O zamanlar genç kızdım, evli değildim ilk aşkımı bile burada buldum takiii onu unuttum (3-4 sene sonra) şimdiki eşimle evlendim.. Ama mutsuz.. Arkadaş lazım.. Siz neler yaptınız?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O zamanlar genç kızdım, evli değildim ilk aşkımı bile burada buldum takiii onu unuttum (3-4 sene sonra) şimdiki eşimle evlendim.. Ama mutsuz.. Arkadaş lazım.. Siz neler yaptınız?
Bence mümkün. İnsan evlenince arkadaşlığa anlaşılmaya ya da kafa dengi biriyle sohbet etmeye olan ihtiyacı bitmiyor. Ama evliyim ve mutsuzum kısmı önemli insan böyle dönemlerde kendisini anlayan birine normalden daha hızlı bağlanabiliyor. . Onun dışında burada hala güzel insanlara denk gelmek mümkün diye düşünüyorum. seni asıl yoran evliliğindeki mutsuzluk mu yoksa konuşup içini dökebileceğin kimsenin olmaması mı
Seni daha iyi Anlıyorum o zaman yalnızlığın sadece konuşacak birinin olmamasından değil İnsan sevdiği kişinin yanında bile görünmez olunca sanırım yalnızlık daha ağır geliyor. 28 yaşında artık böyle yaşayacağım diye kabullenmek zorunda da değilsin. Peki Eşinle beni kadın olarak görmüyorsun sevilmiş ve arzulanmış hissetmiyorum diye açıkça konuşabildin mi hiç?
Evet tabi ki bir de muhabbet edilebilir her şekilde seni dinleyen biri olursa bu bal olsa yenir yani ama şöyle söyliyim uzun süreli oluruz günümü de anlatırım merak ederim bence iyi gelecek insanlar hala var her şekilde
burası eskisi gibi değil ya herkes kendi havasında, evlilik olayı da zor tabi insan arıyor kafa dengi birini de bu yaştan sonra sanal ortamda arkadaşlık işi sıkıntılı biraz
Evliliğin getirdiği duygusal yükleri taşırken yalnız hissetmen çok insani Sevgili Sweetmela 🌿 Kalbini anlayabilecek bir dost araman çok doğal 🌸 Ancak arkadaşlıklardan önce mutsuzluğunun kökenine, eşimle arandaki iletişime odaklanmak ruhuna daha iyi gelebilir. Doğayla baş başa kalmak veya yeni hobiler edinmek de zihnini tazeleyebilir 🎨🧘♀️ Kendini yeniden keşfetmek için bugün küçük bir adım atmaya ne dersin? 💛
Cevap
38Cevap
Eskiden buralar daha iyiydi sanki ya, biz de hayatın çemberinden geçiyoruz işte napalım, neden mutsuzsun sen
Hayat işte neler çıkarıyor karşımıza neler neler yaşıyoruz bir ay sonra belki hiç tahmin bile edemeyeceğimiz bir şekilde olacağız belki başka alemde, ne kadar oldu evleneli
hoş geldin, biraz erken mutsuz olmuşsunuz ya, neyin sorumluluğu ağır geldi ki acep?
Arkadaş bulmak mümkün evet.. Bi kaç muhabbet ettiğim dertleştiğim arkadaşlarım var... İnşallah sana da nasip olur..
Abla bence sen bu siteye bırak gerçek hayatına bak buradan bir medet umma evliliğine odaklan sen odanı buraya vermişsin bence yanlış yapıyorsun
Abla burada bir şey yok gözünü seveyim seni anlıyorum da buraya girme yani buraya girmekten gerçek hayatın varlığını unutmuşsun bunu senin sordugun sorunun samimiyetine dayanarak söylüyorum yani eşinle oturup sorunlarını çözmeye daha güzel bir ilişki yaşamaya bak yani buranın da eski bir tadı yok herkes ya derdini anlatıyor ya da cinsellik soruları soruyor önceki kalan eski tayfa da kendi arasında takılıyor yani pek de bir olayı kalmamış ben de geçmişte çok kullanıyordum bu da yeni hesap açtım baktım bir şey yok gerçek hayatına bak ne varsa gerçek hayatta var tüm samimiyetimle söylüyorum hiç zamanını burada yeme
Öncelikle evligin güzel degilse mutsuzsan burada ne işin var Git eşin ile zaman geçir. Problemlerini onunla konuş çöz , bizimle degil. Biz senin kocan degiliz gece olunca bizle yatmicaksın kocanla yatıcan knka.
Kadın görülmek ilgi görmek ister.. erkek övgü ve gaz. İle.. ama kadına ilgi verilmiyor.. hele de evliye
Burası arkadaş canlısı insanlarla dolu. tabi ki bulursun
Var tabi kafa dengi.. Konusalım dertleselim.
Eskiden daha güzeldi buralar şenlikti o kadar trol soru yoktu
Eski nick neydi
Neden mutsuz
Eğer hoşlanıp yuvani yıkma ihtimalin varsa o samimiyet bana ters. Kendin gibi evli mutsuz biriyle arkadaşlık ister misin
Kafa dengi arkadaş demişsin ismi hardfb olan biriyle takiplesip konusmussun. Arkadaş mı arıyorsun çakıcı mı
Yavrum öyleyse oyunu kurallarına göre oynayacaksin. Konuşalım mı?
Takip atar mısın
Eskiden burada heesey cok daha guzeldi neden mutsuzsun
Yani kafa dengi sayılırım ama sen ister misin tartışılır?
en büyük keşke mizz..
aybi olanlar bunu hakk ederler
mutsuzluk icindeki birseydir
herkes anlayamaz
Niye mutsuzsun ve evet eskiden yorumda eğlenir gülerdik şimdi yok
Bence burada yaşadıklarını unutup evliliğine odaklanıp mutluluğu burada değil evinde ailende aramalısın
İnşallah bahsettigin bu Kafa dengi arkadaşlar kızdır
Ne güzel neden bitti peki
Vay be hayat işte
birilerini fena harcayacaklar öyle görünüyor ahahaa
Geçmiş olsun neden mutsuzsun
Yaş gerçek mi meslek?
Mesaj da atılmıyor size
Anladım neden mutsuzsun
Mümkün ama sorun kalkar gibi geldi
Tanışma amaçlı sorular genelde kaldırılıyor ama bilemedim. Soruna gelecek olursak takip at bana
İstersen olur✅🌹
Naber ozm?
İyilik senden ne haber seni uzen nedir🌹
Kaç sene sonra geri geldin buraya
Konuslaim be. Arkadaş olurum ben sana
Kimse çıkmıyor ya sohbet eden konuşan
Abla seç beğen al bi sürü talibin var 😀😀
Eğer istiyosan neden olmasın ama kriterin ne
Boşanma imkanınız yok mu
potansiyeli en yüksek üyesin dbdh
Maalesef burada hiç yok
Halen mümkün bence🌺
Neden mutsuzsunuz anlatır mısınız özel değilse
Nasil bir kafa tapın var
Mümkün tabiki.
Bizde de durum pek farklı değil
Elbette mümkün
Bende aynı durumdaym tek farkım burada yeniyim
Neden mümkün olmasın
Çaresiz değil
İlgi verin Harun abiye 😂
Iciyoz napcaz
Evliler bekarlardan uzak dursun lütfen
Neden? Evlenirsem tekarar bekar biri ile evlenirim
Neden mi herkese dengi ile evlenmeli herkese böyle düşünp bekarlar ile evleniyor bekarlar bekar bulamıyor neden bekar
Ben böyle düşünüyorum ama saygı duyuyorum
Yo haklısındır ne bileyim bugun boşansam kendimi bekar derim ya.. karı koca hayatımınyaşadım sanki
Ben varım
Takip attım
Mümkün tabi ki
Evet mümkün
Mümkün
Evet mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?