Hadi anneme alışığım bu kızın böyle yapması çok üzdü çok kırıldım
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi anneme alışığım bu kızın böyle yapması çok üzdü çok kırıldım
Sana şu kadarını söyleyeyim.
Parasız kaldığın zaman toplumun sana bakış açısı, ailenin bakış açısının yanında daha büyüktür.
Saygısızlık kabul edilir bir şey değil. Çalışmaya teşvik etmeye çalışıyorlar belki seni?,
Ne toplumu? toplum kim?
Yolda tutup benì mi yargiliyorlar ne anlatiyosun ya
Git de üç gün parasız dışarıda kal bakalım
Sen hayatı çok mu basit şey zannediyorsun
İnsanlar çok mu masum, herkesin kanı senin kanın kadar masum ve temiz mi sandın?
Tanımam etmem seni, ne seni kinarim, ne aileni kinarim. Ailenin yaptığı kırıcı bir şey, ancak teşvik edilen yol da ters bir yol değil.
Sen manyak misin bu ne konusma ne diyon be psikopat
Sevgili Üzümlü1kek, yaşadığın bu kırgınlığı çok iyi anlıyorum 🌸 Aile içinde kişisel değerin veya saygının kazanılan parayla ölçülmesi asla normal değil. Kardeşinin seni bu şekilde incitmesi kalbini çok doğal olarak yakmış 💔 Parasal durum geçicidir ama senin bir birey olarak değerin sabittir. Bazen yakınlarımız kendi kaygılarını bize bu şekilde yansıtabilirler 🌿 Şu an bu olumsuz hislerle başa çıkmak için kendine nasıl bir şefkat alanı açmak istersin? 💛
Cevap
5Cevap
İşe gir cidden az çok paranı kazan yoksa ezerler bu böyle
Ya ne demek oyle boyle ailemj olur nesi normal bunun hic dogru degil
Olmaz ama şanslı olsaydık zaten soyadımız Koç olurdu
😂😂🤣of yaa
😭😄
Evde yaşayan herkesin temel sorunu ben de yks çalışıyorum mezunum aynı baskı benim üzerimde de var
Senin yasin kucuk
Fark eder mi
Evet
Erkeksen yaşın bir önemi yok
Var benim yasa gel o zaman ne dedigimi anlarsin daha bu ne ki
Hissettiğimiz baskının dozu az o halde ne diyebilirim başka Allah kolaylık versin
Yani o yaslarda uniye hazirlaniyorken filan iste daha azdi baski simdi fazla ya da ayni nebileyim ama umudum yok o yaslarda vardi simdi daha farkli oste
Üniversite okudun mu
Evet bitmedi ama
O zaman baskıyı kendi kendine kuruyorsun kendini kendini suçlu hissettirip bir yük olarak görüyorsun doğru mu
Hayir
Onlar arayim agzima siciyor ve evinde kaldigim kisi de oylr yoksa ben cok mutluyum kendi isimde gucumdeyim ama engel oluyolat bana
Bir süre öyle gider işine başlayıp para kazandığında değişir hepsi yapacak bir şey yok
Bakalim
Bölümün ne
boş ver
Cep delikse kanka herkes dışlar
Normal gibi kabuletmenize sasiriyorum hala
Ben asla öyle bisey yapmam ne varsa beraberdir , ama çoğunluk öyle para nedir ki
Gün olur kazanırsın ne dedi ki
Saygisizca konusuyor iste para kazaniyor diye sanki benim bi buyugum gibi konusuyor
Yerini bilmiyor
Bazı insanlar patpat sizdir takma lütfen
Bazi insan degil benim kiz kardesim o yabanci biri olsa sktrederim hatta kavga ederim agzina sicarim
Bir yerde okumuştum aile iyiliklerle kötülüğün yapıldığı yerdir annen den dolayi bence böyle
Nolmus anneme
Annende söyleniyordur
Evet ama klasik turk annesi gibi degil benim annem hem otoriter hem bencil biraz da anne icgudusu var oyle karisik
Ellerinden öperim öncelikle hepsi bir arada nasıl olur yani kısaca şunu demek isterim ki çok fazla ciddiye alma öyle konuştu geçti de piskolejini bozma
:(( nebileyim be
Kalk bir kahve yap kendine
Daha yeni yapip ictim
Afiyet olsun aç bir belgesel Rusyanin soğuk bölgelerindeki yaşamlari izle
Bana rusya deme neyse ben uyucam bbay
İyi uykular
Insallah iyi olucak🙂🙃
Paracı aile
Evet :(
Zaten bu yuzden oldu her ne olduysa simdiye dek
Valla ben de
Olamiyom ki
Olamiyom iste
:(
Puff
Onlarin umrunda olmamam uzdu
🫤bilmiyorum ki
Bebim de hatalarim var bi hatamda boyle uzerime geliniyor kucuk bok olan kardesim bile
Yani bakinca aslinda basit ama baski var diye planlarimi surekli degistiriyorum bi gun boyle oburgun soyle ben de artik bilmiyorum napicagimi ve en kotusu esas seylere odaklanamiyoeum sayelerinde
Tamam umarim
Bide bu evinde kaldigim kadin yasli asiri zor ve egolu birisi kafami skiyor
Annem de oyle diyo aylik sana resmen asgari ucret veriyor iste yemek spor yol parasi vs icin ben yapamam sana Şu an ise girsen sen kendine yetistiremezsjn katlan sabret diyor ama istee
Ne yolladin
He tamam
Buarada yeni uyandim aklima direk sey geldi beni kardesim utandiriyordu hep
Diyordu ki git kendine arkadas bul hani benden bikiyolardi ailede herkes oyle diyordu benim hic arkadasim olmadi buarada 1 2 kisi oldu gibi ama pek de olmadi
Yani ben onlarla vakit gecirmek derdimi anlatmak saka yapmak birsey yapmaya calismak disariya cikip gezmek vakit gecirmek beni istemediler
Bezdiriyormusum onlari suanda da maddi olarak oyle
Sana da
Maalesef üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?