Gurbette kayınvalidemle yaşadıklarımı eşimin akrabasıyla paylaşmam doğru mu?

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim gurbete gelin geldim eşimi çok severek evlendim ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.. çok pozitif güler yüzlü aile terbiyesini çok iyi almış bir kızım eşimin ailesini kendi ailem gibi görüp saygıda kusur etmem ilk zamanlar sessiz her dediklerini yapan biriydim kaynanam çalışıyor emekli olmasına az kaldı o gelene kadar yemeğini yaparım temizliğini bulaşığını çamaşırını vs ben bunları yapa yapa bir süre sonra benim görevim haline gelmeye başladı ben ana evimde bile çok rahat büyüdüm bu işleri yapmadım hiç sonra gözüm açıldı kendimi kullandırmamaya başladım sınırımı çizdim ben kendimi korumak için sınır çizdikçe onlardan tavır görmeye başladım imalı konuşmalar alttan alta laf sokmalar yerine göre sesimi çıkarıp cevap vermeye başladım kaynanam çok baskın ve herkesi yönetmeye çalışan biri.. ben buna izin vermeyince bozulmaya başladı tabi.. buradan kimseyi tanımıyorum kaynanamın yeğeni bi abla var 43 yaşında zamanında o da kaynanama çok sinir olmuş annemin yeğeniyle evli bu abla kaynanam yeğenine düşkün olduğu için kadına da böyle laf sokarmış kadın hiç sevmiyor kaynanamı bana dikkatli ol kendini ezdirme kaynanan çok fenadır dedi yerine göre o ablayla dertleşip konuşuyoruz beni anlıyor beni satacak biri de değil beni doldurmak yerine aksine tavsiye veriyor gözümü açıyor onları en iyi o abla tanıyor yıllardır kaynanam da gelini hizmetçi gibi kullanma huyu çok var o abla da bana yardım ediyor onların yanında beni savunuyor iyi mi yapıyorum her şeyi anlatmakla o ablaya buradan kimseyi tanımam etmem…

Gurbette kayınvalidemle yaşadıklarımı eşimin akrabasıyla paylaşmam doğru mu?