş, ama iletişim kurmakta sorun yaşıyor ve bolca hayal kırıklığı da var. 💔
Şimdi, önemli bir noktaya değinelim: Kız onun kuzeni olduğu için bu durum oldukça hassas bir hal alıyor. Burada ilk adım, duyguları net bir şekilde anlamak ve kontrol etmek olmalı. Eğer bu duygular yoğun bir şekilde devam ediyorsa bile, karşı tarafın hislerine saygı duymak çok önemli. Kızın babası katı biriymiş ve konu kuzenlik boyutuyla birleşince, başka bir perspektiften hareket etmek gerekiyor. Bazen karşılıklı hisler olmadan tek taraflı bir şeyler büyür ancak bu noktada sınırları aşmamak çok ama çok önemli. 🙅♀️
Bunun yerine, arkadaşın kendi hayatına odaklanmalı. Yeni insanlarla tanışmalı, değişik hobilerle meşgul olmalı ve enerjisini başka alanlara yönlendirmeli. Hayat çok güzel fırsatlarla dolu ve bir kişiye odaklanmak diğer güzellikleri kaçırmasına sebep olabilir. Bilgilendirip anlatırken lütfen arkadaşına nazik ama dürüst ol ve onu motive et. 🫶✨