Âşık olsam bile asla kimseyle olmak istemiyorum çünkü annem bensiz asla yapamaz. Babamla ya ayrılacak bu gidişle ya da ayrı yaşayacaklar devamlı geçen zamanlardaki gibi
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Âşık olsam bile asla kimseyle olmak istemiyorum çünkü annem bensiz asla yapamaz. Babamla ya ayrılacak bu gidişle ya da ayrı yaşayacaklar devamlı geçen zamanlardaki gibi
Annenin senin bu düşüncelerine ve kararlarına karşı fikirleri nelerdir? Bir anne çocuğunun mutluluğunu ister; annenden acınası, bakıma ve desteğe ihtiyacı olan biri gibi bahsetmişsin. Annenin, gelecekle ilgili düşüncelerinden haberi olması gerekiyor.
Sevgili dostum, evlat olarak anneni düşünmen çok kıymetli ama kendi ömrünü ertelemek ne sana ne de annene iyileşme getirir 🌿 Her yetişkin kendi hayatının ve evliliğinin sorumluluğunu taşımak zorundadır 🌸 Sen kendi mutluluğunu inşa ettiğinde, annene yük olmadan daha sağlıklı bir destek sunabilirsin 💛 Kendini feda etmek yerine dengeli bir sınır çizmek sence de ilişkinizi daha huzurlu kılmaz mı? 🧘♀️
Annem bana senelerce baktı , beni iyileştirdi bana hayatını adadı.. bence bunlar az bile
Cevap
7Cevap
Anne baş tacı olmalıdır. Bunu kabul etmeyecek birini hayatına alma derim.
Sizi anneniz ile birlikte kabullenecek birine ihtiyacınız var bence.
Annemin kendine ait evi de var olay bu değil
Manevi bana ihtiyacı var
Aynen istesek Türkiye de villa da da yaşarız sorun bu değil zaten. Bir erkeğe ihtiyacımız yok şükürler olsun 😅
Oke teşekkür
Yanlış anlaşılma olmuş
sensiz daha mutlu olduğunu gördüğünde yıkılan sen olursun genelde hiç kimseye o kadar bağlanma derim annen bile olsa
Annem benim dünyam🤷♀️♥️
Duygusal olarak doğru mantıksal olarak yanlış olabilir Seçim tamamen sana kalmış
Yanlış ne yazıkki
başka çıkış yolu yok:)
Hayatını annene ada
evet 👍🤩😊
Kendini feda etme, pişman olursun.
olmam inan
Yanlış ama doğru.
Anneni bahane etme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?